Opnames Nederlandse Netflix-film 'Happy Ending' afgerond

Opnames Nederlandse Netflix-film 'Happy Ending' afgerond

Het is zover, de opnames van alweer een nieuwe Nederlandse Netflix-film zitten erop. Het gaat om Happy Ending (2023), de film die voortkwam uit een wedstrijd voor schrijvers en filmmakers. De verwezenlijking van de droom van de jonge winnares Joosje Duk komt nu de opnames klaar zijn, steeds dichterbij.

Duks script beschrijft een doorsnee burgerlijk stel dat toe is aan meer spanning in het leven en besluit een avontuurlijk trio een kans te geven. De toevoeging van een derde persoon doet wonderen voor de vrouw in de relatie, een positieve uitkomst die uiteindelijk toch voor ongemakkelijke situaties zorgt.

Duk laat weten Netflix en het Nederlandse productiebedrijf Topkapi Films enorm dankbaar te zijn. Ze beschrijft de productie als een magische ervaring met een groep van getalenteerde, grappige, creatieve en sexy collega's. Happy Ending is Duks allereerste film

De film wordt in 2023 verwacht op Netflix. Happy Ending zal niet alleen in Nederland op de streamingdienst te zien zijn, maar ook wereldwijd. Naast Happy Ending wordt er momenteel aan nog twee Nederlandse Netflix-producties gewerkt, de actiefilm The Takeover (2022) en de thriller Noise (2023).

Happy Ending (2023)
Kijk op Netflix • Luna (Gaite Jansen) vormt een koppel met Mink (Martijn Lakemeier), die net hun eenjarig jubileum vieren. Mink weet dat zijn vriendin al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, maar Luna durft hier niet meer over te beginnen.
Beeld: Still 'Happy Ending' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixHappy Ending (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws