Kijkers op het puntje van hun stoel bij Spaanse Netflix-serie: 'Heb geen nagels meer over'

Kijkers op het puntje van hun stoel bij Spaanse Netflix-serie: 'Heb geen nagels meer over'

Netflix verblijdde fans van Spaanse series afgelopen weekend met La chica de nieve (2023), of The Snow Girl in het Engels. De gloednieuwe misdaadserie over een mysterieuze verdwijning valt overduidelijk in de smaak bij abonnees: "Laatste aflevering en ik zit op het puntje van mijn stoel".

Handige Netflix-pagina's:

Spaanse spanning

De gloednieuwe serie draait om een mysterieuze vermissing en, doordat kijkers willen weten wie de jonge Amaya heeft ontvoerd, houdt kijkers aan de buis gekluisterd. Op Twitter laten abonnees weten hoe spannend ze het vinden: "Ik heb geen nagels meer over".

Kijk La chica de nieve nu op Netflix! 🍿

La chica de nieve (2023)
6.8
Kijk op Netflix • Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.

Verdwijning in Malaga

De thrillerserie speelt zich af in Malaga in 2010 tijdens de Drie Wijzen-parade. Wat een magisch moment had moeten zijn, loopt al snel uit tot een nachtmerrie voor de familie Martín wanneer hun dochter Amaya plots verdwijnt in de menigte. De beginnende journaliste Miren begint een onderzoek waar ook inspecteur Millán mee bezig is. Ze zullen niet stoppen tot het meisje is gevonden. Waar is Amaya Martín?

Beeld: Still 'La chica de nieve' via Niete / Netflix © 2022

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLa chica de nieve (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws