'Fallout' de volgende game die wordt omgetoverd tot een serie

'Fallout' de volgende game die wordt omgetoverd tot een serie
3 juli 2020 om 08:35

De makers van Westworld (2016– ) hebben een nieuw project gevonden om zich op te storten. Voor Amazon maken ze een dramaserie gebaseerd op de videogame Fallout.

Amazon is zó enthousiast over de serie, dat ze de deal hebben gemaakt dat als ze het script goed vinden, ze meteen de hele serie maken in plaats van eerst een pilotaflevering. Het getrouwde stel Lisa Joy en Jonah Nolan (broer van regisseur Christopher Nolan), het creatieve duo achter Westworld, doet hierdoor extra hun best om een goed script af te leveren.

Fallout is één van de beste games ooit. Elk hoofdstuk van dit bizarre fantasierijke verhaal kostte ons ontelbare uren die we anders met onze familie en vrienden hadden gespendeerd. We kijken ernaar uit om samen te werken met Todd Howard en de andere briljante gekken bij Bethesda om dit enorme, vernietigende en duister grappig universum tot leven te brengen met Amazon Studios.

De game kwam voor het eerst uit in 1997. Fallout speelt zich af in de 22ste eeuw, net na een wereldwijde nucleaire oorlog. Deze toekomst is een visie van Amerikanen uit 1940. In tegenstelling tot de generatie die dacht dat nucleaire energie de wereld zou verbeteren, is alles nu een woestenij.

Fallout is de nieuwste game in een reeks spellen die tot een serie worden omgetoverd. Zo is zender Showtime bezig met een Halo-serie, doet HBO een poging met The Last of Us, en had Netflix vorig jaar een succes te pakken met The Witcher (2019– ).

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Making of Fallout 76' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen Video on demandWestworld (2016– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten