Vanaf vandaag in de bioscoop: 'Thor: Love and Thunder'

Vanaf vandaag in de bioscoop: 'Thor: Love and Thunder'

Veel fans hebben er lang op gewacht, en vandaag is het eindelijk zo ver: Thor: Love and Thunder (2022) is vanaf nu in de bioscoop te zien. Dus mocht je nog geen plannen hebben vanavond, dan is dit het moment om snel nog je bioscoopkaartje te reserveren.

De film van Taika Waititi draait, natuurlijk, om Thor (Chris Hemsworth). Het is de vierde film over dit personage binnen het Marvel-universum, en in Love and Thunder gooit hij het helemaal over een andere boeg. Thor gaat op zoek naar innerlijke rust, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hij wordt bruut gestoord door Gorr the God Butcher (Christian Bale), die er alles aan doet om alle goden te laten uitsterven.

Thor roept de hulp in van King Valkyrie (Tessa Thompason), Korg (Taika Waititi) en zijn ex Jane Foster (Natalie Portman). Samen trekken ze ten strijden en tot Thors verbazing kan Jane veel beter overweg met zijn hamer dan eigenlijk mogelijk is. Het is het begin van avontuurlijke missie om Gorr te stoppen.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.4
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.

Thor: Love and Thunder is nu overal in Nederland in de bioscoop te zien. Via deze pagina kun je vinden waar en wanneer de film bij jou in de buurt draait. De volledige bioscoopagenda vind je hier.

Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThor: Love and Thunder (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws