Bioscoop top 20 Nederland week 50

Bioscoop top 20 49-2020 donderdag 10 december 2020 t/m woensdag 16 december 2020


Hier vind je een top 20 van de best bezochte bioscoopfilms in week 50 van 2020. De lijst wordt tweemaal per week geüpdatet met de nieuwste gegevens.

Bon Bini: Judeska in da House

1. Bon Bini: Judeska in da House (2020)

Vorige week: -

Tante Judeska levert net haar nichtje Gabriëlla af op het landgoed van haar nieuwe vriend Lucas, als zijn vader - een prominente politicus en de Minister van Binnenlandse Zaken - een landelijke lockdown afkondigt.

Monster Hunter
IMDb 5.3

2. Monster Hunter (2020)

Vorige week: 1

Film gebaseerd op de videogame van Capcom. Wanneer Lt. Artemis en haar trouwe soldaten naar een nieuwe wereld worden getransporteerd, gaan ze een wanhopige strijd aan om te overleven tegen enorme vijanden met ongelofelijke krachten.

Honest Thief
IMDb 6.0

3. Honest Thief (2020)

Vorige week: 3

De beruchte bankovervaller Tom (Liam Neeson) wil niet dat zijn relatie met Annie op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven.

Roald Dahl's The Witches
IMDb 5.3

4. Roald Dahl's The Witches (2020)

Vorige week: 2

Gebaseerd op Roald Dahls klassieke boek 'The Witches' uit 1983, gaat deze film over een jonge weesjongen (Jahzir Bruno) die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma (Octavia Spencer) gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama.

Cats & Dogs: Paws Unite
IMDb 3.6

5. Cats & Dogs: Paws Unite (2020)

Vorige week: -

Het is tien jaar na de totstandkoming van de Grote Vrede, een uitgebreid bewakingssysteem dat door katten en honden gezamenlijk ontworpen is met als doel de vrede te bewaren als er conflicten dreigen te ontstaan.

All My Life
IMDb 6.2

6. All My Life (2020)

Vorige week: 4

Jenn Carter (Jessica Rothe) en Sol Chau (Harry Shum Jr.) zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is.

Kom Hier Dat Ik U Kus
IMDb 7.7

7. Kom Hier Dat Ik U Kus (2020)

Vorige week: -

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto-ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist.

Ammonite
IMDb 6.5

8. Ammonite (2020)

Vorige week: -
Drama / romantiek

In 1840 in Engeland is paleontologe Mary Anning op zoek naar fossielen. De dagen van haar grootste ontdekkingen liggen in het verleden en ze verkoopt nu doodgewone fossielen aan toeristen om zichzelf en haar moeder te kunnen onderhouden.

Freaky
IMDb 6.3

9. Freaky (2020)

Vorige week: 7

Als de mystieke, oude dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat.

The Comeback Trail
IMDb 5.6

10. The Comeback Trail (2020)

Vorige week: 6

Max Barber (Robert de Niro) is een filmproducent die veel geld verschuldigd is aan een maffiabaas. Om alle schulden bij elkaar te sprokkelen, neemt hij zijn toevlucht tot verzekeringsfraude.

Bings Kerstfeest en andere verhalen

11. Bings Kerstfeest en andere verhalen (2020)

Vorige week: 18
Animatie / kerst
n.v.t.

'Bings Kerstfeest en andere verhalen' neemt je mee het bos in, om samen met Bing, Sula, Panda & Flop boombladtekeningen te maken.

Come Away
IMDb 5.7

12. Come Away (2020)

Vorige week: -

'Come Away' vertelt het verhaal van Alice en Peter, vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt.

Bigfoot Family
IMDb 5.8

13. Bigfoot Family (2020)

Vorige week: 12

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont.

Fatman
IMDb 5.9

14. Fatman (2020)

Vorige week: 10

Omdat de overheid de subsidie heeft stopgezet is de Kerstman, ook wel bekend als Chris Gringle (Mel Gibson) veranderd in een aan lager wal geraakte zuipschuit.

Rifkin's Festival
IMDb 6.1

15. Rifkin's Festival (2020)

Vorige week: 9
Romantiek / komedie

Een getrouwd koppel uit de VS trekt naar Spanje om het jaarlijkse San Sebastián Filmfestival bij te wonen. Beiden zijn er in de ban van de festiviteiten en het stadje zelf.

Let Him Go
IMDb 6.7

16. Let Him Go (2020)

Vorige week: 14
Western / thriller

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Costner) en zijn vrouw Margeret (Lane) hun ranch in Montana en reizen naar North Dakota om hun kleinzoon te redden.

Tenet
IMDb 7.4

17. Tenet (2020)

Vorige week: 13

In 'Tenet' keert een man terug uit de dood. Hij is onderdeel van een team dat de Derde Wereldoorlog moet voorkomen, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd.

The Singing Club
IMDb 6.5

18. The Singing Club (2019)

Vorige week: 11

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer.

The Dark and the Wicked
IMDb 6.1

19. The Dark and the Wicked (2020)

Vorige week: 17

Op een afgelegen boerderij, ergens diep in Amerika, ligt een oude man op sterven. Gekluisterd aan zijn bed, vechtend voor zijn laatste adem, zorgt hij voor groot verdriet bij zijn vrouw die eraan onderdoor lijkt te gaan.

The Mole Agent
IMDb 7.7

20. The Mole Agent (2020)

Vorige week: -
Documentaire / misdaad

Wanneer een dochter zich zorgen maakt om het welzijn van haar moeder in een bejaardentehuis, huurt zij privédetective Romulo in.ReactiesLaatste update op