Brie Larson over terugkomst als Captain Marvel: 'Wil iemand dat ik het nog een keer doe?'

Brie Larson over terugkomst als Captain Marvel: 'Wil iemand dat ik het nog een keer doe?'

Toen Brie Larson afgelopen weekend tijdens het D23-evenement bevraagd werd over de toekomst van haar Marvel-karakter Captain Marvel, kwam er een enigszins onverwacht antwoord. Haar vertolking van de rol werd niet door iedereen even goed gewaardeerd en zo te horen zijn deze kritieken ook bij Larson terechtgekomen.

Op de vraag hoe lang Larson nog Captain Marvel blijft spelen, hoopte een verslaggever afgelopen zaterdag van de ster zelf antwoord te krijgen. Het lokte een min of meer wrang antwoord uit: "Ik weet het niet. Wil iemand dat ik het nog een keer doe?"

Larson glimlacht niet genoeg

De kritiek op Larsons interpretatie van de rol kwam nog voordat Captain Marvel (2019) in de bioscoop verscheen. Het begon allemaal al met de trailer. Over werkelijk alles werd wel een opmerking gemaakt, maar vooral het veel genoemde commentaar dat Larson niet genoeg zou lachen, maakte veel los. Het leek er even op dat de eerste Marvel superheldenfilm met een vrouw in de hoofdrol meteen heel wat seksistische commentaren had uitgelokt. De media reageerde fel, "zou zoiets ook over mannelijke superhelden worden gezegd?".

Captain Marvel (2019)
6.8
'Captain Marvel' speelt zich af in de jaren 90 en volgt Carol Danvers (Brie Larson). We zien hoe zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.

Nieuwe film The Marvels

Larson was op het evenement aanwezig in verband met de promotie van de nieuwe Marvel-film The Marvels (2023) waarin zij opnieuw te zien is als de enige echte Captain. De film wordt geregisseerd door Nia DaCosta en is vanaf juli 2023 te zien in de bioscoop.

The Marvels (2023)
'The Marvels' is het vervolg op de film 'Captain Marvel'.
Beeld: Still 'Captain Marvel' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsCaptain Marvel (2019)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws