Nieuwe romantische Netflix-film overladen met kritiek: 'Niet kijken die film'

Nieuwe romantische Netflix-film overladen met kritiek: 'Niet kijken die film'

Love & Gelato (2022) staat nog maar net op Netflix en staat nu al in de top 10 op de streamingdienst, wat inhoudt dat er massaal wordt gekeken naar de gloednieuwe romantische film van de makers van The Kissing Booth (2018). Toch wordt de film overspoeld met kritiek.

Andere handige Netflix-pagina's:

Binnen de eerste week bevindt de film zich al op de tweede plaats in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de romantische komedie volop wordt bekeken in ons land. Dat de film zo veel wordt aangeklikt op Netflix, is vooral opvallend omdat het op sociale media enkel negatief klinkt over de film. "Hebben de filmmakers het boek wel gelezen?" klinkt het op Twitter. "Ik heb nog nooit een slechtere boek naar film adaptatie gezien…"

Love & Gelato (2022)
5.1
Kijk op Netflix • Lina, een Amerikaanse die haar middelbare schoolopleiding heeft voltooid, brengt haar zomer liever door met het voorbereiden van haar semester aan het MIT dan naar Rome te vliegen om haar moeders laatste wens te vervullen.

Love & Gelato is een nieuwe film van de makers van The Kissing Booth (2018) en gaat over Lina, die net haar middelbare schoolopleiding heeft voltooid, en haar zomer liever bezighoudt met het voorbereiden van haar semester aan het MIT dan naar Rome te vliegen om haar moeders laatste wens te vervullen.

Beeld: Still 'Love & Gelato' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLove & Gelato (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws