Charlie Cox bevestigt dat nieuwe 'Daredevil'-serie van Disney+ een reboot is

Charlie Cox bevestigt dat nieuwe 'Daredevil'-serie van Disney+ een reboot is

Charlie Cox doet eindelijk een boekje open over Daredevil: Born Again, de gloednieuwe Disney+-serie over zijn Marvel-personage. Hoewel fans hoopten dat het nieuwe project verder zou gaan waar Netflix-serie Daredevil (2015–2018) eindigde, maakt Cox duidelijk dat de nieuwe serie een reboot is.

'Een heel nieuw ding'

Afgelopen weekend vond de D23 Expo plaats, waar vele Marvel-sterren samenkwamen om alles van Marvel en Disney te vieren. Zo was daar ook Charlie Cox, voor velen beter bekend als Matt Murdock. In een interview met extraTV vertelt hij over Born Again.

Het is een seizoen 1, het is niet seizoen 4, dus het is een heel nieuw ding. Wat volgens mij de juiste manier is. Als je het opnieuw gaat doen, doe het dan anders.

Charlie Cox

Terugkeer al in gang gezet

Langzaam maakt Daredevil opnieuw zijn intreden in het Marvel-universum, zo was hij al te zien in Spider-Man: No Way Home (2021) en verschijnt hij, zoals Cox zelf al verklapte, in de vijfde aflevering van She-Hulk: Attorney at Law (2021–2022); de aflevering van komende donderdag.

Nog even geduld

Disney+ vraagt echter nog wat geduld van de fans. Daredevil: Born Again zal namelijk pas in de lente van 2024 op de streamingdienst verschijnen. Dat duurt dus nog wel even. Tevens is bekend dat het eerste seizoen uit 18 afleveringen zal bestaan. Het wachten wordt dus hartelijk beloond aangezien de recente Marvel-series vaak maar uit 6 of 8 afleveringen bestaan.

Daredevil: Born Again
Kijk op Disney+ • Charlie Cox keert terug als Daredevil, dit keer met Disney+ aan het roer. Vanaf lente 2024 te zien.
Beeld: Still 'Daredevil' via Netflix / David Lee
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand Disney+Daredevil: Born Again

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws