Prijs per maand bekend van SkyShowtime in Nederland

Prijs per maand bekend van SkyShowtime in Nederland

Na maandenlang speculeren over de prijs van een SkyShowtime-abonnement, maakt de nieuwe streamingdienst vandaag eindelijk officieel bekend wat leden per maand kwijt zullen zijn. Dat mag ook wel, want volgende week lanceert de nieuwe streamingdienst al in ons land.

Andere handige SkyShowtime-pagina's:

SkyShowtime prijs per maand

Door de recente lancering van SkyShowtime in een aantal Scandinavische landen verwachtten we al dat de prijs hier tevens rond de 7 euro zal liggen. De streamingdienst bevestigt dit nu: een abonnement op de nieuwe dienst kost €6.99 per maand. Het gerucht gaat tevens dat SkyShowtime – net als HBO Max – zal stunten met een levenslange korting van 50%. De streamingdienst heeft dit vooralsnog niet bevestigd.

Afbeelding via SkyShowtime
Afbeelding via SkyShowtime

10.000 uur aan films & series op SkyShowtime

Op SkyShowtime zullen films verschijnen van Paramount en Universal, vergelijkbaar met de deal tussen HBO Max en studio Warner Bros. Ook zullen nieuwe series te zien zijn van Showtime, Paramount+, Sky Studios en Peacock. Enkele van de titels van deze zenders en diensten werden voorheen los verkocht aan zenders en diensten die hier wel beschikbaar zijn. Ook bevat de nieuwe dienst familieprogrammering van Nickelodeon, DreamWorks en Illumination, net als lokale Originals en oudere titels van Universal en Paramount.

Lancering SkyShowtime

SkyShowtime lanceert op 25 oktober in ons land. Diezelfde dag maakt de nieuwe streamingdienst zijn intrede in Portugal. Eerder dit jaar werden Scandinavische landen als Noorwegen en Zweden al verblijd. Ook Kroatië, Polen, Roemenië, Slovenie en Spanje zijn later dit jaar aan de beurt. België staat vooralsnog niet op de lijst.

Andere handige SkyShowtime-pagina's:

SkyShowtime

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand SkyShowtime

Meer SkyShowtime

Meer SkyShowtime

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws