Realityserie 'Love Is Blind' krijgt vervolgseizoen, nieuwe afleveringen vanaf morgen op Netflix

Realityserie 'Love Is Blind' krijgt vervolgseizoen, nieuwe afleveringen vanaf morgen op Netflix
27 juli 2021 om 11:10

Je favoriete deelnemers van Love is Blind (2020– ) zijn terug! Netflix heeft vannacht een tweede seizoen van de realityserie aangekondigd, en de nieuwe afleveringen verschijnen morgen al. De trailer van seizoen 2: After the Altar is nu te zien.

De Hamiltons, de Barnetts en alle singles uit het eerste seizoen kennen elkaar inmiddels twee jaar, en dat betekent dat het tijd is voor een feestje. En voor een zo'n jubileum in een realityshow wordt natuurlijk groots uitgepakt. Bekijk de trailer hier:

Hoe gaat het inmiddels tussen Damian en Giannina? Denken de gelukkig getrouwde koppels aan kinderen, of wachten ze daar liever nog even mee? En wat zal er gebeuren als Barnett en Amber oog in oog komen te staan met Jessica? Dat kun vanaf morgen allemaal zelf gaan bekijken. De realityshow wordt gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey, en in het nieuwe seizoen kunnen we in ieder geval één special guest verwachten.

Love is Blind (2020– )
6.1
Is een emotionele band sterker dan lichamelijke aantrekkingskracht? Singles proberen een partner te vinden en verliefd te worden zonder elkaar in het echt te zien.

Het eerste seizoen van Love Is Blind is nu te zien op Netflix. Love is Blind: After the Altar verschijnt morgen, op 28 juli. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Netflix Media Center
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sLove is Blind (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws