Gloednieuwe fantasyserie op Netflix valt in de smaak: 'Enorm goed'

Gloednieuwe fantasyserie op Netflix valt in de smaak: 'Enorm goed'

Positiviteit op Twitter? Het komt niet vaak voor, maar op het doorgaans negatieve socialemediaplatform klinken kijkers van The Sandman (2022– ) laaiend enthousiast. De gloednieuwe fantasyserie van Netflix valt in de smaak en is "goedgekeurd" door de abonnees.

Andere handige Netflix-pagina's:

De één noemt het "Harry Potter voor volwassenen" de ander benadrukt het knap staaltje acteren van hoofdrolspeler Tom Sturridge. Hoe dan ook, The Sandman weet de kijkers overduidelijk te bevredigen. De positieve reacties werden al enigszins verwacht gezien de enthousiaste critici die de serie al voor de release prezen. Toch is het altijd nog maar de vraag of kijkers een serie ook zullen waarderen.

The Sandman (2022– )
7.7
Kijk op Netflix • Verfilming van Neil Gaimans populaire stripboekenserie 'The Sandman'. Morpheus, de Lord of Dreams, weet zich na 105 jaar gevangenschap door sterfelijke mensen op aarde te bevrijden.

In 1916 wordt Morpheus, heerser van de dromenwereld en een van de zeven Endless, gevangen genomen in een bizar ritueel. Hij blijft 106 jaar hun gevangene, maar dan ontsnapt Morpheus en gaat op weg om de orde in zijn koninkrijk van de Dromen te herstellen. Eenmaal bevrijd zal hij zich realiseren dat zijn problemen nog maar net begonnen zijn.

Beeld: Still 'The Sandman' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Sandman (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws