Nieuwe erotische '365 Days'-film deze zomer al te zien op Netflix

Nieuwe erotische '365 Days'-film deze zomer al te zien op Netflix

Laura en Massimo keren heel snel al terug op Netflix in een gloednieuw vervolg op 365 Days (2020) en 365 Days: This Day (2022): The Next 365 Days (2022). Het erotische, Poolse vervolg heeft eindelijk een releasedatum gekregen. In augustus is het al zover.

Ook in deel 3 keren Anna-Maria Sieklucka en Michele Morrone terug als Laura en Massimo. Simone Susinna zal weer te zien zijn als Nacho. Een officieel plot is nog niet bekendgemaakt. Deel 2 eindigde met een flinke cliffhanger en Laura heeft flink wat uit te leggen aan Massimo, want ze heeft hem niet verteld dat ze hun baby heeft verloren tijdens het ongeluk aan het einde van de eerste film.

Afbeelding via Netflix / Karolina Grabowska
Afbeelding via Netflix / Karolina Grabowska

Al voor de komst van deel 2 wist Netflix al zeker dat er een derde film zou komen. Daarom heeft de streamingdienst de twee nieuwe films gelijk achter elkaar opgenomen. Binnenkort verwachten we een eerste trailer van The Next 365 Days.

The Next 365 Days is vanaf 19 augustus te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still '365 Days: This Day' via Netflix / Karolina Grabowska
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Next 365 Days (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws