Marvel-film 'Thor: Love and Thunder' vanaf september al te zien op Disney+

Marvel-film 'Thor: Love and Thunder' vanaf september al te zien op Disney+

Dat Thor: Love and Thunder (2022) naar Disney+ zou komen, was al even bekend. Toch bleef een releasedatum nog even uit, tot nu: Disney+ onthult zojuist dat de Marvel-film met Chris Hemsworth volgende maand te zien zal zijn op de streamingdienst.

Thor en de Mighty Thor

Thor (Chris Hemsworth) is op zoek naar rust en probeert aan zichzelf te werken. Echt veel tijd krijgt hij niet door een nieuwe dreiging: Gorr the God Butcher (Christian Bale), wiens doel het is alle Goden te laten uitsterven. Om de dreiging tegen te gaan, roept Thor de hulp in van koningin Valkyrie (Tessa Thompason), Korg (Taika Waititi) en zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman). Tot Thors verbazing, is Jane nu de Mighty Thor.

Disney+ Day

Thor: Love and Thunder verschijnt begin september op Disney+ ter ere van de jaarlijkse Disney+ Day. Die dag zullen veel nieuwtjes en trailer worden onthuld. Titels die dezelfde dag in première gaan op de streamingdienst, zijn Pinocchio (2022) met Tom Hanks en de waargebeurde miniserie Mike (2022) over Mike Tyson.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.3
Kijk op Disney+ • In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.

Volgende maand al op Disney+

Thor: Love and Thunder is vanaf 8 september te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via TMDb
Tekst: Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Disney+Thor: Love and Thunder (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws