Kerstfilms en -series 2020

Alle kerstfilms op tv, Netflix en in de bioscoop


Kerstfilms op tv Het is weer Kerstmis en rond kerst zijn er altijd veel goede films op tv te zien, waaronder een hoop kerstfilms. Je kunt vanaf deze pagina de overzichten bekijken van alle films die rond kerst op tv te zien zijn en alle films en series die te kijken zijn op Netflix en andere on demand-diensten. Selecteer een van de onderstaande links om direct naar een overzicht van alle kerstfilms op tv van die dag te gaan, of om een ander overzicht te bekijken.

Kerstfilms op tv

De overzichten van films die met kerst op televisie te zien zijn kun je bereiken via onderstaande links. We hebben ook een top 100 kerstfilms en een lijst van alle kerstfilms op Netflix. We wensen je fijne feestdagen!

Kerstavond (24 december) Eerste kerstdag (25 december) Tweede kerstdag (26 december)

Meer kerstfilms

Er komen niet alleen veel films op tv tijdens de kerstdagen, er zijn natuurlijk ook veel kerstfilms te zien op Netflix, in de bioscoop en op dvd of blu-ray. Gebruik de volgende overzichten om je kerstvakantie nog verder met films te vullen!

Kerstfilms op Netflix Kerstfilms op Prime Video Kerstfilms op Disney+ Kerstfilms op Videoland Top 100 kerstfilms Alle kerstfilms

Alle films deze kerstvakantie

We hebben verschillende filmoverzichten voor je samengesteld, zo zul je je geen enkel moment vervelen deze kerstvakantie!

Netflix Prime Video Disney+ Videoland Bioscoop Top 100 films Doorzoek alle films

Alle series deze kerstvakantie

Je kunt ook alles over series vinden op FilmVandaag.nl! Superhandig voor tijdens de kerstvakantie dus: je hoeft je geen minuut te vervelen! Bekijk de volgende pagina's met serie-overzichten:

Netflix Prime Video Disney+ Videoland Top 100 series Doorzoek alle series

Welke films en series ga jij kijken deze kerst? Laat het hieronder weten!

Reacties