Veelgestelde vragen


Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Dan kun je ons altijd een e-mail sturen!

 • Je kunt films en series die je gezien hebt op je gezien-lijst plaatsen. Titels die je nog graag zou willen zien plaats je op je watchlist. Je kunt maximaal 25.000 films en series op een lijst plaatsen. De lijsten kun je gebruiken om zoekresultaten op verschillende pagina's te filteren. Zo kun je er in onze uitgebreide zoekfunctie bijvoorbeeld voor kiezen om alleen films uit je watchlist te tonen en films uit je gezien-lijst te verbergen.

  Je kunt een film of serie op een lijst plaatsen door op de hoofdpagina van de film of serie op de knop 'Gezien' of 'Watchlist' (onder de poster) te klikken. In de verschillende overzichten met films en series op de website vind je icoontjes waarmee je een titel ook direct op je lijst kunt plaatsen. Gebruik het vinkje om een film op je gezien-lijst te zetten, en de boekenlegger voor je watchlist.

  Via je profielpagina kun je je lijsten benaderen.

 • Wanneer je films en series op je watchlist hebt geplaatst ontvang je een notificatie per e-mail of op de website als een titel te zien is op tv, in de bioscoop, op dvd/blu-ray of video on demand. Je kunt je notificatie-instellingen aanpassen via deze pagina.

 • Je kunt films en series die je gezien hebt beoordelen met een cijfer van 1 tot 10. Om dit te doen ga je naar de hoofdpagina van de film of serie en selecteer je onder het kopje 'Jouw beoordeling' (onder de poster) je cijfer.

  Via je profielpagina kun je al je beoordeelde films en series bekijken. Je beoordeling wordt ook weergegeven bij reacties die je plaatst.

 • Onderaan de hoofdpagina van elke film en serie kun je een reactie achterlaten. Heb je de titel gezien? Laat dan weten wat je ervan vond! Als je een cijferbeoordeling hebt gegeven (zie hierboven), dan wordt deze automatisch getoond bij je reactie. Via je profielpagina kun je al je reacties bekijken.

  Na het plaatsen van een reactie kun je deze binnen 24 uur eventueel aanpassen. Wil je een reactie hierna nog aanpassen, of wil je een reactie verwijderen? Neem dan contact met ons op.

 • Mis je een film of serie op onze website? Stuur ons een bericht, dan zorgen wij ervoor dat de titel zo snel mogelijk in de database staat. Als je vaker titels wil toevoegen of andere gegevens zou willen corrigeren kun je als bijdrager toegang krijgen tot een hiervoor ontwikkeld dashboard.

 • Heb je een fout gespot bij een film of serie? Stuur ons een bericht, dan zorgen wij ervoor dat de fout zo snel mogelijk hersteld wordt. Als je vaker titels gegevens zou willen corrigeren of titels zou willen toevoegen aan de database kun je als bijdrager toegang krijgen tot een hiervoor ontwikkeld dashboard.

 • Het is mogelijk om beoordelingen of je gezien-lijst te importen van IMDb of MovieMeter naar FilmVandaag. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je hierover contact met ons opnemen.

 • Heb je een bug gespot? Geef het dan aan ons door via deze pagina, bedankt!