Wanneer verschijnt 'Entrévias' seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt 'Entrévias' seizoen 2 op Netflix?

Entrevías (2022) is een regelrechte hit op Netflix en er is goed nieuws voor fans van de nieuwe Spaanse misdaadserie: er is al een tweede seizoen gemaakt. De grote vraag is nu daarom: wanneer verschijnt seizoen 2 van de spannende serie op Netflix? In dit artikel gaan we in op alle info die we hier nu al over hebben.

Eerste seizoen van Entrévias nu te zien

Entrevías, dat tevens de naam is van een wijk in Madrid, vertelt het verhaal van Tirso Abantos, een man met ouderwetse opvattingen over het leven die in een nogal vijandige buurt woont. Zijn leven verandert drastisch wanneer zijn kleindochter, Irene, deel begint uit te maken van zijn dagelijkse leven. De tiener wordt slachtoffer van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, waarna de boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen neemt.

Bekijk hier de trailer van Entrevías:

Wanneer verschijnt Entrévias seizoen 2 op Netflix?

Toen het eerste seizoen van de Spaanse misdaadserie op Netflix verscheen eerder deze maand, werd op dat moment ook al het tweede seizoen uitgezonden in Spanje op de zender Telecinco. De laatste aflevering verscheen daar afgelopen 17 mei, met in totaal weer acht afleveringen net als seizoen 1. Seizoen 2 verwachten we daarom al redelijk snel op Netflix, hopelijk al binnen een paar maanden. Een releasedatum is helaas nog niet bekend. Op de hoogte blijven van een releasedatum? Maak een account aan op onze website, zet Entrévias in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Entrevías (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.
Beeld: Still 'Entrévias' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixEntrevías (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws