'Buitengewoon spannende' thrillerserie op Netflix houdt kijkers in zijn greep

'Buitengewoon spannende' thrillerserie op Netflix houdt kijkers in zijn greep

Het Gouden Uur (2022– ) staat pas enkele dagen op Netflix maar heeft het nu al geschopt tot plek 2 in de Netflix top 10. De Nederlandse thrillerserie van de maker van Mocro Maffia (2018– ) wordt door kijkers overspoeld met lovende reacties: "Het was een kort nachtje, de serie liet me niet los".

Handige Netflix-pagina's:

Het Gouden Uur (2022‑ )
7.7
Kijk op Netflix • Het eerste uur na een terroristische aanslag is cruciaal. Het uur waarin paniek en angst overweldigend zijn en het gevaar voor een tweede aanslag het grootst is.

De titel verwijst naar het cruciale eerste uur na een terroristische aanslag. "Het uur waarin paniek en angst overweldigend zijn en het gevaar voor een tweede aanslag het grootst is. Het uur dat het beste en het slechtste in mensen naar boven brengt," aldus producent NL Film. Mocro Maffia-ster Nasrdin Dchar speelt Mardik, een rechercheur van Afghaanse afkomst. Hij wordt gewantrouwd door de AIVD nadat zij iets over zijn verleden ontdekken. Als Mardik op een avond een verontrustend sms'je ontvangt over zijn jeugdvriend Faysal die naar Nederland is gekomen, verdenkt Mardik zijn oude vriend na een terroristische aanslag.

Beeld: Still 'Het Gouden Uur' via AVROTROS

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsHet Gouden Uur (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws