Nieuw op Netflix in Nederland

Een overzicht van het nieuwe aanbod op Netflix Nederland


Je bekijkt nu een overzicht van alles wat er nieuw op Netflix in Nederland is verschenen. De lijst wordt dagelijks geüpdatet, zo weet je altijd direct welke films, series en afleveringen nieuw op Netflix te zien zijn. Klik op de titel van een film of serie voor meer informatie. Je kunt het nieuwe aanbod op Netflix direct online kijken via de link die bij elke film en serie vermeld wordt.

Laatste update: 8 december 2019

Bekijk ook: Beste films op Netflix Beste series op Netflix Volledig aanbod Netflix

Gisteren

Teasing Master Takagi-san (2018–2019)

Seizoen 2, 12 afleveringen
Kijk op Netflix • Scholier Nishikata wordt voortdurend geplaagd door zijn klasgenote Takagi-san. Hij probeert haar een koekje van eigen deeg te geven, maar dat lukt niet.
7.5

Three Days of Christmas (2019)

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-3
Kijk op Netflix • Vier zussen krijgen te maken met familiedrama’s en geheimen die zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes, en altijd op eerste kerstdag.
7.4

Once Upon a Time in Lingjian Mountain (2019– )

Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • De negen continenten staan voor een crisis. Een jonge discipel wordt lid van de Spirit Blade-sekte en wordt getraind door een temperamentvolle wijze vrouw.
7.8

Vrijdag 6 december 2019

Marriage Story (2019)

Kijk op Netflix • Het ooit gelukkige huwelijk tussen de New Yorkse toneelregisseur Charlie (Adam Driver) en Hollywood actrice Nicole (Scarlett Johansson) is gestrand waardoor zij in een slopende echtscheiding belanden.
8.5

Spirit Riding Free: Spirit of Christmas (2019)

Kijk op Netflix • Lucky en haar vrienden proberen op tijd thuis te zijn voor kerst wanneer een vallende rots en een zware sneeuwstorm hun reisplannen in de war gooien.

Fuller House (2016– )

Seizoen 5, 9 afleveringen
Kijk op Netflix • 'Fuller House' is een vervolg op de serie 'Full House' die liep van 1987 tot 1995. In de serie staat de oudste dochter van de familie Tanner, DJ centraal die ondertussen dierenarts is geworden.
6.8

O Escolhido (2019– )

Seizoen 2, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Drie jonge artsen worden naar een afgelegen dorp in de Pantanal gestuurd om de bewoners in te enten. Ze komen vast te zitten in een geïsoleerde gemeenschap vol geheimen.
5.6

Virgin River (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
7.3

The Confession Killer

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Als zwerver Henry Lee Lucas terechtstaat voor moord, bekent hij er honderden meer. Deze documentaireserie onderzoekt de waarheid achter zijn bekentenissen.
8.3

Astronomy Club

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • De Astronomy Club, het eerste volledig zwarte team van de Upright Citizens Brigade, komt met deze geestige sketchcomedy vol slimme en absurde humor.
5.6

Triad Princess (2019)

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Nadat de onbesuisde dochter van een machtige triadebaas bodyguard is geworden van een beroemdheid, zet ze het leven van een tv-ster op zijn kop en ontdekt ze de liefde.
8.1

Donderdag 5 december 2019

The Best of Enemies (2019)

Kijk op Netflix • In 1971 in North Carolina strijdt een mensenrechtenactiviste op een overleg over schoolintegratie tegen een KKK-leider.
7.0

The Zoya Factor (2019)

Kijk op Netflix • Een excentrieke copywriter overtuigt onbedoeld het Indiase cricketteam dat zij hen geluk brengt, tot ontzetting van de totaal niet bijgelovige aanvoerder.
4.2

A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)

Kijk op Netflix • Het is Kerstfeest in Aldovië en er is een koninklijke baby op komst. Amber en Richard verwelkomen afgezanten van een afgelegen koninkrijk om een heilige wapenstilstand te hernieuwen, maar als het verdrag plotseling onvindbaar blijkt, staat de vrede in de balans en wordt hun familie getroffen door een oude vloek.
5.9

The Flash (2014– )

Seizoen 6, aflevering 8
Kijk op Netflix • Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) geraakt door bliksem en belandt hij in een coma.
7.8

Riverdale (2017– )

Seizoen 4, aflevering 8
Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
7.1

V-Wars (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • Een arts komt tegenover zijn vriend te staan als mensen in vampiers veranderen door een oude ziekte. Gebaseerd op de stripboeken van Jonathan Maberry en Alan Robinson.
6.3

Home For Christmas (2019)

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • De eeuwige vrijgezel Johanne is het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een partner die ze met kerst mee kan nemen.
7.8

Apache: La vida de Carlos Tevez (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • Deze harde dramaserie over het leven van Carlos Tévez laat zien hoe hij een beroemde voetballer werd in de ruige buurt van Fuerte Apache in Argentinië.
7.5

Woensdag 4 december 2019

The Post (2017)

Kijk op Netflix • Verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Meryl Streep) en redacteur Ben Bradlee (Tom Hanks) van The Washington Post.
7.2

Magic for Humans (2018– )

Seizoen 2, 7 afleveringen
Kijk op Netflix • In 'Magic for Humans' doet komiek Justin Willman mensen op straat versteld staan en haalt ingewikkelde trucs uit met zijn magie.
7.1

EastSiders (2012– )

Seizoen 4, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • In 'EastSiders' vraagt Cal zijn vrienden om hulp wanneer hij ontdekt dat zijn partner Thom hem bedriegt.
6.6

The Prince of Tennis - Match! Tennis Juniors (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 40 afleveringen
Kijk op Netflix • Een tennistalent overtreft zichzelf: hij blinkt uit op de baan, inspireert teamgenoten én presteert op school.

Dinsdag 3 december 2019

Shelby American (2019)

Kijk op Netflix • De documentaire 'Shelby American' schetst met interviews en vintage beelden het bewogen leven van het Amerikaanse icoon Carroll Shelby die boer, coureur en tot slot ondernemer werd.
7.5

Tiffany Haddish: Black Mitzvah (2019)

Kijk op Netflix • Op haar 40e verjaardag releaset Tiffany Haddish een bombastische special vol zang, dans en rauwe terugblikken op haar weg naar vrouwelijkheid.
5.7

A Primeira Tentação de Cristo (2019)

Kijk op Netflix • Jezus wordt 30 en brengt een onverwachte gast mee om kennis te maken met zijn familie. Deze kerstspecial is zo fout, die moet wel van de Porta dos Fundos-comedians zijn.
5.9

Supergirl (2015– )

Seizoen 5, aflevering 8
Kijk op Netflix • Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers.
6.3

Maandag 2 december 2019

Arrow (2012– )

Seizoen 8, aflevering 6
Kijk op Netflix • Na een schipbreuk spoelt miljardair Oliver Queen (Stephen Amell) op een onbewoond eiland in de Pacific aan. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend teruggevonden wordt en terugkeert naar de bewoonde wereld.
7.6

My Country: The New Age (2019)

Seizoen 1, aflevering 15 en 16
Kijk op Netflix • Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
8.5

Team Kaylie

Seizoen 2, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Als de beroemde tiener Kaylie Konrad de wet overtreedt, is het gedaan met haar naam op social media. Ze moet voor straf de wildernisclub van een middelbare school leiden.
4.6

Zondag 1 december 2019

World War Z (2013)

Kijk op Netflix • Lane is een VN-medewerker die rond de wereld reist in een race tegen de klok om een zombiepandemie te stoppen.
7.0

Jack Reacher (2012)

Kijk op Netflix • Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. Wanneer de verdachte ondervraagd wordt, zegt hij maar één ding:
7.0

Moonlight (2016)

Kijk op Netflix • 'Moonlight' speelt zich af in een ruige buurt van Miami in de jaren 80. De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.
7.4

Green Room (2015)

Kijk op Netflix • Nadat het laatste concert van de vierkoppige punkband The Ain't Rights is afgeblazen en een vervangend optreden in een Mexicaans restaurant geen rooie cent oplevert, krijgen ze als goedmakertje het aanbod om de volgende dag ergens in de bossen van Oregon te spelen.
7.0

Blue Streak (1999)

Kijk op Netflix • Wanneer juwelendief Logan bij een kraak betrapt wordt, weet hij nog net de buit te verstoppen in een onvoltooid gebouw.
6.3

Imperium (2016)

Kijk op Netflix • Nate Foster is een FBI-agent. Zijn grootste troeven zijn zijn intelligentie en zijn sociale vaardigheden. Zijn supervisor Angela Zamparo heeft zich jarenlang beziggehouden met blanke suprematie terrorisme.
6.5

Maximum Risk (1996)

Kijk op Netflix • Alain Moreau is een gepensioneerde Franse soldaat die de dood van zijn identieke tweelingbroer onderzoekt. Zij zoektocht voert hem naar de drukke straten van New York City in de armen van de vriendin van zijn broer.
5.5

Against All Odds (1984)

Kijk op Netflix • Een ex-footballspeler krijgt de opdracht om een maîtresse van een vuige nachtclubeigenaar op te sporen, maar wanneer hij haar vindt in Mexico, wordt hij verliefd op haar.
5.9

We Die Young (2019)

Kijk op Netflix • Lucas, een 14-jarige jongen die is opgenomen in het bendeleven in Washington D.C., is vastbesloten dat zijn 10-jarige broerje niet hetzelfde pad zal belopen.
5.3

A Cinderella Story: Christmas Wish (2019)

Kijk op Netflix • Een meisje dat zangeres wil worden, werkt als een elf bij een kerstbomenverkoper. Ondanks haar ijdele stiefmoeder en gemene stiefzussen beleeft ze haar eigen kerstwonder.
5.3

Les étoiles vagabondes (2019)

Met Nekfeu
Kijk op Netflix • In deze documentaire kampt de Franse rapper Nekfeu met creatieve druk en persoonlijke angsten en gaat op een wereldwijde zoektocht naar muzikale inspiratie.
7.2

Dead Kids (2019)

Kijk op Netflix • Een teruggetrokken tiener raakt bevriend met een groep buitenbeentjes die de arrogante rijke jongen van de school wil kidnappen.
6.3

Iron Fists and Kung Fu Kicks (2019)

Kijk op Netflix • Deze documentaire onderzoekt de invloed van vechtfilms uit Hongkong op het filmmaken, van de Shaw Brothers tot moderne Hollywood-blockbusters.
6.7

Casper en Emma op Safari (2015)

Kijk op Netflix • Casper en Emma gaan naar Afrika! De moeder van Emma helpt haar vriendin Ann die in dierenkliniek Camp Eden werkt.
6.2

Casper & Emma de bergen in (2017)

Kijk op Netflix • Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan.
5.7

Family Guy (1999– )

Seizoen 17, 20 afleveringen
Kijk op Netflix • De disfunctionele familie Griffin probeert het dagelijkse leven te doorstaan, terwijl ze met het ene na het andere bizarre probleem te maken krijgen.
8.1

Death Note (2006–2007)

Nieuw! Seizoen 1, 37 afleveringen
Kijk op Netflix • Light Yagami is een briljante student met geweldige vooruitzichten, maar verveelt zich vaak. Zijn leven verandert drastisch wanneer hij de Death Note vindt, een notitieboekje dat wordt achtergelaten door een Shinigami-doodsgod.
9.0

Code Geass: Lelouch of the Rebellion (2006–2008)

Nieuw! Seizoen 1, 25 afleveringen
Kijk op Netflix • Nadat hij een mysterieuze kracht heeft gekregen om anderen te beheersen, wordt een verbannen prins de gemaskerde leider van de rebellen tegen een almachtig rijk.
8.6

Patriot Act with Hasan Minhaj (2018– )

Seizoen 5, aflevering 4
Kijk op Netflix • In 'Patriot Act with Hasan Minhaj' geeft Hasan Minhaj iedere zondag zijn snijdende en genuanceerde commentaar op het wereldnieuws, de politiek en cultuur.
8.2

Knights of Sidonia (2014–2015)

Seizoen 2, 12 afleveringen
Kijk op Netflix • 'Knights of Sidonia' draait om Nagate, een laaggeboren jongen in een maatschappij waar mensen via genetische manipulatie ter wereld komen.
7.8

Sonic X (2003–2006)

Nieuw! Seizoen 1-4
Kijk op Netflix • Tijdens het gevecht met de gemene Dr. Eggman komt Sonic door een explosie samen met zijn vrienden en zijn vijand terecht op de hem onbekende planeet aarde.
6.1

44 Cats (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 26 afleveringen
Kijk op Netflix • Als de zingende harige vriendjes Lampo, Milady, Pilou en Bacon met elkaar optrekken, is er altijd wel een avontuur te beleven.
6.8

Tenkai Knights (2013–2014)

Nieuw! Seizoen 1, 26 afleveringen
Kijk op Netflix • In het jaar 2034 worden vier tieners op aarde benoemd om als Tenkai-ridders op te treden en de planeet Quarton te beschermen tegen de snode Lord Vilius.
6.6

StoryZoo

Seizoen 3, 25 afleveringen
Kijk op Netflix • Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer beleven telkens weer een nieuw avontuur. Pepper spreekt alleen maar Engels, waardoor de kinderen thuis op een speelse manier nieuwe woordjes leren.

Space Jungle

Nieuw! Seizoen 1 en 2
Kijk op Netflix • Vier piepkleine buitenaardse wezentjes stranden in hun kapotte ruimteschip op aarde, waar ze geheel onverwacht op avontuur (en vreemde gevaren) stuiten.

Zaterdag 30 november 2019

Bad Moms 2 (2017)

Kijk op Netflix • De drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders moeten de uitdagingen en verwachtingen van Kerstmis tot een goed einde proberen brengen.
5.5

Taxi 5 (2018)

Kijk op Netflix • Als een topagent naar Marseille wordt overgeplaatst, moet hij een groep criminelen met Ferrari’s zien bij te houden, terwijl hij zoekt naar een beruchte witte taxi.
4.7

Loro (2018)

Kijk op Netflix • Film over Silvio Berlusconi en zijn entourage. Silvio Berlusconi beroert de gemoederen als geen ander. 'Loro' schetst een portret van Il Cavaliere op het moment dat hij de controle verliest:
6.7

Guatemala: Corazón del mundo Maya (2019)

Kijk op Netflix • Ontdek Guatemala’s culturele en geologische rijkdommen, zoals oude Mayasteden en talloze wonderen der natuur, van Sierra de las Minas tot Esquipulas.

Once Upon a Time in Lingjian Mountain (2019– )

Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • De negen continenten staan voor een crisis. Een jonge discipel wordt lid van de Spirit Blade-sekte en wordt getraind door een temperamentvolle wijze vrouw.
7.8

Vrijdag 29 november 2019

Dragged Across Concrete (2018)

Kijk op Netflix • 'Dragged across Concrete' volgt twee politiemannen, een ervaren agent en zijn jongere, wispelturige partner. Wanneer ze worden opgeschort zitten ze krap bij kas en hebben ze weinig opties.
7.0

Sonora (2018)

Kijk op Netflix • Een gemêleerde groep reizigers maakt gedwongen de trek naar Mexicali in de jaren 30. Ze krijgen te maken met racisme en onvoorziene gevaren in de woestijn.
6.8

Kalushi: The Story of Solomon Mahlangu (2016)

Kijk op Netflix • Centraal staan het leven en de tijd van de legendarische Zuid-Afrikaanse vrijheidsstrijder Solomon Mahlangu, die zich verzette tegen apartheid.
7.5

The Movies That Made Us (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-4
Kijk op Netflix • Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.
8.0

Sugar Rush Christmas

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1
Kijk op Netflix • Deze kersteditie van de bakwedstrijd biedt al het lekkers van Sugar Rush, afgewerkt met een dikke toef kerstsfeer.
7.0

Chip en Pieper

Seizoen 2, 20 afleveringen
Kijk op Netflix • Het lieve mopshondje Chip gaat naar de kleuterschool, maakt nieuwe vriendjes en probeert nieuwe dingen, met een beetje hulp van Pieper, haar geheime muizenvriendinnetje.
7.4

Donderdag 28 november 2019

Holiday Rush (2019)

Kijk op Netflix • Een weduwnaar die werkt als radio-dj en zijn vier verwende kinderen moeten opeens op de centen letten wanneer er net voor de kerst een einde komt aan hun luxe leventje.
4.7

The Irishman: In Conversation (2019)

Kijk op Netflix • Regisseur Martin Scorsese gaat in gesprek met sterren Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci voor een intieme, intrigerende blik achter de schermen van ‘The Irishman’.

Explained (2018– )

Seizoen 2, aflevering 10
Kijk op Netflix • 'Explained' is een documentatieserie die zich bezighoudt met de grote vragen vandaag en brengt actuele trends, politiek, wetenschap en cultuur aan het licht.
8.0

The Thundermans (2013– )

Nieuw! Seizoen 1 en 2
Kijk op Netflix • Wat is cooler dan een superheld? Een hele familie superhelden! Maak kennis met de Thundermans;
5.7

Merry Happy Whatever (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • Een koppige vader worstelt met de nodige stress als zijn dochter haar nieuwe vriend mee naar huis neemt voor kerst.
6.2

Mytho (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out denkt dat haar partner vreemdgaat. Om hem terug te winnen, doet ze alsof ze een medische diagnose heeft gekregen.
6.8

Levius (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 12 afleveringen
Kijk op Netflix • De jonge Levius drukt met hulp van zijn oom een stempel op de wrede wereld van het mechaboksen. Hij wordt opgemerkt door bepaalde machten buiten de ring.
8.1

Calimero (2014–2016)

Nieuw! Seizoen 1, 52 afleveringen
Kijk op Netflix • Het beroemde zwarte kuikentje met een eierdop op zijn kop is nu te zien in een 3D geanimeerde serie. Volg Calimero en zijn vriendjes in 12 leuke en spannende afleveringen!
7.2

Lugar de Mulher (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1
Kijk op Netflix • Vier Braziliaanse comedians maken grappen over seksualiteit, politiek, religie en moederschap. Ze willen aantonen dat een vrouw overal op haar plaats is.
4.2

Woensdag 27 november 2019

The Irishman (2019)

Kijk op Netflix • 'The Irishman' volgt het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran (Robert De Niro), een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog die uitgroeit tot een gerenommeerde huurmoordenaar die een rol zou hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).
8.3

The Flash (2014– )

Seizoen 6, aflevering 7
Kijk op Netflix • Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) geraakt door bliksem en belandt hij in een coma.
7.8

Project Runway (2004– )

Seizoen 17, 14 afleveringen
Kijk op Netflix • Heidi Klum is de presentator van deze serie waar aspirant-modeontwerpers strijden om een kans om door te breken in de industrie.
7.3

Broken (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1
Kijk op Netflix • This investigative docuseries shows how negligence and deceit in the production and marketing of popular consumer items can result in dire outcomes.

Dinsdag 26 november 2019

Mike Birbiglia: The New One (2019)

Kijk op Netflix • Comedian Mike Birbiglia staat op Broadway met een hilarische, maar diepgaande onemanshow over zijn emotionele en fysieke reis naar het ouderschap.
8.0

Super Monsters Save Christmas (2019)

Kijk op Netflix • Het is kerstavond in Paddenburg en de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de kerstman te vinden en Kerstmis te redden.
4.9

True: Winter Wishes (2019)

Kijk op Netflix • Door een ijskristal uit een ijskoud rijk bevriest het hele Regenboogrijk, ook de bewoners! Kan True het Winter Wensfeest en haar vrienden redden?
6.9

Zona Rosa (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-4
Kijk op Netflix • Vier LGBTI-comedians van Mexico betreden het podium voor een avond vol openhartige stand-up.
5.6

Maandag 25 november 2019

Hunter Killer (2018)

Kijk op Netflix • Een corrupte Russische generaal pleegt een militaire coup en neemt zijn president gevangen. Na een aanslag op een Amerikaanse onderzeeër in Russische wateren wordt kapitein Joe Glass ingezet om de uitbraak van een Derde Wereldoorlog te voorkomen.
6.6

What the F* Is Going On? (2019)

Kijk op Netflix • Deze documentaire met diepgaande interviews werpt een kritische blik op de ongelijkheid tussen man en vrouw in Spanje nu de feministische beweging om verandering vraagt.

Arrow (2012– )

Seizoen 8, aflevering 5
Kijk op Netflix • Na een schipbreuk spoelt miljardair Oliver Queen (Stephen Amell) op een onbewoond eiland in de Pacific aan. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend teruggevonden wordt en terugkeert naar de bewoonde wereld.
7.6

My Country: The New Age (2019)

Seizoen 1, aflevering 13 en 14
Kijk op Netflix • Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
8.5

Zondag 24 november 2019

Belleville Cop (2018)

Kijk op Netflix • Na de moord op een vriend reist een Parijse politieagent naar Miami om samen met een norse Amerikaanse rechercheur de verantwoordelijke bende uit te schakelen.
4.6

Rémi sans famille (2018)

Kijk op Netflix • Een getalenteerd weeskind wordt een zingende straatartiest met de hulp van een eigenaardige muzikant die hem op een avontuur vol groei en zelfontdekking uitstuurt.
7.0

Gaston Lagaffe (2018)

Kijk op Netflix • De baas van een start-up probeert te voorkomen dat een nieuwe stagiaire met rare uitvindingen een belangrijke zakendeal saboteert en eindeloze catastrofes veroorzaakt.
4.3

Once Upon a Time in Lingjian Mountain (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • De negen continenten staan voor een crisis. Een jonge discipel wordt lid van de Spirit Blade-sekte en wordt getraind door een temperamentvolle wijze vrouw.
7.8

Patriot Act with Hasan Minhaj (2018– )

Seizoen 5, aflevering 3
Kijk op Netflix • In 'Patriot Act with Hasan Minhaj' geeft Hasan Minhaj iedere zondag zijn snijdende en genuanceerde commentaar op het wereldnieuws, de politiek en cultuur.
8.2

SpongeBob SquarePants (1999– )

Seizoen 5, 20 afleveringen
Kijk op Netflix • Spongebob Squarepants is een zeespons die in een ananas diep in de zee woont. Hij woont er samen met zijn huisdier, de katachtige zeeslak Gerrit en naast hem woont de altijd geïrriteerde buurman Octo.
8.1

Final Space (2018– )

Seizoen 2, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • In 'Final Space' beginnen een astronaut genaamd Gary en zijn planeetvernietigende sidekick Mooncake aan een reeks reizen door de ruimte om achter het mysterie van 'Final Space' te komen, het laatste punt in het universum, als het daadwerkelijk bestaat.
8.4

Zaterdag 23 november 2019

Father Figures (2017)

Kijk op Netflix • Kyle (Owen Wilson) en Peter (Ed Helms) zijn twee broers met een excentrieke moeder (Glenn Close) die ze altijd heeft verteld dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren.
5.5

Action Point (2018)

Kijk op Netflix • Een roekeloze stuntman bouwt een tweederangs pretpark in New Jersey. Als er een hebzuchtige ontwikkelaar op de stoep staat, zet hij alles op alles om het open te houden.
5.1

Vagabond (2019)

Seizoen 1, aflevering 15 en 16
Kijk op Netflix • Wanneer zijn neefje komt te overlijden in een vliegtuigcrash, probeert stuntman Cha Dal-geon, met de hulp van Go Hae-ri, te achterhalen wat er daadwerkelijk is gebeurd.
8.4

When the Camellia Blooms (2019)

Seizoen 1, aflevering 17 en 18
Kijk op Netflix • Dong-baek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiële nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.
7.9

Vrijdag 22 november 2019

The Good Place (2016– )

Seizoen 4, aflevering 9
Kijk op Netflix • 'The Good Place' draait om Elenor Shellstrop (Kristen Bell), een doodgewone vrouw, die door een reeks van ongewone gebeurtenissen terecht komt in het hiernamaals.
8.1

The Dragon Prince (2018– )

Seizoen 3, 9 afleveringen
Kijk op Netflix • Toen de mensheid in opstand kwam en zwarte magie gebruikte om Thunder, de Koning der Draken, te doden, ontstond er een oneindige oorlog tussen de mensheid en de Maanschaduwelfen.
8.4

Alta mar (2019– )

Seizoen 2, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • Mysterieuze sterfgevallen op een luxe schip dat in de jaren 40 van Spanje naar Rio de Janeiro vaart, brengen geheimen aan het licht rond twee samen reizende zussen.
6.8

Dolly Parton's Heartstrings (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • Acht liedjes van Dolly. Acht verhalen over Dolly. 'Dolly Parton’s Heartstrings' is een anthologieserie over de verhalen, herinneringen en inspiratie achter haar populairste liedjes.
7.9

Nailed It! Holiday! (2018– )

Seizoen 2, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Realityserie is 'Nailed It! Holiday! is een afgeleide 'Nailed It!', maar nu met wat meer 'Jingle'!
7.8

Trolls: The Beat Goes On! (2018– )

Seizoen 8, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • In 'Trolls: The Beat Goes On!' probeert Knoest om meer lol te hebben wanneer koningin Poppy een nieuwe periode van vrede in Troldorp inluidt met feesten, sport en festiviteiten.
5.8

Ninguém Tá Olhando (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • Een nieuwe beschermengel onthult een geheim achter de bureaucratie van het Angelus-systeem, waardoor hij de officiële regels voor de bescherming van mensen overtreedt.
8.0

Singapore Social

Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • Kijk mee in de levens van jonge Singaporezen terwijl ze verwachtingen trotseren en het hobbelige pad van carrière, romantiek en familie bewandelen.
3.7

Narcoworld: Dope Stories (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-4
Kijk op Netflix • Kijk mee hoe politieagenten en drugssmokkelaars het tegen elkaar opnemen en wereldwijd elkaar te slim af proberen te zijn.
6.1

Dino Girl Gauko

Nieuw! Seizoen 1, 20 afleveringen
Kijk op Netflix • Als scholiere Naoko boos wordt, verandert ze in een woeste dinosaurus Gauko. Samen met haar vrienden en aliens beleeft ze de gekste avonturen.
7.1

Donderdag 21 november 2019

The Knight Before Christmas (2019)

Kijk op Netflix • Als een tovenares de middeleeuwse ridder Sir Cole (Josh Whitehouse) tijdens de feestdagen naar het hedendaagse Ohio stuurt, raakt hij bevriend met Brooke (Vanessa Hudgens), een slimme, aardige wetenschapslerares die geen geluk heeft in de liefde.
5.5

Riverdale (2017– )

Seizoen 4, aflevering 7
Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
7.1

Explained (2018– )

Seizoen 2, aflevering 9
Kijk op Netflix • 'Explained' is een documentatieserie die zich bezighoudt met de grote vragen vandaag en brengt actuele trends, politiek, wetenschap en cultuur aan het licht.
8.0

Paw Patrol (2013– )

Seizoen 2, 26 afleveringen
Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
6.4

Mortel (2019)

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Scholieren Sofiane, Victor en Luisa, die schijnbaar elkaars tegenpolen zijn, proberen de moordenaar van de broer van Sofiane te vinden met de hulp van een voodoogeest.
6.3

Woensdag 20 november 2019

Bikram: Yogi, Guru, Predator (2019)

Kijk op Netflix • Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de oprichter van ‘hot yoga’, terwijl zijn imperium groeit en er zorgelijke feiten boven tafel komen.
6.7

Lorena, La de Pies Ligeros (2019)

Kijk op Netflix • Lorena Ramírez, lid van Mexico’s Rarámuri-gemeenschap, leidt een landelijk leven. Behalve wanneer ze haar sandalen aantrekt voor een wedstrijd als ultramarathonloopster.
7.4

The Flash (2014– )

Seizoen 6, aflevering 6
Kijk op Netflix • Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) geraakt door bliksem en belandt hij in een coma.
7.8

Who Killed Little Gregory? (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 5 afleveringen
Kijk op Netflix • Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.
7.6

Zeit der Geheimnisse (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-3
Kijk op Netflix • 'Zeit der Geheimnisse' vertelt het verhaal van een familie die over een tijdsbestek van dertig jaar drie ontroerende en onvoorspelbare kerstfeesten meemaakt.
6.4

ZombieLars (2017– )

Nieuw! Seizoen 1, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • In de fictieve stad Bekkebakken is conformiteit belangrijk en worden alle andere dingen afgekeurd. De twaalfjarige Lars, half zombie, en zijn net zo speciale vrienden met bepaalde bovennatuurlijke kenmerken, beleven een reeks vreemde avonturen.
7.4

Dinsdag 19 november 2019

Iliza Shlesinger: Unveiled (2019)

Kijk op Netflix • Daar komt de bruid – en ze heeft van alles te zeggen. De pasgetrouwde Iliza Shlesinger ontleedt huwelijkstradities en laat je lachen om die van haar.
6.2

Supergirl (2015– )

Seizoen 5, aflevering 7
Kijk op Netflix • Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers.
6.3

Z Nation (2014–2018)

Seizoen 5, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • Drie jaar nadat het zombievirus het land heeft uitgeroeid, moet een team van helden de enige bekende overlevende van het virus van New York naar Californië vervoeren, waar het laatste werkende virale laboratorium op zijn bloed wacht.
6.7

Maandag 18 november 2019

Hell Fest (2018)

Kijk op Netflix • Een groep vrienden bezoekt een Halloween-themapark voor een heerlijk avondje griezelen. Zombies, monsters, moordenaars en demonen jagen het publiek de stuipen op het lijf tijdens een bloedstollende horrorshow.
5.5

My Country: The New Age (2019)

Seizoen 1, aflevering 11 en 12
Kijk op Netflix • Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
8.5

Zondag 17 november 2019

Patriot Act with Hasan Minhaj (2018– )

Seizoen 5, aflevering 2
Kijk op Netflix • In 'Patriot Act with Hasan Minhaj' geeft Hasan Minhaj iedere zondag zijn snijdende en genuanceerde commentaar op het wereldnieuws, de politiek en cultuur.
8.2

Avatar: The Last Airbender (2005–2008)

Seizoen 2 en 3
Kijk op Netflix • In de wereld van Avatar is de wereld verdeeld in 4 naties: de Waterstammen, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Luchtnomaden.
9.2

The Crown (2016– )

Seizoen 3, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • 'The Crown' is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.
8.7

Zaterdag 16 november 2019

Lego DC Super Hero Girls: Super-Villain High (2018)

Kijk op Netflix • De tienersuperheldinnen moeten samenwerken om een grote schurk te verslaan om te voorkomen dat hij een nieuwe school in de buurt van hun vrienden strikt voor duistere missies.
4.7

When the Camellia Blooms (2019)

Seizoen 1, aflevering 15 en 16
Kijk op Netflix • Dong-baek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiële nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.
7.9

Vrijdag 15 november 2019

Klaus (2019)

Kijk op Netflix • Wanneer Jesper zichzelf onderscheidt als de slechtste leerling-postbode aan de academie, wordt hij gestationeerd op een besneeuwd eiland ten noorden van de poolcirkel, waar de ruziënde plaatselijke bewoners nauwelijks een woord met elkaar wisselen, laat staan brieven.
8.3

Earthquake Bird (2019)

Kijk op Netflix • 'Earthquake Bird' speelt zich af in het Tokyo van 1989. De film volgt Lucy Fly (Alicia Vikander), een mysterieuze expat met een pijnlijk verleden, die een hartstochtelijke relatie aangaat met Teiji (Naoki Kobayashi), een knappe plaatselijke fotograaf die zelf ook de nodige problemen heeft.
5.9

Ted & Het Geheim van Koning Midas (2017)

Kijk op Netflix • Ted woont een presentatie in Las Vegas bij van zijn vriendin Sara, een échte archeoloog. Ze heeft een stuk papyrus ontdekt waarop informatie staat over een ketting van Midas, de legendarische koning die alles wat hij aanraakte in goud veranderde.
6.1

House Arrest (2019)

Kijk op Netflix • Het vrijwillige huisarrest van een man die de wereld beu is, leidt door een gelijktijdige aankomst van een gek pakket en een nieuwsgierige journalist tot komische fouten.
5.6

Nada a Perder 2 (2019)

Kijk op Netflix • De mede door Edir Macedo gestichte evangelische kerk is in opspraak en hij krijgt te maken met verraad, politiek en persoonlijk verlies in deel twee van deze biopic.
3.6

El Sendero de la Anaconda (2019)

Kijk op Netflix • In de meest afgelegen delen van het Amazonewoud ontmoeten een schrijver en een bevriende antropoloog gemeenschappen die zich al eeuwen verzetten tegen verandering.
6.9

Go! La Fiesta Inolvidable (2019)

Kijk op Netflix • Mia’s vakantie met haar vader wordt verstoord door de onverwachte komst van Lupe, Mercedes, Juanma en Álvaro.
6.3

10 Days in Sun City (2017)

Kijk op Netflix • Nadat zijn vriendin de missverkiezing van Nigeria wint, krijgt een jongeman te maken met onverwachte competitie wanneer hij met haar mee gaat op campagne in Zuid-Afrika.
5.6

The Good Place (2016– )

Seizoen 4, aflevering 8
Kijk op Netflix • 'The Good Place' draait om Elenor Shellstrop (Kristen Bell), een doodgewone vrouw, die door een reeks van ongewone gebeurtenissen terecht komt in het hiernamaals.
8.1

The Toys That Made Us (2017– )

Seizoen 3, aflevering 1-4
Kijk op Netflix • In 'The Toys That Made Us' vertellen de mensen achter de bekendste speelgoedfranchises ooit de opkomst en soms ook ondergang van hun creaties, waarmee vaak gigantische sommen geld gepaard gaan.
8.1

Avlu (2018– )

Seizoen 1, 23 afleveringen
Kijk op Netflix • Na een noodlottig conflict thuis belandt een toegewijde moeder in de gevangenis en vecht ze om te overleven in de hoop haar dochter terug te zien.
7.2

El Club (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 25 afleveringen
Kijk op Netflix • Enkele rijke buitenbeentjes in Mexico proberen geld te verdienen met de verkoop van MDMA. Ze raken al snel in de problemen met andere drugsdealers, de wet en hun familie.
6.1

Llama Llama (2018– )

Seizoen 2, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • Lama Lama komt tot leven in deze serie over familie, vriendschap en het leren van nieuwe dingen.
6.1

I'm with the Band: Nasty Cherry (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • In een ongefilterde, intieme docuserie ontdekt popstermentor Charli XCX wat ervoor nodig is om een echte, stoere meidenpunkband te laten slagen of floppen.
6.9

Donderdag 14 november 2019

Singel 39 (2019)

Kijk op Netflix • Mo – kort voor Monique – heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang.
5.9

Fadily Camara: La plus drôle de tes copines (2019)

Kijk op Netflix • De Franse comedian Fadily Camara zet met grappen, levendige personages, en fysieke comedy een energieke stand-upshow neer in La Cigale in Parijs.
5.9

Riverdale (2017– )

Seizoen 4, aflevering 6
Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
7.1

Explained (2018– )

Seizoen 2, aflevering 8
Kijk op Netflix • 'Explained' is een documentatieserie die zich bezighoudt met de grote vragen vandaag en brengt actuele trends, politiek, wetenschap en cultuur aan het licht.
8.0

The Stranded (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 7 afleveringen
Kijk op Netflix • Wanneer door een tsunami tientallen tieners op een eiland op hun privéschool stranden, beseffen ze al snel dat niemand hen in veiligheid zal kunnen brengen en moeten ze zichzelf zien te redden...
6.3

Woensdag 13 november 2019

The Confirmation (2016)

Kijk op Netflix • De 8-jarige Anthony moet het weekend doorbrengen met zijn vader, terwijl zijn moeder met haar nieuwe man een weekend weg gaat.
6.4

Sobibor (2018)

Kijk op Netflix • Sobibor vertelt het waargebeurde verhaal van één van de grootste Russische helden van de Tweede Wereldoorlog, Alexander Pechersky.
6.3

Maradona en Sinaloa

Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • In deze docuserie komt voetbalster Diego Maradona naar Culiacán, het hart van het Sinaloa-kartel, om het lokale team de Dorados te redden, en misschien ook wel zichzelf.
7.4

Dinsdag 12 november 2019

Jeff Garlin: Our Man in Chicago (2019)

Kijk op Netflix • Jeff Garlin viert (onbedoeld) zijn 37e stand-up en vertelt over zijn ervaringen op het gebied van liefde, verlies, succes en eetverslaving.
5.8

Supergirl (2015– )

Seizoen 5, aflevering 6
Kijk op Netflix • Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers.
6.3

Mars (2016–2018)

Seizoen 2, 6 afleveringen
Kijk op Netflix • Serie over de reis van de bemanning van een ruimteschip dat in 2033 op een missie gaat om Mars te koloniseren.
7.5

Harvey Girls Forever (2018– )

Seizoen 3, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • In Harvey Street zijn kinderen de baas. Drie meisjes strijden er tegen onrecht, waar je altijd ijsjes kunt eten en waar elke dag zaterdag lijkt.
6.4

The Lies Within (2019– )

Seizoen 1, aflevering 7 en 8
Kijk op Netflix • Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerken met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.
6.6

Maandag 11 november 2019

Arrow (2012– )

Seizoen 8, aflevering 4
Kijk op Netflix • Na een schipbreuk spoelt miljardair Oliver Queen (Stephen Amell) op een onbewoond eiland in de Pacific aan. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend teruggevonden wordt en terugkeert naar de bewoonde wereld.
7.6

My Country: The New Age (2019)

Seizoen 1, aflevering 9 en 10
Kijk op Netflix • Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
8.5

Zondag 10 november 2019

Patriot Act with Hasan Minhaj (2018– )

Seizoen 5, aflevering 1
Kijk op Netflix • In 'Patriot Act with Hasan Minhaj' geeft Hasan Minhaj iedere zondag zijn snijdende en genuanceerde commentaar op het wereldnieuws, de politiek en cultuur.
8.2

Zaterdag 9 november 2019

The Town (2010)

Kijk op Netflix • Doug MacCray (Ben Affleck) werd in het verleden lid van een bende meedogenloze bankovervallers die er trots op is dat ze alles kunnen stelen wat ze willen.
7.5

Vagabond (2019)

Seizoen 1, aflevering 14
Kijk op Netflix • Wanneer zijn neefje komt te overlijden in een vliegtuigcrash, probeert stuntman Cha Dal-geon, met de hulp van Go Hae-ri, te achterhalen wat er daadwerkelijk is gebeurd.
8.4

When the Camellia Blooms (2019)

Seizoen 1, aflevering 13 en 14
Kijk op Netflix • Dong-baek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiële nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.
7.9

Little Things (2016– )

Seizoen 3, 8 afleveringen
Kijk op Netflix • In 'Little Things' worstelt een samenwonend stel van in de twintig met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.
7.5

Vrijdag 8 november 2019

Let It Snow (2019)

Kijk op Netflix • Tijdens een sneeuwstorm op kerstavond merken een aantal middelbarescholieren in een klein dorpje onverwachts dat hun vriendschap en liefdesleven botsen.
5.8

Paradise Beach (2019)

Kijk op Netflix • Na zijn vrijlating wil Mehdi oude rekeningen vereffen. Maar eerst moet hij de banden met zijn vrienden aanhalen, die nu in een idyllische badplaats in Thailand wonen.
4.4

Up North (2018)

Kijk op Netflix • Een verwende erfgenaam moet een jaar in dienst van het land werken om zijn vaders vermogen te erven, maar maakt in een nieuwe omgeving andere plannen.
7.0

The Good Place (2016– )

Seizoen 4, aflevering 7
Kijk op Netflix • 'The Good Place' draait om Elenor Shellstrop (Kristen Bell), een doodgewone vrouw, die door een reeks van ongewone gebeurtenissen terecht komt in het hiernamaals.
8.1

Greatest Events of World War II (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • Using highly advanced colourisation techniques, critical moments from World War II, from Stalingrad to The Battle of Britain, are shown in a whole new light.
8.9

Groene eieren met ham (2019– )

Nieuw! Seizoen 1, 13 afleveringen
Kijk op Netflix • Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
8.3

Busted! (2018– )

Seizoen 2, 10 afleveringen
Kijk op Netflix • In 'Busted!' lossen zeven speurneuzen iedere aflevering verschillende mysteries op en komen ze steeds dichter bij het antwoord op de grote vraag:
7.4

Reacties


Laatste update op

Laatste recensies

Meer recensies…

Films op tv de komende dagen