Nieuwe Spaanse thrillerserie schiet naar de top op Netflix: 'Verdomd goed'

Nieuwe Spaanse thrillerserie schiet naar de top op Netflix: 'Verdomd goed'

Fans van spannende Spaanse series kunnen sinds vrijdag terecht op Netflix voor Hasta el cielo: La serie (2023– ). Abonnees weten het nieuwe misdaadmysterie uit Spanje gelijk te vinden en de serie beleeft op zijn zachtst gezegd een succesvol openingsweeekend op de streamingdienst. Inmiddels is de serie hoog te vinden in de Netflix top 10.

Handige Netflix-pagina's:

Succesvol eerste weekend

Op Twitter is enkel lof te vinden over Hasta el cielo: La serie: "Er zijn van die Netflix-series waarbij men pas na 'n paar afleveringen in 't verhaal gezogen wordt; dat is bij Hasta el cielo niet 't geval". De nieuwe Spaanse serie is overduidelijk meeslepend en weet kijkers erbij te houden. Ook wordt benadrukt dat het niet uitmaakt of je de gelijknamige film Hasta el cielo (2020) vooraf gezien hebt. Een enkeling vergelijkt de serie tot slot met Queen of the South (2016–2021).

Hasta el cielo: La serie (2023‑ )
6.2
Kijk op Netflix • Een pas weduwe geworden moeder wil onafhankelijk blijven van haar vader, die in gestolen goederen handelt. Ze sluit zich aan bij de dievenbende van haar overleden man.

Weduwe Sole

In de Spaanse serie volgen we Sole, wiens leven compleet verandert als haar man Ángel plots overlijdt. De weduwe en alleenstaande moeder zich aan bij de criminele bende van haar man. Dit doet ze om onafhankelijk te blijven van haar vader, die handelt in gestolen goederen.

Beeld: Still 'Hasta el cielo: La serie' via Jaime Olmedo / Netflix © 2022

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsHasta el cielo: La serie (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws