Waarom Elizabeth Olsen 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' niet heeft gezien

Waarom Elizabeth Olsen 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' niet heeft gezien

Elizabeth Olsen heeft Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) nog steeds niet gezien. Olsen speelt Wanda Maximoff, de machtigste heks in de Marvel Cinematic Universe en één van de hoofdkarakters in de film. Toch deelde Olsen onlangs in een interview met The Tonight Show dat ze de film nog steeds niet heeft gezien.

In het interview legt ze uit dat ze tijdens de première verkouden was, waardoor ze er niet bij kon zijn. Vervolgens stuurde Disney haar de film met een watermerk. Ze vond het watermerk storend en weigerde de film te kijken.

Dus mijn naam zou erop staan en de exacte tijd en datum. Het was gewoon afleidend.

Elizabeth Olsen

Toen Jimmy Fallon aan haar vroeg of ze "een van die mensen was die hun eigen films niet wilt zien" gaf Olsen aan dat ze dat juist wel wilt. "Ik ben een van die mensen die graag iets bestudeert zodat ik kan uitzoeken hoe ik het beter kan maken."

Multiverse of Madness nu ook op Disney+

Gelukkig is Doctor Strange in the Multiverse of Madness nu ook op Disney+ te zien (zonder watermerk!). Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
6.9
Kijk op Disney+ • In' 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verkent Doctor Strange met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.
Beeld: Still 'Doctor Strange in The Multiverse of Madness' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Disney+ BioscoopDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws