Spannende Apple TV+-serie met Nederlandse 'Game of Thrones'-ster nu te zien

Spannende Apple TV+-serie met Nederlandse 'Game of Thrones'-ster nu te zien

De broer en echtgenoot van een ontvoerde Amerikaanse wetenschapper zetten een reddingsactie op touw in de spannende nieuwe Apple TV+-serie Echo 3 (2023), die vanaf vandaag te zien is. Hoofdrollen zijn weggelegd voor de Nederlandse Game of Thrones-ster Michiel Huisman en Beauty and the Beast-acteur Luke Evans.

Militair verleden

Echo 3 speelt zich af in Colombia. De briljante Amerikaanse wetenschapper Amber (Jessica Ann Collins) verdwijnt in de buurt van de grens met Venezuela. Ze blijkt te zijn ontvoerd, waarop haar broer Bambi (Luke Evans) en haar echtgenoot Prince (Michiel Huisman) alles op alles moeten zetten om haar terug te vinden. Beide heren hebben een militair verleden en moeten tijdens deze persoonlijke operatie hun demonen onder ogen komen.

Kijk Echo 3 nu op Apple TV+! 🍿

Twee series

De maker van Echo 3 is Mark Boal, die naam heeft gemaakt als schrijver van Kathryn Bigelows politiek geladen thrillers The Hurt Locker (2008) en Zero Dark Thirty (2012), en dus ervaring heeft met verhalen over Amerikaanse militairen en militaire operaties. Beide films werden genomineerd voor de Oscar voor beste film, en The Hurt Locker won hem daadwerkelijk. Echo 3 is gebaseerd op de Israëlische serie When Heroes Fly (2018) (te zien op Netflix), die hetzelfde uitgangspunt heeft. Beide series zijn bovendien schatplichtig aan een roman van de Israëlische schrijver Amir Gutfreund.

Echo 3 (2023)
6.5
Kijk op Apple TV+ • Prince is lid van het Echo 3-team. Hij staat op het punt om te trouwen met wetenschapper Amber Chesborough, die op mysterieuze wijze zoek raakt aan de grens van Colombia en Venezuela.

Nu te zien

Met een abonnement op Apple TV+ kun je de eerste drie afleveringen van het eerste seizoen vanaf vandaag bekijken. Vervolgens zal er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnen.

Beeld: Still 'Echo 3' via Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Apple TV+Echo 3 (2023)

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws