Waargebeurde dramafilm blaast kijkers omver: 'Beste film op Netflix'

Waargebeurde dramafilm blaast kijkers omver: 'Beste film op Netflix'

Twijfel jij nog of je Harriet (2019) moet kijken op Netflix? Als het aan een heleboel enthousiaste abonnees ligt, is de aangrijpende biografie absoluut de moeite waard. Volgens een kijker is het zelfs de "beste film op Netflix".

Handige Netflix-pagina's:

Nog steeds in de Netflix top 10

De biografie over een ontsnapte slaaf is nog altijd in de Netflix top 10 te vinden, war inhoudt dat er nog steeds volop wordt gekeken naar Harriet. Op Twitter stromen de lovende reacties binnen: "Ik ben onder de indruk van het levensverhaal van Harriet Tubman: haar ontsnapping uit slavernij". En kijkers noemen de film "meeslepend en aangrijpend".

Harriet (2019)
6.7
Kijk op Netflix • Gebaseerd op het verhaal van iconische vrijheidsstrijder Harriet Tubman, haar ontsnapping uit de slavernij en daaropvolgende missies om tientallen slaven te bevrijden via de Underground Railroad in het licht van de tegenspoed van de opkomende pre-Civil War.

Inspirerend verhaal over Harriet

Het waargebeurde verhaal van Harriet Tubman, die in de 19e eeuw streeft naar het afschaffen van de slavernij. Zelf is ze ook jarenlang slavin tot ze in 1849 weet te ontsnappen. Vanaf dat moment helpt ze honderden lotgenoten uit het Zuiden te ontsnappen via de zogenaamde smokkelroutes, beter bekend als de Underground Railroad.

Kijk Harriet nu op Netflix! 🍿

Beeld: Still 'Harriet' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsHarriet (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws