HBO Max verlengt populaire serie 'The White Lotus' met 'The Watcher'-ster Jennifer Cooldige

HBO Max verlengt populaire serie 'The White Lotus' met 'The Watcher'-ster Jennifer Cooldige

Het tweede seizoen van The White Lotus (2021‑ ) is nog maar net te zien en nu al komt bedenker Mike White met goed nieuws. HBO Max heeft zijn serie verlengd met een derde seizoen. Net als de voorgaande seizoenen volgt seizoen 3 een nieuwe groep gasten in een White Lotus-resort.

Francesca Orsi, hoofd van HBO dramaseries en films, is onder de indruk van wat White heeft weten te behalen met The White Lotus. De serie is uitgegroeid tot een van de meest populaire series van de streamingdienst en dat allemaal voor een zogenoemde pandemieproductie. Het feit dat ook het tweede seizoen vol zit met hoogtepunten, zorgt ervoor dat HBO Max een derde seizoen vol enthousiasme tegemoet gaat.

Het eerste seizoen van The White Lotus verscheen in de zomer van 2021 en werd meteen een hit voor zowel kijkers als critici. De serie sleepte uiteindelijk 20 Emmynominaties in de wacht waarvan er 10 gewonnen werden. Éen daarvan werd in ontvangst genomen voor actrice Jennifer Coolidge, zij is de enige die in beide seizoenen voorkomt. De cast van het tweede seizoen bestaat uit onder andere Aubrey Plaza, F. Murray Abraham, Michael Imperiolo, Adam DiMarco, Theo James, Meghann Fahy, Haley Lu Richardson en Will Sharpe. Bedenker White kijkt uit naar het derde seizoen:

Er is geen plek waar ik liever werk dan bij HBO, er zijn geen mensen met wie ik liever samenwerk dan met Casey Bloys, Francesca Orsi, Nora Skinner en hun ongelooflijke team. Ik voel me zo gelukkig dat ik deze kans opnieuw krijg en ik verheug mij erop me te herenigen met mijn enorm getalenteerde medewerkers.

Mike White, bedenker The White Lotus
The White Lotus (2021‑ )
7.9
Kijk op HBO Max • Volg de belevenissen van verschillende gasten en werknemers in een exclusief tropisch resort gedurende een week, terwijl met elke dag die voorbijgaat, een duistere complexiteit tevoorschijn komt in de perfecte reizigers, de vrolijke werknemers van het hotel en de idyllische locatie zelf.

Er zijn nog geen details bekend over het derde seizoen. Er is ook nog niets vermeld over wanneer de opnames beginnen.

Beeld: Still 'The White Lotus' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxThe White Lotus (2021‑ )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws