Meeslepende docuserie op Netflix bezorgt kijkers kippenvel: 'Erg indrukwekkend'

Meeslepende docuserie op Netflix bezorgt kijkers kippenvel: 'Erg indrukwekkend'

Na The Most Hated Man on the Internet (2022) en Trainwreck: Woodstock '99 (2022) brengt Netflix ons opnieuw een bizar verhaal met I Just Killed My Dad (2022– ). Wederom zijn kijkers onder de indruk. Op Twitter zeggen kijkers "kippenvel" te hebben: "Heftig om te zien, maar een prachtige documentaire".

Andere handige Netflix-pagina's:

De gevolgen van huiselijk geweld worden heftig in beeld gebracht en weet daarmee de Netflix-abonnee te raken: "Heftig". Velen blijven in ongeloof achter over hoe dit heeft kunnen gebeuren. Eén ding is in ieder geval zeker: Netflix heeft weer een bizarre docureeks afgeleverd.

I Just Killed My Dad (2022– )
6.7
Kijk op Netflix • Anthony Templet schoot zijn vader dood en heeft dat nooit ontkend. De reden waarom is een ingewikkelde vraag met grote implicaties die verder reiken dan een enkel gezin.

In 2019 schoot de 17-jarige Anthony Templet zijn vader dood. De tiener beweert dat het zelfverdediging was maar al snel beginnen de speculaties rond te gaan. Was het wel zelfverdediging? Regisseur Skye Borgman komt in deze driedelige docu steeds dichter bij de waarheid.

Beeld: Still 'I Just Killed My Dad' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsI Just Killed My Dad (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws