Waargebeurd drama op Netflix maakt indruk: 'Een emotionele achtbaan'

Waargebeurd drama op Netflix maakt indruk: 'Een emotionele achtbaan'

Nadat Zee van Tijd (2022) onlangs de bioscopen veroverde, is nu Netflix aan de beurt. Sinds deze week is het Nederlandse drama op de streamingdienst te zien en ook daar weet het aangrijpende verhaal kijkers te raken.

Handige Netflix-pagina's:

'Diep onder de indruk'

Op Twitter laten kijkers weten "diep onder de indruk" te zijn van het tragische en tevens waargebeurde verhaal. "Een emotionele achtbaan," klinkt het van een ander. Ook critici zijn te spreken over de film met Sallie Harmsen en belonen Zee van Tijd met een ruime 7 op IMDb.

Zee van Tijd (2022)
7.7
Kijk op Netflix • Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren 80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen.

Vermist kind

In de jaren 80 vertrekt een jong koppel met hun zoontje op zeiltocht. Helaas komt de tocht op een tragische manier tot een einde. 40 jaar later onmoeten ze elkaar opnieuw en is er nog steeds liefde, maar er heerst nog een bepaalde spanning tussen de twee. Durft ze hem een groot geheim uit het verleden toe te vertrouwen? Zijn ze in staat om samen met hun verlies om te gaan en krijgt hun liefde een tweede kans?

Beeld: Still 'Zee van Tijd' via Filmdepot

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsZee van Tijd (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws