Amazon Prime Video werkt aan nieuwe thriller met Nicole Kidman in de hoofdrol

Amazon Prime Video werkt aan nieuwe thriller met Nicole Kidman in de hoofdrol

Amazon Prime Video heeft een van de meest populaire screenplays van de laatste jaren in handen weten te krijgen, Holland, Michigan. Het scenario voor deze thriller werd in 2013 uitgeroepen tot het meest gewaardeerde scenario voor een vooralsnog ongeschreven script. De streamingdienst gaat er mee aan de slag en vond in Oscarwinnaar Nicole Kidman zowel een hoofdrolspeler als een producent.

Eind vorig jaar was Kidman te zien in de succesvolle Amazon Prime Video-film Being the Ricardos (2021). Hoewel getwijfeld werd of Kidman wel de juiste persoon was om in de huid te kruipen van de legendarische actrice Lucille Ball, bewees de Australische dat ook deze rol voor haar weggelegd was en wist ze een vijfde Oscarnominatie binnen te slepen. Momenteel werkt de actrice ook aan de serie Expats, eveneens voor Amazon Prime Video.

Holland, Michigan is geschreven door Andrew Sodroski. Dit is zijn eerste klus voor een speelfilm. Eerder schreef hij mee aan de serie Manhunt (2017– ). De regie is in handen van Mimi Cave die onlangs haar eerste speelfilm uitbracht via de Amerikaanse streamingdienst Hulu, Fresh. Holland, Michigan gaat over een vrouw die vermoedt dat haar man een ander heeft. Ondertussen begint zij zelf een affaire. Het zal niet lang duren voordat ze achter het ware, duistere geheim van haar man komt.

In februari werd bekendgemaakt dat Bryan Cranston en Naomi Watts de hoofdrollen in dit project zouden vertolken. Het lijkt er inmiddels op dat Watts vervangen is door haar beste vriendin Kidman. Of Cranston bij het project betrokken blijft is onbekend.

Holland, Michigan
Kijk op Prime Video • Thriller over een vrouw die vermoedt dat haar man vreemd gaat. Nog voordat ze zijn duistere geheim ontdekt, begint ook zij een affaire.
Beeld: Via Depositphotos
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films Video on demand Amazon Prime VideoHolland, Michigan

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws