Winactie Liza, the Fox-Fairy

Win bioscoopkaarten


Gesponsord artikel
Winactie Liza, the Fox-Fairy

In Liza, the Fox-Fairy verzorgt de jonge verpleegster Liza dag en nacht een oude weduwe met een passie voor Japan. Liza's grootste wens is een romantische liefde te ontmoeten op haar dertigste verjaardag. Maar eenzaam en alleen, is het enige contact dat ze heeft de geest van een Japanse popzanger. Deze blijkt echter een demon die haar juist op alle mogelijke manieren tegenwerkt in haar zoektocht naar geluk. Wanneer in Liza's omgeving om de haverklap mensen sterven, vreest ze zelf een demon te zijn, een Japanse fox-fairy. Maar rechercheur Zoltan, die haar moet volgen is ervan overtuigd dat Liza onschuldig is.

Liza, the Fox-Fairy is vanaf donderdag 30 juni in de Nederlandse bioscopen te zien. Voorafgaand wordt de korte animatie Edmond vertoond, waar regisseur Nina Gantz een BAFTA voor won. Lees onderaan deze pagina hoe je vrijkaarten voor Liza, the Fox-Fairy kunt winnen, of lees eerst de recensie (4*).

Vrijkaarten winnen

Winactie

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om kans te maken op twee bioscoopkaarten voor Liza, the Fox-Fairy. We verloten 5 sets van 2 vrijkaarten. Laat onderaan de pagina weten waarom jij graag zou willen winnen!

De actie loopt t/m 3 juli, de winnaars krijgen hierna bericht.

Deze winactie is afgelopen, het is niet meer mogelijk deel te nemen. We nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars!

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Winacties

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws