Taika Waititi noemt 'Thor: Love and Thunder' 'erg romantisch'

Taika Waititi noemt 'Thor: Love and Thunder' 'erg romantisch'
24 juli 2020 om 15:17

Met Thor: Love and Thunder (2022) maakt Taika Waititi de vierde film in de Thor-reeks. Hij regisseerde ook al het vorige deel Thor: Ragnarok (2017) en maakte daarna de goed ontvangen komedie Jojo Rabbit (2019). Waititi liet zich uit over het nieuwe deel en sprak over de romantiek die centraal zal staan.

Zoals de titel al enigszins weggeeft zal de film ook een romantische verhaallijn kennen. Daarnaast werd bekend dat Natalie Portman haar rol weer op zal pakken als Jane Foster. Waititi gaf in een interview met de BBC aan dat het hij heel veel plezier heeft met het werken aan een film in het romantische genre.

Ik denk dat het erg goed gaat worden. We zijn klaar, we hebben het script in de tijd van een jaar geschreven […]. Het is zo bizar en ook heel erg romantisch. Ik ben op dit moment fan van romances. Ik wil er een maken. Ik wil iets maken wat ik nog nooit gedaan heb en waar ik nooit veel om gaf. Ik wil zo'n uitdaging aangaan.

Daarmee lijkt Waititi een richting in te slaan die niet gebruikelijk is voor Marvel-films. Het is nog de vraag hoe Portman precies terug zal keren, want in de comics moet Jane kanker overwinnen terwijl ze ook extra krachten krijgt als Thor.

Op dit moment wordt verwacht dat Thor: Love and Thunder in de bioscopen zal draaien vanaf 11 februari 2022 in Amerika en de Nederlandse releasedatum zal daar dan vermoedelijk dicht bij in de buurt liggen.

Thor: Love and Thunder (2022)
Het vervolg op Thor: Ragnarok en de vierde film in de Thor-saga.
Beeld: Still 'Thor-the-dark-world'
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsThor: Love and Thunder (2022)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws