Nieuwe Spaanse miniserie op komst bij Netflix over heftige verkrachting

Nieuwe Spaanse miniserie op komst bij Netflix over heftige verkrachting

Voor wie er geen genoeg kan krijgen van Spaanse films en series is er goed nieuws: Netflix kondigt zojuist een nieuwe miniserie aan uit Spanje, Alba (2021). De ontroerende miniserie is volgende maand al te bekijken op de streamingdienst.

Als Alba een ochtend wakker wordt op een strand, komt ze al snel tot de ontdekking dat ze is verkracht. Ze herinnert zich niets maar komt erachter dat het vier vrienden van haar partner zijn geweest. Hoe moet ze nu verder?

De hoofdrol van Alba wordt gespeeld door Elena Rivera, die ook was te zien in Los herederos de la tierra (2022– ). Overige hoofdrollen zijn voor Álvaro Rico, Pol Hermoso, Miquel Fernández en Eric Masip. De serie is gebaseerd op het Turkse boek Fatmagül'ün Sucu Ne? van Vedat Türkali.

Alba is vanaf 15 juli te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Alba (2021)
6.4
Kijk op Netflix • Alba wordt wakker op een strand na een verkrachting die ze zich niet herinnert. En dan ontdekt ze dat haar verkrachters vrienden zijn van haar lief.
Beeld: Still 'Alba' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixAlba (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws