Marvel introducteert nieuw karakter Ironheart

Marvel introducteert nieuw karakter Ironheart

Marvel Studios deelt op YouTube de introductie van Ironheart, oftewel Riri Williams. In de video 'Meet Ironheart (Riri Williams)' zien we plaatjes van de Marvel Comics met een voice-over die het karakter introduceert.

Riri is een 15-jarige technische student en de dochter van Riri Williams Sr. Na de dood van haar vader woont Riri bij haar moeder Ronnie en haar tante Sharon in Chicago. Ze is een gecertificeerd supergenie en gaat met een beurs naar het Massachusetts Institute of Technology. Riri werkt alleen en ontwerpt een harnas dat lijkt op het Iron Man-pantser en gebruikt materiaal dat van de campus is gestolen. Als de campusbeveiliging aan haar deur klopt, vlucht ze in het pak.

Eerder maakte Marvel al bekend dat Dominique Thorne als Williams te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe. Ze maakt haar debuut in Black Panther: Wakanda Forever (2022). Daarna zal ze te zien zijn in haar eigen serie Ironheart, die op dit moment in productie is voor Disney+ en waarvan nog geen releasedatum bekend is. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Ironheart' via Marvel Studios
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Video's

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws