Ana de Armas voegt zich bij Daniel Craigs statement: 'Maak geen vrouwelijke Bond'

Ana de Armas voegt zich bij Daniel Craigs statement: 'Maak geen vrouwelijke Bond'

Na de release van de laatste Daniel Craig Bond-film No Time to Die (2021) vraagt iedereen zich af wie Craig zal vervangen. Ana de Armas maakte haar Bond-debuut in No Time to Die en werd daarom gevraagd wie zij denkt dat Craig zal vervangen. De Armas wist nog niemand, maar ze sloot zich aan bij het statement van Craig dat Bond mannelijk moet blijven.

Er is geen behoefte aan een vrouwelijke Bond. Wat ik zou willen is dat de vrouwelijke rollen in de Bond-films op een andere manier tot leven worden gebracht. Dat ze een substantiëlere rol en erkenning krijgen. Dat is wat ik interessanter vind dan dingen omdraaien.

Ana de Armas

Craig gaf eerder aan dat hij denkt dat er "betere rollen moeten zijn voor vrouwen en acteurs met kleur". Hij vroeg zich af waarom Bond een vrouw moet zijn, als er net zo goed een rol kan zijn die net zo goed is, maar voor een vrouw geschreven is.

No Time to Die is nu op Amazon Prime Video te zien. Voor een compleet overzicht van alle films en series die op de streamingdienst staan, kun je terecht op onze pagina Het volledige aanbod van Amazon Prime Video.

Bekijk hier de trailer van No Time to Die:

No Time to Die (2021)
7.3
Kijk op Prime Video • In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.
Beeld: Still 'No Time to Die' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsNo Time to Die (2021)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws