'The Witcher'-ster Henry Cavill bevestigt zijn terugkeer als Superman

'The Witcher'-ster Henry Cavill bevestigt zijn terugkeer als Superman

Fans hoopten er al een tijdje op, maar nu is het hoge woord eruit. Henry Cavill keert inderdaad terug als Superman in het bioscoopuniversum van DC. Het nieuws komt nadat Cavill te zien is aan het einde van de nieuwe bioscoopfilm Black Adam (2022) met Dwayne Johnson in de hoofdrol.

Het is de eerste keer dat Cavill weer te zien was sinds zijn verschijning in Zack Snyder's Justice League (2021). Cavill deelde het goede nieuws ook via zijn Instagram waarop hij een foto plaatste van zichzelf als de tijdloze held, gevolgd door een video waarin hij zich tot zijn fans keert. Hij belooft dat wat tot nu toe te zien is geweest slechts het tipje van de sluier is en dat er nog zoveel meer komen zal. Het geduld van de fans zal beloond worden!

De bevestiging van de speculaties over Cavill heeft fans niet tot bedaring gebracht, sterker nog, inmiddels zijn de speculaties nog een stap verder gegaan en wordt er gehoopt dat het geduld beloond zal worden met een nieuwe Superman-film. Het zou de eerste zijn sinds Man of Steel (2013).

Black Adam (2022)
6.3
Bijna 5000 jaar nadat hij de almachtige krachten van de Egyptische goden kreeg - en net zo snel gevangen werd genomen - is Black Adam (Dwayne Johnson) bevrijd uit zijn aardse tombe, klaar om zijn unieke vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

Of dat echt zal gebeuren, zal de tijd leren. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de korte beelden van Black Adam. Black Adam draait nu in de bioscoop.

Beeld: Still 'Man of Steel' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films CelebritiesMan of Steel (2013)Black Adam (2022)Zack Snyder's Justice League (2021)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws