'Jessica Jones'-actrice Krysten Ritter heeft rol in nieuwe Netflix-film 'Night Books'

'Jessica Jones'-actrice Krysten Ritter heeft rol in nieuwe Netflix-film 'Night Books'
19 oktober 2020 om 18:00

Krysten Ritter, die we kennen van haar rollen in Breaking Bad (2008–2013) en Jessica Jones (2015–2019), heeft een hoofdrol in de nieuwe Netflixfilm Night Books. Het is een verfilming van het gelijknamige populaire kinderboek van J.A. White.

De nieuwe film zal geregisseerd worden door David Yarovesky, die eerder de regie van horrorfilm Brightburn (2019) voor zijn rekening nam. Naast Ritter spelen ook Winslow Fegley en Lidya Jewett een rol in de nieuwe, kindvriendelijke horrorfilm.

Night Books gaat over Alex, een jongen (Fegley) die door een heks (Ritter) gevangen wordt genomen, en haar elke avond een spannend verhaal moet vertellen om in leven te blijven. Gelukkig is Alex al zijn hele leven dol op enge verhalen, dus hij weet er best een paar te vertellen. Maar wat hij ook weet, is dat de meeste horrorverhalen niet lang en gelukkig eindigen…

Night Books
Alex, een jongen die geobsedeerd is door enge verhalen, zit gevangen in het moderne, magische appartement van een heks in New York City.

De film zal worden geproduceerd door Sam Raimi en Robert Tapert, en het verhaal zal van boek tot scenario worden gevormd door Mikki Daughtry en Tobias Iaconis. Het is nog niet bekend wanneer de productie van de film begint of vanaf wanneer de film te zien zal zijn.

Beeld: Still 'Marvel's Jessica Jones' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixNight Books

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree