Pedro Pascal deelt dat The Mandalorian onvermijdelijk in de 'Star Wars'-films komt

Pedro Pascal deelt dat The Mandalorian onvermijdelijk in de 'Star Wars'-films komt

"The Mandalorian zal onvermijdelijk een overgang maken op het grote scherm", zegt acteur Pedro Pascal. Na het succes van de Star Wars-serie in 2019 is het karakter van Din Djarin, gespeeld door Pascal, één van de kenmerken geworden van de franchise. Daarnaast is zijn geliefde side-kick Grogu, misschien beter bekend als Baby Yoda, een belangrijke naam geworden.

Tijdens het Star Wars Celebration 2022 evenement kondigt Disney meerdere projecten aan die passen binnen het Mandaloriaanse-universum. Nu geeft Pascal zijn mening over de toekomst in een Star Wars-film van The Mandalorian (2019‑ ) in een interview met Variety.

Denk je niet dat het onvermijdelijk is? Persoonlijk heb ik echt geen idee, maar dat zou een droom zijn die uitkomt. Niet dat er nog dromen zouden uitkomen! Misschien heb ik mijn buik vol gehad. Als ik alleen de trailer op zo'n groot scherm zie, ik bedoel de manier waarop het je omhult en je terugvoert, en tegelijkertijd is het meer dan speciaal om de intieme ervaring te kunnen hebben die we hebben met deze hoofdstukken van The Mandalorian en zijn uitgebreide universum. We zijn het aan het uitzoeken.

Pedro Pascal

Het derde seizoen van The Mandalorian zal in februari 2023 te zien zijn op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'The Mandalorian' via TMDb
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+Star Wars: The Rise of Skywalker (2019)The Mandalorian (2019‑ )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws