Aangrijpende Oscarwinnaar over waargebeurd verhaal razend populair op Netflix

Aangrijpende Oscarwinnaar over waargebeurd verhaal razend populair op Netflix

Viggo Mortensen en Mahershala Ali nemen Netflix over met hun veelgeprezen biografie Green Book (2018). De waargebeurde film is sinds kort op de streamingdienst te vinden en heeft inmiddels een mooie plek bemachtigd in de populaire top 10.

Andere handige Netflix-pagina's:

De waargebeurde film verscheen vorige week op Netflix en staat momenteel op de tiende plaats in de top 10. Concrete kijkcijfers houdt de streamingdienst altijd geheim, maar het is duidelijk dat de film die in 2019 de Oscar won voor beste film van het jaar, massaal wordt bekeken. Hoofdrolspeler Viggo Mortensen werkt binnenkort opnieuw samen met regisseur Farrelly voor een verfilming van het boek The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War.

Green Book (2018)
8.2
Kijk op Netflix • Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip.

Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) is een Afro-Amerikaanse pianist van wereldklasse, die op het punt staat een concerttournee te beginnen in het diepe Zuiden in 1962. Shirley heeft een chauffeur en bescherming nodig en rekruteert Tony Lip (Viggo Mortensen), een stoere uitsmijter uit een Italiaans-Amerikaanse buurt in de Bronx. Ondanks hun verschillen ontwikkelen de twee mannen al snel een onverwachte band terwijl ze racisme en gevaar trotseren in een tijdperk van segregatie.

Beeld: Still 'Green Book' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsGreen Book (2018)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws