'Community'-film officieel bevestigd en zal de serie afsluiten

'Community'-film officieel bevestigd en zal de serie afsluiten

De profetie is uitgekomen: "zes seizoenen en een film" wordt eindelijk realiteit. Peacock heeft officieel een film besteld van Community (2009–2015). 'Zes seizoenen en een film' begon als een brutale regel uit de vroege seizoenen van Community en ontstak al snel in een gepassioneerde fanbeweging voor de komedie. De film zal laten zien wat de bende van Greendale sinds 2015 heeft uitgespookt.

Met Donald Glover?

Ondanks dat de onderhandelingen van Peacock en Sony Pictures TV worden omschreven als "zwaar concurrerend," zullen de originele sterren Joel McHale, Danny Pudi, Alison Brie, Gillian Jacobs, Jim Rash en Ken Jeong terugkeren. Het is nog onbekend of Yvette Nicole Brown en Donald Glover terug zullen keren. Brown uit wel al haar lof naar de fans op twitter.

Community-maker Dan Harmon als producent

Community-maker Dan Harmon staat achter de film als uitvoerend producent en schrijver, samen met Andrew Guest. Daarnaast zal Peacock ook niet de exclusieve rechten krijgen van de serie die nu in Nederland op Netflix en Viaplay te zien is.

Community won een Emmy voor uitstekende individuele prestatie in animatie en verwierf een enorme groep fans. Er wordt al jaren over een film gesproken. In 2014, voordat het zesde seizoen van de serie werd uitgezonden, zei de toenmalige programmadirecteur van Sony Pictures Television dat een Community-film geregisseerd door Justin Lin of Anthony en Joe Russo waarschijnlijk was.

Maar de speculatie over de film bleef tot vorige maand nog onbevestigd. Harmon vertelde toen dat er een schets voor de film was. De film is nu bevestigd. Details over het plot en de releasedatum zijn nog onbekend.

Community (2009‑2015)
8.5
Kijk op Netflix • Jeff Winger (Joel McHale) is een geschorste advocaat die terug naar de collegezalen moet om weer een geldig diploma te halen.
Beeld: Still 'Community' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix ViaplayCommunity (2009–2015)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws