Voor een hete avond: dit zijn de 5 meest erotische films op Netflix

Voor een hete avond: dit zijn de 5 meest erotische films op Netflix
5 augustus 2021 om 18:43

Er is niets zo erg als dat je een film aanzet en deze halverwege echt een grote tegenvaller blijkt te zijn. Om die reden raden we regelmatig goede films op Netflix aan, zodat jij zeker bent van een avond gevuld met kijkplezier. Vandaag zetten we een selectie van de meest erotische films op een rij, voor een stomend hete avond. In de lijst hieronder vind je de vijf meest erotische films die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

5 Oh, Ramona!

Oh, Ramona! (2019)
4.8
De onhandige tiener Andrei is verliefd op zijn verleidelijke, maar koele klasgenoot Ramona, totdat hij op vakantie de beeldschone hotelreceptioniste Anemona leert kennen.

De knullige middelbare scholier Andrei is op vakantie maar mist zijn verleidelijke klasgenote Ramona. Tenminste, tot hij de knappe hotelreceptioniste Anemona ontmoet en gedwongen wordt om tussen hen te kiezen. De film laat zien hoe het is als je leven wordt gedomineerd door lust.

Bekijk hier de trailer van Oh, Ramona!:

4 Duck Butter

Duck Butter (2018)
5.3
Twee vrouwen ontmoeten elkaar in het uitgaansleven en delen hun teleurstelling in het bedrog dat ze ervaren in het datingwereldje en in hun relaties.

Twee vrouwen komen met elkaar tijdens het uitgaansleven in contact en krijgen onmiddellijk een seksuele en romantische aantrekkingskracht en besluiten op een date van 24 uur met elkaar te gaan. Maar naarmate de tijd verstrijkt, blijken er wat haken en ogen aan hun romance te zitten.

Bekijk hier de trailer van Duck Butter:

3 Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey (2015)
4.1
Anastasia is net samen met haar beste vriendin Kate afgestudeerd aan de universiteit. Kate gaat aan de slag bij een lokale krant, maar Anastasia kan maar moeilijk een baan vinden met haar universitaire graad en besluit een baan aan te nemen in een bouwmarkt.

Anastasia (Dakota Johnson) heeft na het afstuderen moeite om aan een baan te komen. Daarom besluit ze met haar universitaire graad een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Haar beste vriendin Kate (Eloise Mumford), die meteen aan de slag kan bij een lokale krant, vraagt Anastasia om een interview van haar over te nemen omdat ze zelf ziek is. Anastasia vertrekt daarom naar Christian Grey (Jamie Dornan), een miljardair en mysterieuze vrijgezel. Al snel bouwen de twee een bijzondere relatie op.

Bekijk hier de trailer van Fifty Shades of Grey:

2 Newness

Newness (2017)
6.3
Martin en Gabi proberen een relatie op te bouwen nadat ze elkaar hebben ontmoet via een datingapp, maar wanneer de verveling toeslaat, zoeken ze een ongewone oplossing.

Nicholas Hoult kruipt in de huid van Martin, een jonge jongen die Gabi ontmoet via een dating-app. De twee ontwikkelen een bijzondere connectie, maar al snel voelen ze dat er iets mist. Ze wagen zich aan een open relatie en proberen van alles uit om hun seksleven spannend te houden.

Bekijk hier de trailer van Newness:

1 365 dni

365 dni (2020)
3.3
Een vurige directrice in een passieloze relatie wordt het slachtoffer van een dominante maffiabaas, die haar gevangenhoudt en één jaar geeft om op hem verliefd te worden.

Deze Poolse dramafilm gaat over Laura (Anna-Maria Sieklucka), een manager in een vijfsterrenhotel die tijdens haar vakantie ontvoert wordt door een maffiabaas. Hij geeft haar 365 dagen om voor hem te vallen en verleidt haar op alle mogelijke manieren. Inmiddels zijn ook de opnames van deel 2 én 3 gestart.

Bekijk hier de trailer van 365 dni:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste films op Netflix via: Beste films op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still '365 dni' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws