Volop lof voor magische animatiefilm op Netflix: 'Leukste film die ik in lange tijd heb gezien'

Volop lof voor magische animatiefilm op Netflix: 'Leukste film die ik in lange tijd heb gezien'

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar The Magician's Elephant (2023), een gloednieuwe animatiefilm voor het hele gezin. Hoewel de film pas vandaag in première is gegaan, zijn vroege kijkers meteen al lovend over het magische animatieverhaal.

Handige Netflix-pagina's:

Critici zijn enthousiast

Op IMDb belonen critici de nieuwe Netflix-film met een uitstekende 9. Een recensent schrijft op de site dat de film "zo goed is gemaakt". Ook kijkers zijn net zo enthousiast over Peter en zijn magische olifant: "Leukste film die ik in lange tijd heb gezien".

Ik raad het absoluut aan om deze verbazingwekkende film te bekijken! The Magician's Elephant is zo goed gemaakt dat ik en mijn hele familie er erg emotioneel van werden. De animatie van deze film is wonderbaarlijk; de visuele effecten zijn schitterend, mooi en realistisch. De speciale effecten zijn buitengewoon goed.

rannynm op IMDb
The Magician's Elephant (2023)
6.6
Kijk op Netflix • Een weesjongen krijgt van een waarzegster te horen dat een olifant hem zal helpen zijn verloren zusje te vinden.

Mysterieuze olifant

Wanneer de jonge Peter, die op zoek is naar zijn lang verloren zus, het pad kruist met een waarzegster op het marktplein, heeft hij maar één vraag in zijn hoofd: leeft zijn zus nog? Het antwoord – dat hij een mysterieuze olifant moet volgen – zet Peter op een opmerkelijke reis om drie schijnbaar onmogelijke opdrachten uit te voeren die het gezicht van zijn stad op magische wijze voor altijd veranderen.

Beeld: Still 'The Magician's Elephant' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Magician's Elephant (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws