'The Last of Us' teasertrailer: Clickers jagen Joel en Ellie op in nieuwe serie van HBO Max

'The Last of Us' teasertrailer: Clickers jagen Joel en Ellie op in nieuwe serie van HBO Max

Game of Thrones-actrice Bella Ramsey en The Mandalorian-ster Pedro Pascal schitteren in de eerste teasertrailer van The Last of Us (2022). Voor het eerst toont HBO Max de welbekende clickers uit de gelijknamige game waar de serie op is gebaseerd.

Joel en Ellie

We bevinden ons 20 jaar nadat de moderne beschaving zoals we die kennen is vernietigd. Joel (Pascal) wordt ingehuurd om Ellie (Ramsey) uit quarantaine te halen en haar naar de andere kant van de VS te brengen. Tijdens de harde en gevaarlijke reis zijn ze van elkaar afhankelijk om te overleven.

Van Chernobyl-maker

Naast Ramsey en Pascal zien we Parks and Recreation-acteur Nick Offerman als Bill en komen ook Ashley Johnson en Troy Baker voorbij; zij spraken de stemmen in van Joel en Ellie in de games, maar spelen dit keer andere personages in de serie. Emmy-winnaar Johan Renck neemt de regie op zich van de HBO Max-serie, de man achter de veelgeprezen miniserie Chernobyl (2019).

The Last of Us (2022)
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.

In 2023 op HBO Max

The Last of Us verschijnt pas in 2023 op HBO Max. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet The Last of Us in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max
Beeld: Still 'The Last of Us' via HBO Max / YouTube
Tekst: HBO Max

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's HBO MaxThe Last of Us (2022)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws