'The Midnight Club' trailer: horrorserie van 'Haunting of Hill House'-maker vanaf oktober op Netflix

'The Midnight Club' trailer: horrorserie van 'Haunting of Hill House'-maker vanaf oktober op Netflix

Halloween komt steeds dichterbij en Netflix bereidt zich voor op de komst van een hele reeks nieuwe horrorfilms en -series. Eén daarvan is The Midnight Club (2022– ). De eerste trailer van de nieuwe horrorserie is zojuist onthuld.

Terminale tieners

Zeven terminale tieners wonen in een hospice voor jongvolwassenen. Ze noemen zichzelf de Midnight Club omdat ze graag 's nachts samenkomen om elkaar griezelverhalen te vertellen. Omdat ze weten dat ze allemaal snel zullen overlijden, spreken ze af dat degene die het eerst sterft naar de rest zal communiceren 'vanuit het graf'. Maar als dat dan ook echt gebeurt, krijgt de rest van de groep toch een beetje spijt…

Van horrormaker Mike Flanagan

De nieuwe horrorserie wordt gemaakt door Mike Flanagan, de man achter series als The Haunting of Hill House (2018), The Haunting of Bly Manor (2020) en Midnight Mass (2021). Ook regisseerde hij horrorfilms als Hush (2016), Ouija: Origin of Evil (2016) en Gerald's Game (2017).

Afbeelding via Netflix / Eike Schroter
Afbeelding via Netflix / Eike Schroter

Volgende maand op Netflix

The Midnight Club is vanaf 7 oktober te zien op Netflix, net op tijd voor Halloween. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

The Midnight Club (2022– )
Kijk op Netflix • Een groep van vijf terminaal zieke patiënten in het Brightcliffe Hospice komt iedere nacht om middernacht samen om elkaar griezelverhalen te vertellen.
Beeld: Still 'The Midnight Club' via Netflix / Eike Schroter
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Midnight Club (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws