Nieuwe oorlogsfilm op Netflix overspoeld met lovende reacties: 'Echt de moeite waard'

Nieuwe oorlogsfilm op Netflix overspoeld met lovende reacties: 'Echt de moeite waard'

Sinds deze week kijk je op Netflix naar Narvik (2022), een gloednieuwe film over een slag in de Tweede Wereldoorlog. De film komt ook nog eens uit Noorwegen, een land dat veel fans kent hier in Nederland. Niet gek dus dat de oorlogsfilm lovend wordt ontvangen.

Andere handige Netflix-pagina's:

Noorwegen goed bezig op Netflix

Op Twitter zijn de eerste kijkers positief. Hoewel Narvik door critici wordt beoordeeld met een score van net geen 7, noemen Netflix-abonnees de oorlogsfilm "echt de moeite waard". Ook merken kijkers op dat Noorwegen wel erg goed bezig is op Netflix de laatste tijd, na het eerdere succes van monsterfilm Troll (2022).

Narvik (2022)
6.6
Kijk op Netflix • Tijdens het gevecht in WO II dat voor Hitler zijn eerste nederlaag zou betekenen, keert een Noorse soldaat terug naar huis en ontdekt een schokkende waarheid over zijn vrouw.

Hitler valt Noorwegen binnen

De film uit Noorwegen speelt zich af in 1940. Hitler heeft zijn oog laten vallen op het ijzererts dat uit Zweden via Narvik wordt verscheept. Dit heeft hij nodig om zijn oorlogsmachine draaiende te houden, maar de geallieerden doen er alles aan om dit te voorkomen. Gedurende twee maanden krijgt Hitler zijn eerste nederlaag te verwerken. Als een Noorse soldaat terugkeert naar huis, ontdekt hij een schokkende waarheid over zijn vrouw…

Beeld: Still 'Narvik' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsNarvik (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws