Deze 3 goede fantasyfilms zie je op Netflix

Deze 3 goede fantasyfilms zie je op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de beste fantasyfilms op Netflix. Hieronder vind je drie goede fantasyfilms die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Big Fish

Big Fish (2003)
8.0
Kijk op Netflix • 'Big Fish' vertelt het verhaal van de innemende Edward Bloom. Met de fantasierijke verhalen over zijn leven weet hij talrijke harten te veroveren.

Edward Bloom weet met de fantasierijke verhalen over zijn leven talrijke harten te veroveren. Zijn fantasie zorgt echter ook voor een verstoorde relatie met zijn zoon Will. Will heeft geen idee wie zijn vader werkelijk is en begint een zoektocht in het verleden om tussen de sprookjes de waarheid te vinden.

Bekijk hier de trailer van Big Fish:

2 Stardust

Stardust (2007)
7.6
Kijk op Netflix • In het Engelse dorpje Wall gaat een jongeman, Tristan (Charlie Cox), op een tocht om het hart van zijn geliefde Victoria (Sienna Miller) te veroveren.

In de jaren 1800 gaat de onhandige tiener Tristan Thorn (Charlie Cox) op zoek naar zijn geliefde Victoria (Sienna Miller), een verwend meisje dat niet van hem houdt, maar heeft beloofd met hem te trouwen als hij zijn belofte nakomt. Zijn zoektocht leidt hem tot het magische rijk Stormhold, waar hij de heks Larnia (Michelle Pfeiffer) en de piraat Kapitein Shakespeare (Robert de Niro) ontmoet.

Bekijk hier de trailer van Stardust:

3 Bright

Bright (2017)
6.3
Kijk op Netflix • Mensen, orcs, elven en feeën leven samen in een alternatieve versie van ons hedendaagse bestaan. De routine werkavond van twee agenten van verschillende afkomst, de menselijke Ward (Will Smith) en orc Jakoby (Joel Edgerton), verloopt heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen.

In deze alternatieve versie van Los Angeles leven Orcs, Elfen en Feeën samen met de mens. Maar het evenwicht tussen de soorten wordt bedreigd als de doorgewinterde politieagent Daryl Ward (Will Smith),een partnerschap aangaat met de beginnende agent en de eerste Orc die zich bij het korps voegt, Nick Jacoby (Joel Edgerton).

Bekijk hier de trailer van Bright:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle fantasyfilms op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Bright' via Netflix / Matt Kennedy

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws