Nieuw op Videoland in Nederland

Een overzicht van het nieuwe aanbod op Videoland Nederland


Je bekijkt nu een overzicht van alles wat er nieuw op Videoland in Nederland is verschenen. De lijst wordt dagelijks geüpdatet, zo weet je altijd direct welke films, series en afleveringen nieuw op Videoland te zien zijn. Klik op de titel van een film of serie voor meer informatie. Je kunt het nieuwe aanbod op Videoland direct online kijken via de link die bij elke film en serie vermeld wordt.

Laatste update: 6 december 2019

Bekijk ook: Beste films op Videoland Beste series op Videoland Volledig aanbod Videoland

Meerdere afleveringen per week

Goede Tijden, Slechte Tijden (1990– )

5 afleveringen in de afgelopen week
3.5

Love Island USA (2019– )

5 afleveringen in de afgelopen week
5.1

H3L (2019)

5 afleveringen in de afgelopen week

Beau (2019– )

5 afleveringen in de afgelopen week

The Bold Classics (Special)

5 afleveringen in de afgelopen week

Sint en Paul Pakken Uit (2019)

2 afleveringen in de afgelopen week

24 Hours in the ER

14 afleveringen in de afgelopen 30 dagen
7.9

Vanaf vandaag te zien

Lion (2016)

Kijk op Videoland • Een 5-jarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, ver van huis. Hij overleeft verschillende uitdagingen waarna hij geadopteerd wordt door een stel in Australië.
8.0

The Athena (2018– )

Nieuw! Seizoen 1, 26 afleveringen
Kijk op Videoland • Het jonge model Nyela Malik krijgt ruzie met een bekende ontwerper en daardoor kan ze haar carrière wel vergeten.
7.9

Bizzey (2019)

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-3
Kijk op Videoland • De driedelige serie 'Bizzey' is een rauw en intiem portret van de producer en rapper Leendert ‘Leo’ Roelandschap, a.k.a.

Gisteren

The Peacemaker (1997)

Kijk op Videoland • Een trein, geladen met nucleaire koppen, verongelukt in de voormalige Sovjet-Unie. Kernwapenexpert Julia Kelly gelooft niet in een ongeluk.
5.9

Ik Ben Influencer (2019)

Kijk op Videoland • Documentairemaakster Laura Veenema volgde een jaar lang drie van Neerlands populairste influencers: Kaj Gorgels, Qucee en Juultje Tieleman.

Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4, aflevering 6
Kijk op Videoland • Programma waarin acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aangaan. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan Daphne Deckers, Kees Tol, Helga van Leur, Steven Brunswijk, Froukje de Both, Jamie Westland, Christina Curry en Johnny Kraaijkamp jr.

La Carihuela (2019– )

Seizoen 1, aflevering 7
Kijk op Videoland • In hartje Carihuela runnen Dries en Anita al 25 jaar hun Hollandse buurtsuper: Het Kruideniertje. Hollandser kan het niet, van erwtensoep tot hagelslag:

Woensdag 4 december 2019

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt (2019– )

Seizoen 1, aflevering 6
Kijk op Videoland • Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen.

Rooijakkers Over de Vloer (2019– )

Seizoen 1, aflevering 7
Kijk op Videoland • Programma waarin Art Rooijakkers langsgaat bij de sterren. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken.

Dinsdag 3 december 2019

22 Jump Street (2014)

Kijk op Videoland • Agenten Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) moeten voor een nieuwe zaak undercover bij een plaatselijke universiteit.
7.0

Het Succesverhaal van DJ Kygo (2019)

Kijk op Videoland • Documentaire over het succes van dj Kygo. Hij schreef geschiedenis toen hij in een recordtijd een miljard streams behaalde.

Meghan and the Markles: A Family At War (2019)

Kijk op Videoland • Documentaire over de band tussen Meghan Markle en haar familie. Waarom was haar moeder het enige aanwezige familielid op haar huwelijk met prins Harry?

Transformers: Rescue Bots Academy (2019– )

Seizoen 1, 27 afleveringen
Kijk op Videoland • Vijf Cybertron-rekruten worden als onderdeel van de eerste les op de Rescue Bots-academie door hun ervaren docenten getraind en gaan dan op gewaagde reddingsmissies.
7.8

Verslaafd

Seizoen 9, aflevering 9
Kijk op Videoland • Realityprogramma waarin zowel Peter van der Vorst als Ewout Genemans samen met interventionist Maarten Dammers de helpende hand biedt aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden.

Bureau Burgwallen (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5
Kijk op Videoland • Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges.

Voor Hetzelfde Geld (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5
Kijk op Videoland • Programma waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis buiten de stad. Natasja Froger laat woningzoekenden zien wat er mogelijk is als ze bereid zijn de grote stad te verlaten.

De Sleutel (2019– )

Seizoen 1, aflevering 8
Kijk op Videoland • Programma waarin Beau van Erven Dorens vijf daklozen in verschillende Nederlandse steden de kans geeft om hun leven weer op de rit te krijgen.

Expeditie Robinson: Eilandpraat

Seizoen 3, aflevering 14
Kijk op Videoland • Liveprogramma waarin direct na de reguliere uitzending van 'Expeditie Robinson' wordt gediscussieerd, nagepraat, geanalyseerd en gespeculeerd.

Maandag 2 december 2019

Trading Places (1983)

Kijk op Videoland • Billy Ray Valentine en Louis Winthorpe III zijn gedwongen om met elkaar van levensstijl te wisselen als gevolg van een weddenschap tussen Mortimer en Randolph Duke, twee rijke broers.
7.5

The Transporter Refueled (2015)

Kijk op Videoland • In de criminele onderwereld van Frankrijk staat Frank Martin bekend als "De Transporter": de beste chauffeur en huurling die je kan krijgen.
5.2

American Crime (2015– )

Nieuw! Seizoen 1-3
Kijk op Videoland • Nadat Matt Skokie in z'n huis vermoord is en z'n vrouw Gwen gewond is geraakt, worden vier verdachten opgepakt door de politie.
7.8

Holland's Next Top Model (2006–2016)

Seizoen 12, aflevering 15
Kijk op Videoland • Realityserie waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model'.
5.6

Life of Kim (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5
Kijk op Videoland • Model, fotograaf en it-girl Kim Feenstra neemt je mee in haar hectische leven in de Videoland-realityserie ‘Life of Kim’.

Nienke & Resley Weten Het Zeker (2019– )

Seizoen 1, aflevering 6
Kijk op Videoland • Nienke en Resley staan aan het hoofd van een klein imperium. Vloggen, zingen, acteren en live optreden op festivals:

Cocaïne Oorlog (2019)

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1 en 2
Kijk op Videoland • In de tweedelige special Cocaïne Oorlog legt John van den Heuvel de cocaïneroute tussen Zuid-Amerika en Nederland bloot.

Zondag 1 december 2019

Rain Man (1988)

Kijk op Videoland • Als de vader van de yuppie autoverkoper Charlie Babbit (Tom Cruise) overlijdt, erft hij een oldtimer en een rozentuin.
8.0

Expeditie Robinson (2000– )

Seizoen 20, aflevering 14
Kijk op Videoland • Realitysurvivalprogramma waarin veertien bekende en zeven onbekende Nederlanders de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan.
7.1

Pauls Nummer 1 Show (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5
Kijk op Videoland • Prikkelende entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen.

Zaterdag 30 november 2019

MeesterSpion (2016)

Kijk op Videoland • Meester Spion vertelt het verhaal van de 11-jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist.
6.1

De IJslandbende (2018)

Kijk op Videoland • In 'De IJslandbende' wil de jonge puber Sem ter nagedachtenis aan zijn overleden vader een expeditie naar IJsland opzetten.
7.0

Temptation Island USA (2019– )

Seizoen 2, aflevering 9
Kijk op Videoland • Amerikaanse realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Zij zullen, gescheiden van hun partner, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen.
6.1

The voice of Holland (2018)

Seizoen 10, aflevering 4
Kijk op Videoland • Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland.
6.2

Eigen Huis & Tuin

Seizoen 36, aflevering 14
Kijk op Videoland • Eigen Huis En Tuin inspireert je met haalbare en betaalbare tips voor elk klusje in en rond het huis. Van verrassende zelfmaakideeën tot handige verbouwtips en van styling-inspiratie tot bijzondere binnenkijkers.

Donderdag 28 november 2019

Slender Man Stabbing: The Untold Story (2019)

Kijk op Videoland • In 2014 probeerden twee meisjes van 12 een klasgenootje te vermoorden. Ze wilden hiermee hun loyaliteit tonen aan het fictionele internetkarakter Slender Man.
6.5

Roué Verveer - Op het Laatste Moment (2017)

Kijk op Videoland • De leukste grappen en de mooiste verhalen - Waar zijn zevende show over gaat? Dat weet Roué Verveer nog niet, dat beslist hij vaak pas ‘Op het laatste moment’.

Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4, aflevering 5
Kijk op Videoland • Programma waarin acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aangaan. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan Daphne Deckers, Kees Tol, Helga van Leur, Steven Brunswijk, Froukje de Both, Jamie Westland, Christina Curry en Johnny Kraaijkamp jr.

La Carihuela (2019– )

Seizoen 1, aflevering 6
Kijk op Videoland • In hartje Carihuela runnen Dries en Anita al 25 jaar hun Hollandse buurtsuper: Het Kruideniertje. Hollandser kan het niet, van erwtensoep tot hagelslag:

Cold Case: Who Killed Sally Van Hecke? (2019)

Nieuw! Seizoen 1, 5 afleveringen
Kijk op Videoland • Wie heeft Sally Van Hecke vermoord? In de reportagereeks 'Cold Case' brengen onderzoeksjournalisten Karel Lattrez en Kurt Wertelaers het verhaal van de onopgehelderde moord op Sally Van Hecke, een 20-jarige vrouw uit Antwerpen.

Hoe Zal Ik het Zeggen (2019– )

Seizoen 1, aflevering 6
Kijk op Videoland • Programma waarin Jamai Loman mensen helpt om bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen. Een hart onder de riem, het bedanken voor steun of het geven van een wake-upcall:

Woensdag 27 november 2019

First Class VS Economy: Is It Worth It? (2019)

Kijk op Videoland • Documentaire waarin de Britse acteurs Nigel Havers en Sally Lindsay onderzoeken wat het verschil is tussen een first class en een economy class vliegticket.

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5
Kijk op Videoland • Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen.

Rooijakkers Over de Vloer (2019– )

Seizoen 1, aflevering 6
Kijk op Videoland • Programma waarin Art Rooijakkers langsgaat bij de sterren. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken.

Dit Is Nederland (2019)

Seizoen 1, aflevering 2
Kijk op Videoland • Documentaireserie waarin we de mensen volgen achter actuele hot topics in het nieuws. Hoe zit het nou echt? In een half uurtje zorgen we dat je van alle feiten, voors, tegens, ins en outs op de hoogte bent.

Vis TV (1996– )

Seizoen 24, 12 afleveringen
Kijk op Videoland • Hengelsportprogramma waarin presentator Marco Kraal samen met een bijzondere sportvisser avonturen beleeft aan de waterkant.

Dinsdag 26 november 2019

Wij (2018)

Kijk op Videoland • Tijdens een lome zomer in een dorpje in de Nederlands-Belgische grensstreek, zoekt een groep van acht rebelse tieners naar vertier, seks en spanning.
5.9

Verslaafd

Seizoen 9, aflevering 8
Kijk op Videoland • Realityprogramma waarin zowel Peter van der Vorst als Ewout Genemans samen met interventionist Maarten Dammers de helpende hand biedt aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden.

Bureau Burgwallen (2019– )

Seizoen 1, aflevering 4
Kijk op Videoland • Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges.

Voor Hetzelfde Geld (2019– )

Seizoen 1, aflevering 4
Kijk op Videoland • Programma waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis buiten de stad. Natasja Froger laat woningzoekenden zien wat er mogelijk is als ze bereid zijn de grote stad te verlaten.

De Sleutel (2019– )

Seizoen 1, aflevering 7
Kijk op Videoland • Programma waarin Beau van Erven Dorens vijf daklozen in verschillende Nederlandse steden de kans geeft om hun leven weer op de rit te krijgen.

Expeditie Robinson: Eilandpraat

Seizoen 3, aflevering 13
Kijk op Videoland • Liveprogramma waarin direct na de reguliere uitzending van 'Expeditie Robinson' wordt gediscussieerd, nagepraat, geanalyseerd en gespeculeerd.

Maandag 25 november 2019

Holland's Next Top Model (2006–2016)

Seizoen 12, aflevering 14
Kijk op Videoland • Realityserie waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model'.
5.6

Life of Kim (2019– )

Seizoen 1, aflevering 4
Kijk op Videoland • Model, fotograaf en it-girl Kim Feenstra neemt je mee in haar hectische leven in de Videoland-realityserie ‘Life of Kim’.

Nienke & Resley Weten Het Zeker (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5
Kijk op Videoland • Nienke en Resley staan aan het hoofd van een klein imperium. Vloggen, zingen, acteren en live optreden op festivals:

Ella the Elephant

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1
Kijk op Videoland • Serie over een kleine olifant genaamd Ella met een grote fantasie.
6.0

Zondag 24 november 2019

Now You See Me (2013)

Kijk op Videoland • Now You See Me vertelt het verhaal van vier illusionisten in Las Vegas die een enorme stunt uithalen. In het bijzijn van publiek beroven ze virtueel een bank in Parijs.
7.3

Now You See Me 2 (2016)

Kijk op Videoland • Het is alweer een jaar geleden dat de vier getalenteerde illusionisten (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) het publiek voor zich wonnen en de FBI te slim af waren met hun onvoorstelbare optredens.
6.5

Expeditie Robinson (2000– )

Seizoen 20, aflevering 13
Kijk op Videoland • Realitysurvivalprogramma waarin veertien bekende en zeven onbekende Nederlanders de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan.
7.1

Pauls Nummer 1 Show (2019– )

Seizoen 1, aflevering 4
Kijk op Videoland • Prikkelende entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen.

Zaterdag 23 november 2019

De Sneeuwkoningin 2 (2014)

Kijk op Videoland • De Sneeuwkoningin lijkt verslagen te zijn en de trollen vinden het heerlijk om eindelijk vrij te zijn. De jonge trol Orm heeft een belangrijke rol gespeeld in de overwinning en vertelt daar graag in geuren en kleuren over.
6.0

De Sneeuwkoningin 3 (2016)

Kijk op Videoland • Gerda kan nog steeds geen vrede vinden. Haar droom is om haar ouders te vinden die ooit door de Noordelijke Wind van hen zijn weggenomen en ten slotte het gezin te herenigen.
6.2

Temptation Island USA (2019– )

Seizoen 2, aflevering 8
Kijk op Videoland • Amerikaanse realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Zij zullen, gescheiden van hun partner, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen.
6.1

The voice of Holland (2018)

Seizoen 10, aflevering 3
Kijk op Videoland • Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland.
6.2

Eigen Huis & Tuin

Seizoen 36, aflevering 13
Kijk op Videoland • Eigen Huis En Tuin inspireert je met haalbare en betaalbare tips voor elk klusje in en rond het huis. Van verrassende zelfmaakideeën tot handige verbouwtips en van styling-inspiratie tot bijzondere binnenkijkers.

American Beauty Star (2017– )

Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
Kijk op Videoland • 12 concurrenten uit alle facetten van de beauty-industrie worden uitgedaagd om de volgende American Beauty Star te worden.
5.4

Vrijdag 22 november 2019

De verbouwing (2012)

Kijk op Videoland • De succesvolle plastisch chirurg Tessa (Tjitske Reidinga) staat op het punt haar privékliniek te openen. Maar gelukkig is ze niet.
6.0

Mr. Mercedes (2017– )

Seizoen 3, aflevering 10
Kijk op Videoland • De serie 'Mr. Mercedes' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Een gek rijdt in op een groepje werkzoekenden aan een jobbeurs.
7.9

Eerste Hulp Bij Festivals (2019– )

Seizoen 1, aflevering 8
Kijk op Videoland • Realityprogramma waarin we medisch professionals volgen terwijl zij zich inzetten voor onze veiligheid en gezondheid op de vele evenementen die Nederland rijk is.

Donderdag 21 november 2019

Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4, aflevering 4
Kijk op Videoland • Programma waarin acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aangaan. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan Daphne Deckers, Kees Tol, Helga van Leur, Steven Brunswijk, Froukje de Both, Jamie Westland, Christina Curry en Johnny Kraaijkamp jr.

La Carihuela (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5
Kijk op Videoland • In hartje Carihuela runnen Dries en Anita al 25 jaar hun Hollandse buurtsuper: Het Kruideniertje. Hollandser kan het niet, van erwtensoep tot hagelslag:

Hoe Zal Ik het Zeggen (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5
Kijk op Videoland • Programma waarin Jamai Loman mensen helpt om bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen. Een hart onder de riem, het bedanken voor steun of het geven van een wake-upcall:

Praat Nederlands Met Me (2019)

Seizoen 2, aflevering 6
Kijk op Videoland • Komisch quizprogramma over álle nieuwe vormen van taal, zoals straattaal, kantoortaal, taalgebruik in WhatsApp en communiceren aan de hand van emoji's.

Woensdag 20 november 2019

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt (2019– )

Seizoen 1, aflevering 4
Kijk op Videoland • Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen.

Rooijakkers Over de Vloer (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5
Kijk op Videoland • Programma waarin Art Rooijakkers langsgaat bij de sterren. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken.

Sinterklaas en de LiedjesPietjes (2019)

Nieuw! Seizoen 1, 9 afleveringen
Kijk op Videoland • Kinderserie over de Liedjes Pietjes: Zingpiet, die goed kan zingen en Swingpiet, met de coolste moves. Ze helpen de Sint op hun eigen, creatieve en goedbedoelde manier met de voorbereidingen voor pakjesavond.

Dinsdag 19 november 2019

Verslaafd

Seizoen 9, aflevering 7
Kijk op Videoland • Realityprogramma waarin zowel Peter van der Vorst als Ewout Genemans samen met interventionist Maarten Dammers de helpende hand biedt aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden.

Bureau Burgwallen (2019– )

Seizoen 1, aflevering 3
Kijk op Videoland • Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges.

Voor Hetzelfde Geld (2019– )

Seizoen 1, aflevering 3
Kijk op Videoland • Programma waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis buiten de stad. Natasja Froger laat woningzoekenden zien wat er mogelijk is als ze bereid zijn de grote stad te verlaten.

De Sleutel (2019– )

Seizoen 1, aflevering 6
Kijk op Videoland • Programma waarin Beau van Erven Dorens vijf daklozen in verschillende Nederlandse steden de kans geeft om hun leven weer op de rit te krijgen.

Expeditie Robinson: Eilandpraat

Seizoen 3, aflevering 12
Kijk op Videoland • Liveprogramma waarin direct na de reguliere uitzending van 'Expeditie Robinson' wordt gediscussieerd, nagepraat, geanalyseerd en gespeculeerd.

Maandag 18 november 2019

Holland's Next Top Model (2006–2016)

Seizoen 12, aflevering 13
Kijk op Videoland • Realityserie waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model'.
5.6

Life of Kim (2019– )

Seizoen 1, aflevering 3
Kijk op Videoland • Model, fotograaf en it-girl Kim Feenstra neemt je mee in haar hectische leven in de Videoland-realityserie ‘Life of Kim’.

Nienke & Resley Weten Het Zeker (2019– )

Seizoen 1, aflevering 4
Kijk op Videoland • Nienke en Resley staan aan het hoofd van een klein imperium. Vloggen, zingen, acteren en live optreden op festivals:

Zondag 17 november 2019

Child 44 (2015)

Kijk op Videoland • Sovjet Unie, gedurende het Stalin tijdperk. De film vertelt het verhaal van een idealistische pro-Stalin beveiligingsofficier die beslist om een aantal kindermoorden te onderzoeken, in een land waar zulke moorden ogenschijnlijk niet bestaan.
6.5

Expeditie Robinson (2000– )

Seizoen 20, aflevering 12
Kijk op Videoland • Realitysurvivalprogramma waarin veertien bekende en zeven onbekende Nederlanders de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan.
7.1

Pauls Nummer 1 Show (2019– )

Seizoen 1, aflevering 3
Kijk op Videoland • Prikkelende entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen.

Zaterdag 16 november 2019

The Nice Guys (2016)

Kijk op Videoland • Los Angeles, 1977: smog teistert de dag, neon verlicht de nacht. Privé-detective Holland March (Ryan Gosling) vormt met tegenzin een koppel met krachtpatser Jackson Healy (Russell Crowe) om een vermissingszaak op te lossen.
7.4

Hotel de grote L (2017)

Kijk op Videoland • De 12-jarige Kos woont samen met zijn vader en drie zussen in hun familiehotel aan zee. Als zijn vader onverwacht in het ziekenhuis belandt, staan de kinderen er alleen voor.
6.8

Temptation Island USA (2019– )

Seizoen 2, aflevering 7
Kijk op Videoland • Amerikaanse realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Zij zullen, gescheiden van hun partner, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen.
6.1

The voice of Holland (2018)

Seizoen 10, aflevering 2
Kijk op Videoland • Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland.
6.2

Eigen Huis & Tuin

Seizoen 36, aflevering 12
Kijk op Videoland • Eigen Huis En Tuin inspireert je met haalbare en betaalbare tips voor elk klusje in en rond het huis. Van verrassende zelfmaakideeën tot handige verbouwtips en van styling-inspiratie tot bijzondere binnenkijkers.

Vrijdag 15 november 2019

The Hunger Games (2012)

Kijk op Videoland • The Hunger Games speelt zich af in de verre toekomst waarin de Verenigde Staten zijn opgedeeld in 12 districten die allen onder bewind staan van een centrale overheid.
7.2

The Hunger Games: Catching Fire (2013)

Kijk op Videoland • Na het winnen van de brute Hongerspelen zijn Katniss en Peeta alles behalve veilig. Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool.
7.5

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)

Kijk op Videoland • Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap.
6.6

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)

Kijk op Videoland • Katniss (Jennifer Lawrence) gaat samen met Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Clafin), Peeta (Josh Hutcherson) en een eenheid van District 13 een ongeëvenaarde strijd aan tegen het Capitool in een missie waarbij zij hun leven riskeren om de bevolking van Panem te bevrijden en President Snow (Donald Sutherland) van zijn troon te stoten.
6.5

A Gift to Remember (2017)

Kijk op Videoland • De onhandige boekenverkoopster Darcy veroorzaakt met haar fiets een ongeluk. Hierbij raakt een man, Aidan, gewond.
6.7

Her Magical Christmas (2017)

Kijk op Videoland • Vier jaar geleden werd Marie tijdens kerst gedumpt door haar vriend en sindsdien haat ze de feestdagen. Als Marie geld wil inzamelen voor de kinderafdeling van het ziekenhuis, ziet ze dat haar knappe buurman daar werkt.
6.3

A Family For the Holidays (2017)

Kijk op Videoland • Ontwerper Miranda heeft een relatie met klusjesman Ian. Zij komt uit de grote stad, hij van het platteland. Ze willen gaan trouwen en Miranda gaat kennismaken met Ians familie.
6.9

The Christmas Cure (2017)

Kijk op Videoland • Vanessa gaat voor het eerst sinds jaren weer kerstvieren in haar geboortedorp, nadat ze de afgelopen jaren als dokter vooral druk was met het beklimmen van de carrièreladder in Los Angeles.
6.3

A Christmas Hero (2016)

Kijk op Videoland • De stoere brandweervrouw Jenny is gelukkig met haar vriend, Tom. Helaas maakt zijn ex-vrouw, Mary, het hen erg moeilijk.
5.3

12 Days of Giving (2017)

Kijk op Videoland • Baxter wint 50.000 dollar en besluit daarmee als anonieme weldoener een aantal arme families een fijne kerst te bezorgen.
6.1

Forever Christmas (2018)

Kijk op Videoland • Workaholic en Televisieproducer Sophia denkt een kijkcijfer hit binnen te halen als zij Will mag volgen met haar programma.
6.1

A Storybook Christmas (2019)

Kijk op Videoland • Event planner Celeste organiseert meer kerstevenementen in één seizoen dan anderen in hun hele leven doen. Ze is gek op haar baan én op haar nichtje van 9, Finley, die sinds twee jaar bij haar inwoont.
6.3

Mr. Mercedes (2017– )

Seizoen 3, aflevering 9
Kijk op Videoland • De serie 'Mr. Mercedes' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Een gek rijdt in op een groepje werkzoekenden aan een jobbeurs.
7.9

Eerste Hulp Bij Festivals (2019– )

Seizoen 1, aflevering 7
Kijk op Videoland • Realityprogramma waarin we medisch professionals volgen terwijl zij zich inzetten voor onze veiligheid en gezondheid op de vele evenementen die Nederland rijk is.

Reptielengek (2019)

Seizoen 1, aflevering 5
Kijk op Videoland • De Nederlandse vrouwelijke ecoloog en herpetoloog Sterrin Smalbrugge leert kinderen alles wat ze moeten weten over reptielen.

Donderdag 14 november 2019

Mees Kees (2012)

Kijk op Videoland • Voor Tobias komt Mees Kees, de nieuwe invaller op school, precies op tijd. Door de juf werd hij om niets de klas uitgestuurd.
6.7

Mees Kees op kamp (2013)

Kijk op Videoland • Mees Kees op Kamp is de opvolger van de succesvolste familiefilm van een jaar eerder: Mees Kees. In Mees Kees op Kamp, gebaseerd op het succesvolle boek van Mirjam Oldenhave, volgen we Mees Kees, Tobias en Sep tijdens het kamp met de hele klas.
6.4

Mees Kees op de planken (2014)

Kijk op Videoland • De klas van Mees Kees (Willem Voogd) gaat een toneelstuk maken. De klas heeft er helemaal zin in, tot ze ontdekken dat directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) een saai middeleeuws stuk heeft uitgekozen.
6.4

René van Meurs - Even Goede Vrienden (2018)

Kijk op Videoland • Van lunch in het koninklijk paleis tot medische onderzoeken, komiek René van Meurs laat de momenten de revue passeren dat hij aan zichzelf twijfelde, én zichzelf vond.

Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4, aflevering 3
Kijk op Videoland • Programma waarin acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aangaan. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan Daphne Deckers, Kees Tol, Helga van Leur, Steven Brunswijk, Froukje de Both, Jamie Westland, Christina Curry en Johnny Kraaijkamp jr.

La Carihuela (2019– )

Seizoen 1, aflevering 4
Kijk op Videoland • In hartje Carihuela runnen Dries en Anita al 25 jaar hun Hollandse buurtsuper: Het Kruideniertje. Hollandser kan het niet, van erwtensoep tot hagelslag:

Hoe Zal Ik het Zeggen (2019– )

Seizoen 1, aflevering 4
Kijk op Videoland • Programma waarin Jamai Loman mensen helpt om bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen. Een hart onder de riem, het bedanken voor steun of het geven van een wake-upcall:

Praat Nederlands Met Me (2019)

Seizoen 2, aflevering 5
Kijk op Videoland • Komisch quizprogramma over álle nieuwe vormen van taal, zoals straattaal, kantoortaal, taalgebruik in WhatsApp en communiceren aan de hand van emoji's.

Reptielengek (2019)

Seizoen 1, aflevering 4
Kijk op Videoland • De Nederlandse vrouwelijke ecoloog en herpetoloog Sterrin Smalbrugge leert kinderen alles wat ze moeten weten over reptielen.

Woensdag 13 november 2019

Shame (2011)

Kijk op Videoland • Dertiger Brandon leidt in New York een routinematig dubbelleven. Overdag is hij succesvol in zijn werk. Na kantoortijd gaat hij op vrouwenjacht en bevredigt zijn seksverslaving.
7.2

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt (2019– )

Seizoen 1, aflevering 3
Kijk op Videoland • Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen.

Rooijakkers Over de Vloer (2019– )

Seizoen 1, aflevering 4
Kijk op Videoland • Programma waarin Art Rooijakkers langsgaat bij de sterren. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken.

Dit Is Nederland (2019)

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1
Kijk op Videoland • Documentaireserie waarin we de mensen volgen achter actuele hot topics in het nieuws. Hoe zit het nou echt? In een half uurtje zorgen we dat je van alle feiten, voors, tegens, ins en outs op de hoogte bent.

Reptielengek (2019)

Seizoen 1, aflevering 3
Kijk op Videoland • De Nederlandse vrouwelijke ecoloog en herpetoloog Sterrin Smalbrugge leert kinderen alles wat ze moeten weten over reptielen.

Dinsdag 12 november 2019

Bob de Bouwer op de Bouwplaats - Bruggen en Wegen (2008)

Kijk op Videoland • Kijk mee naar Bob en zijn team terwijl ze levensechte bouwplaatsen bezoeken. Zie hoe graafmachines, betonmixers en trucks samenwerken om wegen en bruggen te bouwen.

Verslaafd

Seizoen 9, aflevering 6
Kijk op Videoland • Realityprogramma waarin zowel Peter van der Vorst als Ewout Genemans samen met interventionist Maarten Dammers de helpende hand biedt aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden.

Bureau Burgwallen (2019– )

Seizoen 1, aflevering 2
Kijk op Videoland • Reportageserie waarin Ewout Genemans de agenten van Bureau Burgwallen op de voet volgt. Vanaf het bureau, vanuit de auto en na heftige arrestaties of charges.

Voor Hetzelfde Geld (2019– )

Seizoen 1, aflevering 2
Kijk op Videoland • Programma waarin mensen op zoek gaan naar hun droomhuis buiten de stad. Natasja Froger laat woningzoekenden zien wat er mogelijk is als ze bereid zijn de grote stad te verlaten.

De Sleutel (2019– )

Seizoen 1, aflevering 5
Kijk op Videoland • Programma waarin Beau van Erven Dorens vijf daklozen in verschillende Nederlandse steden de kans geeft om hun leven weer op de rit te krijgen.

Expeditie Robinson: Eilandpraat

Seizoen 3, aflevering 11
Kijk op Videoland • Liveprogramma waarin direct na de reguliere uitzending van 'Expeditie Robinson' wordt gediscussieerd, nagepraat, geanalyseerd en gespeculeerd.

Reptielengek (2019)

Seizoen 1, aflevering 2
Kijk op Videoland • De Nederlandse vrouwelijke ecoloog en herpetoloog Sterrin Smalbrugge leert kinderen alles wat ze moeten weten over reptielen.

De 12 van Schouwendam (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
Kijk op Videoland • De typisch Nederlandse plaats Schouwendam gaat al 25 jaar gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een 16-jarig meisje en een 17-jarige jongen ieder spoor.
7.6

Maandag 11 november 2019

Holland's Next Top Model (2006–2016)

Seizoen 12, aflevering 12
Kijk op Videoland • Realityserie waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model'.
5.6

Life of Kim (2019– )

Seizoen 1, aflevering 2
Kijk op Videoland • Model, fotograaf en it-girl Kim Feenstra neemt je mee in haar hectische leven in de Videoland-realityserie ‘Life of Kim’.

Nienke & Resley Weten Het Zeker (2019– )

Seizoen 1, aflevering 3
Kijk op Videoland • Nienke en Resley staan aan het hoofd van een klein imperium. Vloggen, zingen, acteren en live optreden op festivals:

Reptielengek (2019)

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1
Kijk op Videoland • De Nederlandse vrouwelijke ecoloog en herpetoloog Sterrin Smalbrugge leert kinderen alles wat ze moeten weten over reptielen.

Zondag 10 november 2019

Killer Elite (2011)

Kijk op Videoland • Danny (Jason Statham) is een ex-Navy Seal die serieus in de problemen komt als Hunter (Robert De Niro), zijn beste vriend en mentor wordt ontvoerd in opdracht van een Arabische sjeik.
6.5

Expeditie Robinson (2000– )

Seizoen 20, aflevering 11
Kijk op Videoland • Realitysurvivalprogramma waarin veertien bekende en zeven onbekende Nederlanders de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan.
7.1

Pauls Nummer 1 Show (2019– )

Seizoen 1, aflevering 2
Kijk op Videoland • Prikkelende entertainmentshow met diverse gasten en een uitdagende quiz met een twist. De gasten zijn allemaal een nummer 1 in iets, hebben iets voor de 1e keer gedaan of gaan iets voor de 1e keer doen.

Zaterdag 9 november 2019

De Hazenschool (2017)

Kijk op Videoland • Hazenjongen Max heeft 'n vurige wens: lid worden van de coolste jeugdbende van de stad. Met capriolen in een modelvliegtuig probeert hij indruk te maken op de bendeleden.
5.6

Temptation Island USA (2019– )

Seizoen 2, aflevering 6
Kijk op Videoland • Amerikaanse realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Zij zullen, gescheiden van hun partner, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen.
6.1

The voice of Holland (2018)

Seizoen 10, aflevering 1
Kijk op Videoland • Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland.
6.2

Eigen Huis & Tuin

Seizoen 36, aflevering 11
Kijk op Videoland • Eigen Huis En Tuin inspireert je met haalbare en betaalbare tips voor elk klusje in en rond het huis. Van verrassende zelfmaakideeën tot handige verbouwtips en van styling-inspiratie tot bijzondere binnenkijkers.

Connie & Clyde (2013–2018)

Nieuw! Seizoen 1 en 2
Kijk op Videoland • De serie speelt zich af in en rond het relatiebureau Connie & Clyde. De volslanke zaakvoerder Connie Coninx pakt uit met de slagzinnen Niet geschoten, altijd mis!
6.5

Vrijdag 8 november 2019

Dark Skies (2013)

Kijk op Videoland • Wanneer de ooit zo gelukkige familie Barret slachtoffer is van enkele angstaanjagende gebeurtenissen, is het hel op aarde.
6.3

Mr. Mercedes (2017– )

Seizoen 3, aflevering 8
Kijk op Videoland • De serie 'Mr. Mercedes' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Een gek rijdt in op een groepje werkzoekenden aan een jobbeurs.
7.9

Eerste Hulp Bij Festivals (2019– )

Seizoen 1, aflevering 6
Kijk op Videoland • Realityprogramma waarin we medisch professionals volgen terwijl zij zich inzetten voor onze veiligheid en gezondheid op de vele evenementen die Nederland rijk is.

Kerst Bij Koosje

Nieuw! Seizoen 1, 5 afleveringen
Kijk op Videoland • Elk jaar organiseert Merel Westerman (35) samen met haar broers Rick (32) en Bram (28), en haar vader Viktor (60) het jaarlijkse kerstdiner in hotel Koosje.
7.7

Donderdag 7 november 2019

The Late Bloomer (2016)

Kijk op Videoland • Een goedaardige hypofysetumor heeft de hormoonspiegel van Seksuoloog Peter Newmans (Johnny Simmons) ernstig aangetast.
5.2

Theo Maassen: Oudejaarsconference 2013 - Einde oefening (2013)

Kijk op Videoland • Theo Maassen zet dit jaar zijn tanden in zijn allereerste oudejaarsconference. Het werd tijd! 12 maanden, 52 weken, 365 dagen teruggebracht tot 70 zenuwslopende minuten.
7.5

Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4, aflevering 2
Kijk op Videoland • Programma waarin acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aangaan. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan Daphne Deckers, Kees Tol, Helga van Leur, Steven Brunswijk, Froukje de Both, Jamie Westland, Christina Curry en Johnny Kraaijkamp jr.

La Carihuela (2019– )

Seizoen 1, aflevering 3
Kijk op Videoland • In hartje Carihuela runnen Dries en Anita al 25 jaar hun Hollandse buurtsuper: Het Kruideniertje. Hollandser kan het niet, van erwtensoep tot hagelslag:

Hoe Zal Ik het Zeggen (2019– )

Seizoen 1, aflevering 3
Kijk op Videoland • Programma waarin Jamai Loman mensen helpt om bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen. Een hart onder de riem, het bedanken voor steun of het geven van een wake-upcall:

Praat Nederlands Met Me (2019)

Seizoen 2, aflevering 4
Kijk op Videoland • Komisch quizprogramma over álle nieuwe vormen van taal, zoals straattaal, kantoortaal, taalgebruik in WhatsApp en communiceren aan de hand van emoji's.

Woensdag 6 november 2019

The Commuter (2018)

Kijk op Videoland • Michael MacCauley (Liam Neeson) is verzekeringverkoper en reist dagelijks per trein naar zijn werk. Als hij onderweg in contact komt met een mysterieuze vrouw, wordt hij door haar gedwongen de identiteit van een passagier te achterhalen.
6.3

Jasper & Julia en de Dappere Ridders (2013)

Kijk op Videoland • Jasper & Julia en de Dappere Ridders is het verhaal over de klunzige jongen Jasper, die samen met zijn stoere vriendin Julia, op zoek gaat naar het magische zwaard van zijn grootvader.
6.0

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt (2019– )

Seizoen 1, aflevering 2
Kijk op Videoland • Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen.

Rooijakkers Over de Vloer (2019– )

Seizoen 1, aflevering 3
Kijk op Videoland • Programma waarin Art Rooijakkers langsgaat bij de sterren. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken.

Reacties


Laatste update op

Laatste recensies

Meer recensies…

Films op tv de komende dagen