John Boyega is helemaal klaar met 'Star Wars'

John Boyega is helemaal klaar met 'Star Wars'

John Boyega, de acteur die Finn speelde vanaf Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015), laat weten dat hij geen ambitie heeft om terug te keren naar de franchise. Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) is echt de laatste Star Wars-film geweest van de acteur.

Op Instagram plaatst Boyega een foto van de set van zijn nieuwe tv-programma, Small Axe (2020). In de comments vraagt een fan of hij nog eens terug zal keren in de Star Wars-franchise, waarop de acteur antwoordt: "lol nee bedankt. Ik ben er klaar mee." Hij sluit zijn reactie af met een hartjes-emoji.

Boyega zien we dus niet meer terug als Finn. We zullen enkel nog zijn stem horen in de nieuwe video game Lego Star Wars: The Skywalker Saga, dat nu in postproductie verkeert. Daarnaast heeft Boyega het druk zat met zijn aankomende projecten zoals een hoofdrol in de misdaaddrama Naked Singularity (2021), en rollen in de twee actiethrillers Rebel Ridge en Borderland.

Onlangs haalde Boyega het nieuws met zijn speech tijdens een Black Lives Matter-protest in Londen. "Ik spreek tot u vanuit mijn hart. Ik weet niet of ik hierna nog een carrière heb, maar f- dat," aldus de acteur. Een carrière heeft hij gelukkig nog steeds, maar niet bij Disney. Boyega liet al eerder weten dat hij de samenwerking met Disney+, waar de Star Wars-films en series nu te zien zijn, niet ziet zitten.

Voor nu zal Boyega dus andere genres een kans geven. We hoeven hem echter niet in superheldenfilms van Marvel te verwachten, het is namelijk niet zijn intentie om dit soort rollen aan te nemen.

Beeld: Still 'Star Wars: The Last Jedi' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesStar Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws