Janelle Monáe wil Storm spelen in Marvel-films

Janelle Monáe wil Storm spelen in Marvel-films
8 juli 2020 om 11:26

Het Marvel Cinematic Universe is de vierde fase ingegaan en dat betekent dat er veel mogelijkheden zijn ontstaan voor de toekomst van de franchise. Er staan al een aantal vervolgen gepland zoals Black Panther II (2022) en Captain Marvel 2 (2022) en er komen nieuwe personages zoals Shang-Chi en de Eternals. Daarnaast heeft Disney ook nog eens 20th Century Fox onder haar hoede gekregen wat de mogelijkheid biedt om personages uit X-Men en The Fantastic Four in films te gebruiken.

Actrice en zangeres Janelle Monáe zou graag een rol spelen in een van de aankomende films en ze weet ook al welke: Storm. Storm is een van de meest iconische X-men-personages en het is altijd een van Monáe's dromen geweest om dat personage te spelen. Een mogelijkheid om haar te introduceren zou Black Panther II kunnen zijn en Monáe zegt het balletje opgegooid te hebben.

Ik heb het zeker laten weten. […] Ik weet niet of ze in Black Panther voor zal komen, maar het zou een droom zijn om haar daarin te zien. […] Veel vrouwen hebben Storm gespeeld en ze hebben geweldig werk gedaan, ik zou graag in hun voetsporen treden en Storm op een manier neer willen zetten die haar recht doet.

Er is nog niets officieel bekend, maar Black Panther II zou een logische keuze zijn, aangezien Storm in de comics getrouwd is met T'Challa. Janelle Monáe zal binnenkort eerst in ieder geval te zien zijn in horrorfilm Antebellum (2020).

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Antebellum' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

Films AlgemeenBlack Panther II (2022)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten