Nieuw op Netflix in Nederland

Een overzicht van het nieuwe aanbod op Netflix Nederland


Je bekijkt nu een overzicht van alles wat er nieuw op Netflix in Nederland is verschenen. De lijst wordt dagelijks geüpdatet, zo weet je altijd direct welke films, series en afleveringen nieuw op Netflix te zien zijn. Klik op de titel van een film of serie voor meer informatie. Je kunt het nieuwe aanbod op Netflix direct online kijken via de link die bij elke film en serie vermeld wordt.

Laatste update: 20 november 2019

Bekijk ook: Beste films op Netflix Beste series op Netflix Volledig aanbod Netflix

Vanaf vandaag te zien

Bikram: Yogi, Guru, Predator (2019)

Kijk op Netflix • Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de oprichter van ‘hot yoga’, terwijl zijn imperium groeit en er zorgelijke feiten boven tafel komen.
7.3

Lorena, La de Pies Ligeros (2019)

Kijk op Netflix • Lorena Ramírez, lid van Mexico’s Rarámuri-gemeenschap, leidt een landelijk leven. Behalve wanneer ze haar sandalen aantrekt voor een wedstrijd als ultramarathonloopster.

The Flash (2014– )

Seizoen 6, aflevering 6
Kijk op Netflix • Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) geraakt door bliksem en belandt hij in een coma.
7.8

ZombieLars (2017– )

Nieuw! Seizoen 1, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • In de fictieve stad Bekkebakken is conformiteit belangrijk en worden alle andere dingen afgekeurd. De twaalfjarige Lars, half zombie, en zijn net zo speciale vrienden met bepaalde bovennatuurlijke kenmerken, beleven een reeks vreemde avonturen.
7.4

Who Killed Little Gregory? (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 5 afleveringen
Kijk op Netflix • Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.

Zeit der Geheimnisse (2019)

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-3
Kijk op Netflix • 'Zeit der Geheimnisse' vertelt het verhaal van een familie die over een tijdsbestek van dertig jaar drie ontroerende en onvoorspelbare kerstfeesten meemaakt.

Gisteren

Iliza Shlesinger: Unveiled (2019)

Kijk op Netflix • Daar komt de bruid – en ze heeft van alles te zeggen. De pasgetrouwde Iliza Shlesinger ontleedt huwelijkstradities en laat je lachen om die van haar.
5.7

Supergirl (2015– )

Seizoen 5, aflevering 7
Kijk op Netflix • Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers.
6.3

Z Nation (2014–2018)

Seizoen 5, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • Drie jaar nadat het zombievirus het land heeft uitgeroeid, moet een team van helden de enige bekende overlevende van het virus van New York naar Californië vervoeren, waar het laatste werkende virale laboratorium op zijn bloed wacht.
6.7

Maandag 18 november 2019

Hell Fest (2018)

Kijk op Netflix • Een groep vrienden bezoekt een Halloween-themapark voor een heerlijk avondje griezelen. Zombies, monsters, moordenaars en demonen jagen het publiek de stuipen op het lijf tijdens een bloedstollende horrorshow.
5.5

My Country: The New Age (2019– )

Seizoen 1, aflevering 11 en 12
Kijk op Netflix • Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
8.4

Zondag 17 november 2019

Patriot Act with Hasan Minhaj (2018– )

Seizoen 5, aflevering 2
Kijk op Netflix • In 'Patriot Act with Hasan Minhaj' geeft Hasan Minhaj iedere zondag zijn snijdende en genuanceerde commentaar op het wereldnieuws, de politiek en cultuur.
8.2

Avatar: The Last Airbender (2005–2008)

Seizoen 2 en 3
Kijk op Netflix • In de wereld van Avatar is de wereld verdeeld in 4 naties: de Waterstammen, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Luchtnomaden.
9.2

The Crown (2016– )

Seizoen 3, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • 'The Crown' is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.
8.7

Zaterdag 16 november 2019

Lego DC Super Hero Girls: Super-Villain High (2018)

Kijk op Netflix • De tienersuperheldinnen moeten samenwerken om een grote schurk te verslaan om te voorkomen dat hij een nieuwe school in de buurt van hun vrienden strikt voor duistere missies.
4.8

When the Camellia Blooms (2019– )

Seizoen 1, aflevering 15 en 16
Kijk op Netflix • Dong-baek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiële nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.
7.7

Vrijdag 15 november 2019

Klaus (2019)

Kijk op Netflix • Wanneer Jesper zichzelf onderscheidt als de slechtste leerling-postbode aan de academie, wordt hij gestationeerd op een besneeuwd eiland ten noorden van de poolcirkel, waar de ruziënde plaatselijke bewoners nauwelijks een woord met elkaar wisselen, laat staan brieven.
8.5

Ted & Het Geheim van Koning Midas (2017)

Kijk op Netflix • Ted woont een presentatie in Las Vegas bij van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog. Ze heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij aanraakte in goud veranderde.
6.1

Earthquake Bird (2019)

Kijk op Netflix • 'Earthquake Bird' speelt zich af in het Tokyo van 1989. De film volgt Lucy Fly (Alicia Vikander), een mysterieuze expat met een pijnlijk verleden, die een hartstochtelijke relatie aangaat met Teiji (Naoki Kobayashi), een knappe plaatselijke fotograaf die zelf ook de nodige problemen heeft.
6.0

Nada a Perder 2 (2019)

Kijk op Netflix • De mede door Edir Macedo gestichte evangelische kerk is in opspraak en hij krijgt te maken met verraad, politiek en persoonlijk verlies in deel twee van deze biopic.
3.7

El Sendero de la Anaconda (2019)

Kijk op Netflix • In de meest afgelegen delen van het Amazonewoud ontmoeten een schrijver en een bevriende antropoloog gemeenschappen die zich al eeuwen verzetten tegen verandering.
7.2

10 Days in Sun City (2017)

Kijk op Netflix • Nadat zijn vriendin de missverkiezing van Nigeria wint, krijgt een jongeman te maken met onverwachte competitie wanneer hij met haar mee gaat op campagne in Zuid-Afrika.
5.7

Go! La Fiesta Inolvidable (2019)

Kijk op Netflix • Mia’s vakantie met haar vader wordt verstoord door de onverwachte komst van Lupe, Mercedes, Juanma en Álvaro.
8.1

The Good Place (2016– )

Seizoen 4, aflevering 8
Kijk op Netflix • 'The Good Place' draait om Elenor Shellstrop (Kristen Bell), een doodgewone vrouw, die door een reeks van ongewone gebeurtenissen terecht komt in het hiernamaals.
8.1

The Toys That Made Us (2017– )

Seizoen 3, aflevering 1-4
Kijk op Netflix • In 'The Toys That Made Us' vertellen de mensen achter de bekendste speelgoedfranchises ooit de opkomst en soms ook ondergang van hun creaties, waarmee vaak gigantische sommen geld gepaard gaan.
8.1

Avlu (2018– )

Seizoen 1, 23 afleveringen
Kijk op Netflix • Na een noodlottig conflict thuis belandt een toegewijde moeder in de gevangenis en vecht ze om te overleven in de hoop haar dochter terug te zien.
7.1

Llama Llama (2018– )

Seizoen 2, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • Lama Lama komt tot leven in deze serie over familie, vriendschap en het leren van nieuwe dingen.
6.1

El Club (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 25 afleveringen
Kijk op Netflix • Enkele rijke buitenbeentjes in Mexico proberen geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Ze raken al snel in de problemen met andere drugsdealers, de wet en hun familie.
6.3

I'm with the Band: Nasty Cherry (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • In een ongefilterde, intieme docuserie ontdekt popstermentor Charli XCX wat ervoor nodig is om een echte, stoere meidenpunkband te laten slagen of floppen.
7.2

Donderdag 14 november 2019

Singel 39 (2019)

Kijk op Netflix • Mo – kort voor Monique – heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang.
6.0

Fadily Camara: La plus drôle de tes copines (2019)

Kijk op Netflix • De Franse comedian Fadily Camara zet met grappen, levendige personages, en fysieke comedy een energieke stand-upshow neer in La Cigale in Parijs.
6.8

Riverdale (2017– )

Seizoen 4, aflevering 6
Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
7.1

Explained (2018– )

Seizoen 2, aflevering 8
Kijk op Netflix • 'Explained' is een documentatieserie die zich bezighoudt met de grote vragen vandaag en brengt actuele trends, politiek, wetenschap en cultuur aan het licht.
8.0

The Stranded (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 7 afleveringen
Kijk op Netflix • Wanneer door een tsunami tientallen tieners op een eiland op hun privéschool stranden, beseffen ze al snel dat niemand hen in veiligheid zal kunnen brengen en moeten ze zichzelf zien te redden...
6.5

Woensdag 13 november 2019

The Confirmation (2016)

Kijk op Netflix • De 8-jarige Anthony moet het weekend doorbrengen met zijn vader, terwijl zijn moeder met haar nieuwe man een weekend weg gaat.
6.4

Sobibor (2018)

Kijk op Netflix • Sobibor vertelt het waargebeurde verhaal van één van de grootste Russische helden van de Tweede Wereldoorlog, Alexander Pechersky.
6.3

Maradona en Sinaloa

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • In deze docuserie komt voetbalster Diego Maradona naar Culiacán, het hart van het Sinaloa-kartel, om het lokale team de Dorados te redden, en misschien ook wel zichzelf.
7.6

Dinsdag 12 november 2019

Jeff Garlin: Our Man in Chicago (2019)

Kijk op Netflix • Jeff Garlin viert (onbedoeld) zijn 37e stand-up en vertelt over zijn ervaringen op het gebied van liefde, verlies, succes en eetverslaving.
5.7

Supergirl (2015– )

Seizoen 5, aflevering 6
Kijk op Netflix • Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers.
6.3

Mars (2016–2018)

Seizoen 2, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Serie over de reis van de bemanning van een ruimteschip dat in 2033 op een missie gaat om Mars te koloniseren.
7.5

Harvey Girls Forever (2018– )

Seizoen 3, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • In Harvey Street zijn kinderen de baas. Drie meisjes strijden er tegen onrecht, waar je altijd ijsjes kunt eten en waar elke dag zaterdag lijkt.
6.4

The Lies Within (2019– )

Seizoen 1, aflevering 7 en 8
Kijk op Netflix • Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerken met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.
6.5

Maandag 11 november 2019

Arrow (2012– )

Seizoen 8, aflevering 4
Kijk op Netflix • Na een schipbreuk spoelt miljardair Oliver Queen (Stephen Amell) op een onbewoond eiland in de Pacific aan. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend teruggevonden wordt en terugkeert naar de bewoonde wereld.
7.6

My Country: The New Age (2019– )

Seizoen 1, aflevering 9 en 10
Kijk op Netflix • Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
8.4

Zondag 10 november 2019

Patriot Act with Hasan Minhaj (2018– )

Seizoen 5, aflevering 1
Kijk op Netflix • In 'Patriot Act with Hasan Minhaj' geeft Hasan Minhaj iedere zondag zijn snijdende en genuanceerde commentaar op het wereldnieuws, de politiek en cultuur.
8.2

Zaterdag 9 november 2019

The Town (2010)

Kijk op Netflix • Doug MacCray (Ben Affleck) werd in het verleden lid van een bende meedogenloze bankovervallers die er trots op is dat ze alles kunnen stelen wat ze willen.
7.5

When the Camellia Blooms (2019– )

Seizoen 1, aflevering 13 en 14
Kijk op Netflix • Dong-baek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiële nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.
7.7

Vagabond (2019– )

Seizoen 1, aflevering 14
Kijk op Netflix • Wanneer zijn neefje komt te overlijden in een vliegtuigcrash, probeert stuntman Cha Dal-geon, met de hulp van Go Hae-ri, te achterhalen wat er daadwerkelijk is gebeurd.
8.5

Little Things (2016– )

Seizoen 3, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • In 'Little Things' worstelt een samenwonend stel van in de twintig met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.
7.5

Vrijdag 8 november 2019

Let It Snow (2019)

Kijk op Netflix • Tijdens een sneeuwstorm op kerstavond merken een aantal middelbarescholieren in een klein dorpje onverwachts dat hun vriendschap en liefdesleven botsen.
5.8

Paradise Beach (2019)

Kijk op Netflix • Na zijn vrijlating wil Mehdi oude rekeningen vereffen. Maar eerst moet hij de banden met zijn vrienden aanhalen, die nu in een idyllische badplaats in Thailand wonen.
4.4

Up North (2018)

Kijk op Netflix • Een verwende erfgenaam moet een jaar in dienst van het land werken om zijn vaders vermogen te erven, maar maakt in een nieuwe omgeving andere plannen.
6.9

The Good Place (2016– )

Seizoen 4, aflevering 7
Kijk op Netflix • 'The Good Place' draait om Elenor Shellstrop (Kristen Bell), een doodgewone vrouw, die door een reeks van ongewone gebeurtenissen terecht komt in het hiernamaals.
8.1

Groene eieren met ham (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
8.4

Greatest Events of World War II (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • Using highly advanced colourisation techniques, critical moments from World War II, from Stalingrad to The Battle of Britain, are shown in a whole new light.
8.9

Busted! (2018– )

Seizoen 2, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • In 'Busted!' lossen zeven speurneuzen iedere aflevering verschillende mysteries op en komen ze steeds dichter bij het antwoord op de grote vraag:
7.4

Donderdag 7 november 2019

Riverdale (2017– )

Seizoen 4, aflevering 5
Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
7.1

Explained (2018– )

Seizoen 2, aflevering 7
Kijk op Netflix • 'Explained' is een documentatieserie die zich bezighoudt met de grote vragen vandaag en brengt actuele trends, politiek, wetenschap en cultuur aan het licht.
8.0

Sam & Cat (2013– )

Nieuw! Seizoen 1, 18 afleveringen
Kijk op Netflix • Om geld te verdienen beginnen huisgenoten Sam en Cat een babysitservice. Ze komen er al snel achter dat babysitten best avontuurlijk kan zijn.
5.7

Woensdag 6 november 2019

The Commuter (2018)

Kijk op Netflix • Michael MacCauley (Liam Neeson) is verzekeringverkoper en reist dagelijks per trein naar zijn werk. Als hij onderweg in contact komt met een mysterieuze vrouw, wordt hij door haar gedwongen de identiteit van een passagier te achterhalen.
6.3

Anna and the Apocalypse (2017)

Kijk op Netflix • Anna wil weg uit de kleinburgerlijke Schotse gemeenschap waar ze woont. Na haar laatste jaar op de middelbare school gaat ze backpacken in Australië.
6.0

The Flash (2014– )

Seizoen 6, aflevering 5
Kijk op Netflix • Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) geraakt door bliksem en belandt hij in een coma.
7.8

Greenleaf (2016– )

Seizoen 4, 18 afleveringen
Kijk op Netflix • De familie Greenleaf bestaande uit bisschop James Greenleaf, zijn vrouw Mae en de zus van Mae, Mavis McCready, staat aan het hoofd van een megakerk.
7.3

Scams (2019)

Nieuw! Seizoen 1, 9 afleveringen
Kijk op Netflix • Een man die het goed meent, maar met de gevolgen van de Lehman-crisis kampt, raakt betrokken bij telefoonoplichting en wordt steeds dieper de onderwereld ingezogen.
6.6

Dinsdag 5 november 2019

You Were Never Really Here (2017)

Kijk op Netflix • Joe (Joaquin Phoenix) is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privédetective krijgt hij de opdracht de vermiste dochter van een bekende politicus op te sporen.
6.8

U Turn (2016)

Kijk op Netflix • Een journaliste gaat op zoek naar de waarheid achter een vreemde moord nadat ze een jonge agent is tegengekomen en de hoofdverdachte in het onderzoek wordt.
7.5

Seth Meyers: Lobby Baby (2019)

Kijk op Netflix • Seth Meyers, een voormalig medewerker van SNL en de scherpe koning van latenight-tv, komt achter zijn bureau vandaan om vrolijke verhalen uit zijn leven te vertellen.
7.6

Tune in for Love (2019)

Kijk op Netflix • In de jaren 90 ontmoeten een student en een verlegen tiener elkaar in een bakkerij. Ze houden door de jaren heen contact, maar het noodlot blijft hen uiteen drijven.
7.2

Supergirl (2015– )

Seizoen 5, aflevering 5
Kijk op Netflix • Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers.
6.3

The Lies Within (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5 en 6
Kijk op Netflix • Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerken met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.
6.5

The End of the F***ing World (2017–2019)

Seizoen 2, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • James is 17 en hij is er vrij zeker van dat hij een psychopaat is. Alyssa, ook 17, is het gave en humeurige nieuwe meisje op school.
8.1

Outlander (2014– )

Seizoen 4, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • De serie 'Outlander' volgt het leven van Claire Randall *(Caitriona Balfe), een gelukkig getrouwde verpleegster die kort na de Tweede Wereldoorlog op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743.
8.4

She-Ra en de power-prinsessen (2018– )

Seizoen 4, aflevering 1-3
Kijk op Netflix • Soldaat Adora vindt een magisch zwaard en blijkt de legendarische heldin She-Ra te zijn. Ze gaat bij het Verzet, maar haar beste vriendin blijft bij de duistere Horde...
7.3

Maandag 4 november 2019

Minimalism: A Documentary about the Important Things (2015)

Kijk op Netflix • In deze documentaire waarin 'minder is meer' centraal staat, worden mensen geïnterviewd die het Amerikaanse ideaal afwijzen dat materialisme gelukkig maakt.
6.7

Arrow (2012– )

Seizoen 8, aflevering 3
Kijk op Netflix • Na een schipbreuk spoelt miljardair Oliver Queen (Stephen Amell) op een onbewoond eiland in de Pacific aan. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend teruggevonden wordt en terugkeert naar de bewoonde wereld.
7.6

My Country: The New Age (2019– )

Seizoen 1, aflevering 7 en 8
Kijk op Netflix • Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
8.4

The Devil Next Door (2019)

Nieuw! Seizoen 1, 5 afleveringen
Kijk op Netflix • Een grootvader uit Cleveland moet in Israël voor de rechter verschijnen omdat hij er van beschuldigd wordt de beruchte nazikampbewaker Iwan de Verschrikkelijke te zijn.
7.7

Zaterdag 2 november 2019

When the Camellia Blooms (2019– )

Seizoen 1, aflevering 11 en 12
Kijk op Netflix • Dong-baek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiële nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.
7.7

Vagabond (2019– )

Seizoen 1, aflevering 13
Kijk op Netflix • Wanneer zijn neefje komt te overlijden in een vliegtuigcrash, probeert stuntman Cha Dal-geon, met de hulp van Go Hae-ri, te achterhalen wat er daadwerkelijk is gebeurd.
8.5

La casa de las flores (2018– )

Special
Kijk op Netflix • 'La casa de las flores' draait om een welgestelde Mexicaanse familie die een prestigieuze bloemenzaak heeft.
7.8

Er Was Eens… Het Leven (1987)

Nieuw! Seizoen 1, 26 afleveringen
Kijk op Netflix • In Er Was Eens... Het Leven reist een aantal bloedlichaampjes door het menselijk lichaam. De route voert ze langs diverse organen en toont gevaren als virussen en bacteriën, maar ook hulpstoffen die ons juist helpen om gezond te blijven.
8.3

Vrijdag 1 november 2019

2001: A Space Odyssey (1968)

Kijk op Netflix • Een mysterieuze steen wordt even voor het ontstaan van menselijk leven op aarde door een groep apen ontdekt. Vier miljoen jaar later wordt eenzelfde steen op de maan gevonden dat een signaal uitzendt naar Jupiter.
8.3

Resident Evil: Retribution (2012)

Kijk op Netflix • Het dodelijke T-Virus van de Umbrella Corporatie blijft de aarde teisteren en transformeert de wereldbevolking in vleesetende zombies.
5.4

Jonah Hex (2010)

Kijk op Netflix • Premiejager Jonah Hex (Josh Brolin), wiens gezicht akelig vervormd is, trekt in opdracht van het Amerikaanse leger door het Wilde Westen om de voodoobeoefenaar Quentin Turnbull (John Malkovich) te pakken te krijgen.
4.7

Steel Magnolias (1989)

Kijk op Netflix • Zes verschillende vrouwen met ieder hun eigen uitgesproken karakter zijn verbonden met elkaar door een nimmer aflatende vriendschap.
7.3

The King (2019)

Kijk op Netflix • Hal (Timothée Chalamet), een eigenzinnige Engelse prins en onwillige troonopvolger, heeft het koninklijke leven achter zich gelaten en leeft onder de gewone mensen.
7.3

Jawbreaker (1999)

Kijk op Netflix • De drie populairste meiden van de school vermoorden per ongeluk een vriendin tijdens een onschuldig verjaardagsfeestje.
5.6

Tucker: The Man and His Dream (1988)

Kijk op Netflix • Na de Tweede Wereldoorlog droomt Preston Tucker ervan een stijlvollere auto te ontwikkelen. Hij krijgt te maken met allerlei obstakels, vooral vanuit de auto-industrie.
6.9

The Kindergarten Teacher (2018)

Kijk op Netflix • Wanneer de eenzame kleuterjuf Lisa (Maggie Gyllenhaal) ontdekt dat een vijfjarige leerling uit haar klas een bijzondere gave heeft, raakt ze gefascineerd door het kind en neemt ze hem onder haar hoede.
6.7

Holiday In The Wild (2019)

Kijk op Netflix • Kate Conrad (Kristin Davis) uit Manhattan heeft voor zichzelf en haar man een tweede huwelijksreis geboekt, zodat ze niet depressief wordt wanneer haar zoon het nest verlaat om te gaan studeren.
6.2

Hampstead (2017)

Kijk op Netflix • De Amerikaanse weduwe Emily Walters (Diane Keaton) woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen.
5.9

American Son (2019)

Kijk op Netflix • 'American Son' is gebaseerd op het veelgeprezen Broadway-toneelstuk. In een regenachtig Zuid-Florida loopt de bezorgde moeder Kendra Ellis-Connor (Kerry Washington) om 3 uur 's nachts bezorgd te ijsberen in de wachtruimte van een politiebureau, terwijl ze probeert te achterhalen wat er met haar vermiste zoon is gebeurd.
5.6

Drive (2019)

Kijk op Netflix • Een beruchte dief wil samen met een straatracer een grote overval plegen in een complex spel van bedrog met corrupte autoriteiten, die hun eigen smerige geheimen hebben.
2.3

L'Uomo senza Gravità (2019)

Kijk op Netflix • Een jongen die de zwaartekracht tart, groeit in eenzaamheid op tot een bijzondere man en een internationale beroemdheid, maar verlangt naar menselijk contact.
5.8

Lo nunca visto (2019)

Kijk op Netflix • Net als de inwoners van een afgelegen stadje het imago van hun stad willen opvijzelen, komt er een groep buitenlanders aan die de nodige cultuurschok veroorzaken.
5.3

Fire in Paradise (2019)

Kijk op Netflix • Overlevenden vertellen in deze documentaire over de catastrofale ramp Camp Fire, de dodelijkste bosbrand in Californië die in 2018 het stadje Paradise volledig in de as legde.
7.4

My Little Pony: Best Gift Ever (2018)

Kijk op Netflix • De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat er cadeautjes gekocht moeten worden. Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Fluttershy, Applejack, Rarity, Rainbow Dash en Spike trekken lootjes en gaan voor elkaar op zoek naar het perfecte cadeau.
8.2

True en het Grote Oogstfeest (2019)

Kijk op Netflix • De tijd van het Grabbelappeloogstfeest in het Regenboogrijk, maar Sippie Somber heeft geen zin in de herfst. Kunnen True en haar vrienden het feest redden?
4.0

The Good Place (2016– )

Seizoen 4, aflevering 6
Kijk op Netflix • 'The Good Place' draait om Elenor Shellstrop (Kristen Bell), een doodgewone vrouw, die door een reeks van ongewone gebeurtenissen terecht komt in het hiernamaals.
8.1

Atypical (2017– )

Seizoen 3, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • 'Atyptical' draait om Sam Gardner (Keir Gilchrist), een 18-jarige autist die op zoek gaat naar zichzelf en naar de liefde.
8.3

Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans (2015–2017)

Nieuw! Seizoen 1 en 2
Kijk op Netflix • Na een ramp op Mars komt een groep jonge beveiligingsagenten in opstand tegen de volwassenen die hen hebben verraden en tegen het repressieve bestuur van de aarde.
7.9

Ad Vitam (2018)

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Een agent en een getroebleerde jonge vrouw doen onderzoek naar een bizarre reeks zelfmoorden in een toekomst waar mensen met behulp van technologie eeuwig kunnen leven.
6.5

Queer Eye: We’re in Japan! (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-4
Kijk op Netflix • De Fab Five gaan naar Tokio om plezier te brengen, de cultuur beter te leren kennen en vier Japanse mannen en vrouwen het vertrouwen te geven om zichzelf te zijn.
8.5

Hache (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • Terwijl Helena de liefde en het vertrouwen wint van de leider van het heroïnekartel in Barcelona van de jaren 60, leert ze ook hoe ze in de bende hogerop kan komen.
6.0

Wir Sind Die Welle (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Een groep tieners vecht voor een betere toekomst, onder leiding van een nieuwe student die voor het gevecht vier buitenstaanders werft.
6.3

Hello Ninja (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • Beste maatjes Wesley en Georgie en hun malle kat Pretzel veranderen in ninja’s en betreden een magische wereld waarin ze de boel redden en problemen oplossen.
7.4

Donderdag 31 oktober 2019

The Bucket List (2007)

Kijk op Netflix • Miljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en arbeider Carter Chambers (Morgan Freeman) ontmoeten elkaar op een speciale kanker-afdeling in een ziekenhuis.
7.4

The Strangers 2: Prey at Night (2018)

Kijk op Netflix • Cindy (Christina Hendricks) en haar man Mike (Martin Henderson) maken samen met hun rebelse dochter Kinsey en zoon Luke een trip door het platteland.
5.2

Bon Cop, Bad Cop (2006)

Kijk op Netflix • Een Engelstalige politieman uit Toronto en een Franstalige agent uit Montreal moeten samen een misdaad plegen.
6.8

Grego Rossello: Disculpe Las Molestias (2019)

Kijk op Netflix • De Argentijnse comedian Grego Rossello geeft vanuit Buenos Aires zijn mening over onder meer hedendaags sterrendom, vliegtuigmaaltijden en liefde tussen broers.
3.9

The Flash (2014– )

Seizoen 6, aflevering 4
Kijk op Netflix • Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) geraakt door bliksem en belandt hij in een coma.
7.8

Riverdale (2017– )

Seizoen 4, aflevering 4
Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
7.1

Explained (2018– )

Seizoen 2, aflevering 6
Kijk op Netflix • 'Explained' is een documentatieserie die zich bezighoudt met de grote vragen vandaag en brengt actuele trends, politiek, wetenschap en cultuur aan het licht.
8.0

Victorious (2010– )

Nieuw! Seizoen 1, 20 afleveringen
Kijk op Netflix • Als beginnend zangeres Tori Vega wordt toegelaten op Hollywood Arts High, heeft ze moeite om zich een plek te verwerven tussen de getalenteerde en excentrieke tieners.
6.8

Midnight Diner: Tokyo Stories (2016– )

Seizoen 2, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • In 'Midnight Diner: Tokyo Stories' krijgen de vaste gasten van een alledaags Japans restaurant een sterke band door samen te genieten van het eten.
8.4

Kengan Ashura (2019– )

Seizoen 2, 12 afleveringen
Kijk op Netflix • Ohma Tokita treedt een verborgen wereld binnen waar zakelijke disputen opgelost worden via gladiator-gevechten.
8.0

Nowhere Man (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • Een Chinees bendelid raakt verwikkeld in twee misdadige plannen die tien jaar na elkaar plaatsvinden. Als hij in de dodencel zit, wachtend op zijn executie, krijgt hij te horen dat zijn zoon is ontvoerd.
5.2

Woensdag 30 oktober 2019

The Road to El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)

Kijk op Netflix • Aaron Paul, Vince Gilligan en andere leden van de cast, producten en crew delen verhalen en filmmateriaal over het maken van 'El Camino'.
7.2

Pose (2018– )

Seizoen 2, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • In 1987 start de in de ballroomscene bekende lhbt'er Blanca haar eigen huis en neemt een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede.
8.5

Flavorful Origins (2019– )

Seizoen 2, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • Duik in 'Flavorful Origins' in de kostelijke wereld van de keuken van Chaoshan, ontdek de unieke ingrediënten en luister naar de verhalen van de mensen die deze creëerden.
7.5

Dinsdag 29 oktober 2019

Arsenio Hall: Smart and Classy (2019)

Kijk op Netflix • Arsenio Hall heeft het in zijn eerste stand-upspecial over ouder worden, de veranderende tijden en cultuur, sociale vraagstukken en zelfs pijnlijke babyteentjes.
6.0

Supergirl (2015– )

Seizoen 5, aflevering 4
Kijk op Netflix • Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers.
6.3

The Lies Within (2019– )

Seizoen 1, aflevering 3 en 4
Kijk op Netflix • Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerken met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.
6.5

Luis Miguel: La Serie (2018– )

Nieuw! Seizoen 1, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • 'Luis Miguel: La Serie' vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren.
8.1

Shine On with Reese (2018– )

Nieuw! Seizoen 1, 9 afleveringen
Kijk op Netflix • In deze openhartige talkshow gaat actrice en producente Reese Witherspoon bij baanbrekende vrouwen op bezoek om met hen te praten over hun inspirerende leven.
7.7

Maandag 28 oktober 2019

Escape Room (2019)

Kijk op Netflix • Zes vreemden ontvangen elk een mysterieuze uitnodiging voor een escape room die ze besluiten te aanvaarden. Ze bevinden zich in omstandigheden die buiten hun macht liggen en moeten hun verstand gebruiken om te kunnen ontsnappen en te overleven.
6.3

A 3 Minute Hug (2019)

Kijk op Netflix • De documentaire 'A 3 Minute Hug' toont geluk en verdriet bij families die door de grens tussen de VS en Mexico worden gescheiden en in 2018 een korte, bitterzoete hereniging meemaken.
6.3

Little Miss Sumo (2018)

Kijk op Netflix • De 20-jarige Hiyori is een vrouwelijk sumotalent en wil haar sport radicaal veranderen. Dit favoriete entertainment van Japan wordt al eeuwen enkel beoefend door mannen.
8.6

Arrow (2012– )

Seizoen 8, aflevering 2
Kijk op Netflix • Na een schipbreuk spoelt miljardair Oliver Queen (Stephen Amell) op een onbewoond eiland in de Pacific aan. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend teruggevonden wordt en terugkeert naar de bewoonde wereld.
7.6

My Country: The New Age (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5 en 6
Kijk op Netflix • Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
8.4

Zaterdag 26 oktober 2019

The Clovehitch Killer (2018)

Kijk op Netflix • Tyler (Charlie Plummer) is een keurige tiener en zijn vader Don (Dylan McDermott) een gerespecteerd inwoner van een rustig dorp in Kentucky.
6.5

When the Camellia Blooms (2019– )

Seizoen 1, aflevering 9 en 10
Kijk op Netflix • Dong-baek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiële nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.
7.7

Vagabond (2019– )

Seizoen 1, aflevering 12
Kijk op Netflix • Wanneer zijn neefje komt te overlijden in een vliegtuigcrash, probeert stuntman Cha Dal-geon, met de hulp van Go Hae-ri, te achterhalen wat er daadwerkelijk is gebeurd.
8.5

Vrijdag 25 oktober 2019

Dolemite Is My Name (2019)

Kijk op Netflix • 'Dolemite Is My Name' is het verhaal over Rudy Ray Moore, een pionier op het gebied van komedie en rap die critici het zwijgen oplegde toen zijn hilarische, obscene alter ego Dolemite met zijn kungfu-vechtkunsten een Blaxploitation-fenomeen in de jaren 70 werd.
7.4

Rattlesnake (2019)

Kijk op Netflix • Wanneer een alleenstaande moeder (Carmen Ejogo) de hulp van een mysterieuze vrouw accepteert nadat haar dochter (Apollonia Pratt) is gebeten door een ratelslang, moet ze een ondenkbare deal sluiten om haar schuld af te lossen...
4.6

Wolkenbruchs wunderliche Reise in die Arme einer Schickse (2018)

Kijk op Netflix • Motti staat onder druk om met een orthodox-joodse vrouw te trouwen, maar dan wordt hij verliefd op zijn klasgenote Laura, die zijn moeder nooit zal goedkeuren.
6.9

Geheim Agent Marnie (2018)

Kijk op Netflix • Mollige oranje huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv. Haar lieve baasje Rosalinde behandelt haar als haar kind en Marnie wordt tot op het bot verwend.
5.5

It Takes a Lunatic (2019)

Kijk op Netflix • Het buitengewone leven van de geliefde acteerleraar en theaterproducent Wynn Handman wordt in beeld gebracht in dit portret van een provocatieve, vernieuwende kunstenaar.
6.4

The Good Place (2016– )

Seizoen 4, aflevering 5
Kijk op Netflix • 'The Good Place' draait om Elenor Shellstrop (Kristen Bell), een doodgewone vrouw, die door een reeks van ongewone gebeurtenissen terecht komt in het hiernamaals.
8.1

Vagabond (2019– )

Seizoen 1, aflevering 11
Kijk op Netflix • Wanneer zijn neefje komt te overlijden in een vliegtuigcrash, probeert stuntman Cha Dal-geon, met de hulp van Go Hae-ri, te achterhalen wat er daadwerkelijk is gebeurd.
8.5

BoJack Horseman (2014– )

Seizoen 6, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • Als legendarische tv-ster van een jaren 90 tv-serie heeft Bojack Horseman tegenwoordig moeite zichzelf niet te verliezen in alcohol, onenightstands en depressies.
8.6

The Kominsky Method (2018– )

Seizoen 2, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • In 'The Kominsky Method' maken acteercoach Sandy Kominsky (Michael Douglas) en zijn beste vriend Norman Newlander (Alan Arkin) elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
8.2

Greenhouse Academy (2017– )

Seizoen 3, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • Wanneer de tieners Alex en Hayley, broer en zus van elkaar, op een chique kostschool aankomen stuiten ze op allerlei nieuwe en interessante zaken.
7.1

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman (2018– )

Special
Kijk op Netflix • In 'My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman' nodigt de nieuwsgierige tv-legende David Letterman fascinerende persoonlijkheden uit voor diepte-interviews en uitstapjes.
8.0

Prank Encounters (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • 'Prank Encounters' is een serie met griezelige grappen en verborgen camera's, gepresenteerd door Gaten Matarazzo.
5.1

Irmandade (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • Een eerlijke advocate komt voor een moreel dilemma te staan als de politie haar dwingt om haar broer te verlinken, die het hoofd van een nieuwe gevangenisbende is.
7.8

Monzón (2019)

Nieuw! Seizoen 1, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • 'Monzón' vertelt het verhaal van de Argentijnse bokskampioen Carlos Monzón en het onderzoek naar de dood van zijn vrouw Alicia Muniz.
8.1

Brigada Costa del Sol (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • Four intrepid and impulsive police officers form a special narcotics unit to combat the birth of drug trafficking on Spain's Costa del Sol in the 1970s.
6.3

Nailed It! France (2019)

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • In deze vermakelijke bakwedstrijd moeten de slechtste thuisbakkers meesterlijke desserts namaken om 5000 euro te winnen.
6.2

Nailed It! – Spain (2019)

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Beginnende bakkers proberen in deze wedstrijd niet af te gaan bij het namaken van overheerlijke zoetigheden. Ze strijden om de trofee en een prijs van 5000 euro.

Donderdag 24 oktober 2019

Hellboy (2019)

Kijk op Netflix • De legendarische halfdemonische superheld Hellboy (David Harbour) zit gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld.
5.2

The Flash (2014– )

Seizoen 6, aflevering 3
Kijk op Netflix • Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) geraakt door bliksem en belandt hij in een coma.
7.8

Riverdale (2017– )

Seizoen 4, aflevering 3
Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
7.1

Explained (2018– )

Seizoen 2, aflevering 5
Kijk op Netflix • 'Explained' is een documentatieserie die zich bezighoudt met de grote vragen vandaag en brengt actuele trends, politiek, wetenschap en cultuur aan het licht.
8.0

Daybreak (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • De outcast op de middelbare school is op zoek naar zijn vermiste vriendin in de post-apocalyptische Glendale.
6.8

Woensdag 23 oktober 2019

Dancing with the Birds (2019)

Kijk op Netflix • Paradijsvogels zetten hun beste pootje voor om een partner te strikken, van uitgebreide verenchoreografieën tot perfect gebekte hofmakerij.
8.2

Rhythm + Flow (2019– )

Seizoen 1, aflevering 8-10
Kijk op Netflix • In deze muzikale wedstrijd gaan Tip ‘T.I.’ Harris, Cardi B en Chance the Rapper de straat op om de volgende rapsuperster te vinden.
7.6

Breakfast, Lunch & Dinner (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-4
Kijk op Netflix • Chef-kok David Chang is grenzeloos nieuwsgierig naar eten, cultuur en identiteit en gaat op reis met een vrolijk gezelschap van levenslustige beroemdheden.
6.9

Dinsdag 22 oktober 2019

Berlin, I Love You (2019)

Kijk op Netflix • Tiendelige reeks over bevrijdende liefde, pijnlijk verlies en alledaagse romances in de Grijze Stad.
4.5

Jenny Slate: Stage Fright (2019)

Kijk op Netflix • Deze eerste stand-upspecial van Jenny Slate is een mix van podiumfragmenten, grappige verhalen over volwassenheid, en gesprekken met familie in haar ouderlijk huis.
6.0

Supergirl (2015– )

Seizoen 5, aflevering 3
Kijk op Netflix • Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers.
6.3

The Lies Within (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1 en 2
Kijk op Netflix • Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerken met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.
6.5

Maandag 21 oktober 2019

Eighth Grade (2018)

Kijk op Netflix • De dertienjarige Kayla (Elsie Fisher) wordt gevolgd in haar laatste schooljaar voor ze naar High School gaat.
7.4

Arrow (2012– )

Seizoen 8, aflevering 1
Kijk op Netflix • Na een schipbreuk spoelt miljardair Oliver Queen (Stephen Amell) op een onbewoond eiland in de Pacific aan. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend teruggevonden wordt en terugkeert naar de bewoonde wereld.
7.6

My Country: The New Age (2019– )

Seizoen 1, aflevering 3 en 4
Kijk op Netflix • Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
8.4

Reacties


Laatste update op

Films en series op Netflix

Nieuw op Netflix Beste films Beste series Volledig aanbod

Alle VOD-diensten

Netflix Disney+

Films op tv de komende dagen