SkyShowtime-serie met Sylvester Stallone krijgt een tweede seizoen, maar speelt Stallone ook weer mee?

SkyShowtime-serie met Sylvester Stallone krijgt een tweede seizoen, maar speelt Stallone ook weer mee?

Sinds een paar dagen kun je de maffiaserie Tulsa King (2022– ) streamen via SkyShowtime. Inmiddels is bekend geworden dat de serie een tweede seizoen krijgt, maar de grote vraag is of steracteur Sylvester Stallone ook nog een keer de hoofdrol zal vertolken.

Maffiafamilie

Stallone speelt Dwight Manfredi, een maffioso uit New York City die in een gemoderniseerde stad in Tulsa, Oklahoma terechtkomt. Daar probeert hij voeten in de grond te krijgen als hoofd van zijn maffiafamilie. Een klassiek rise and fall-verhaal dus, en de vertolking van Stallone trekt op voorhand al de aandacht. Tulsa King is gemaakt door Wind River-regisseur Taylor Sheridan, die als maker ook nauw betrokken is bij de successerie Yellowstone (2018– ) en de verwante prequelseries 1883 (2021–2022) en 1923 (2022– ) (die laatste moet nog verschijnen, en heeft Harrison Ford in de hoofdrol).

Stapje terug?

Paramount+, de dienst die de serie in de Verenigde Staten brengt, heeft nu bevestigd dat er een tweede seizoen van Tulsa King in aantocht is. Toch weten we nog niet zeker of Sylvester Stallone ook weer de hoofdrol op zich zal nemen. Er is nog geen aanleiding om te veronderstellen dat de acteur zeker niét terug zal keren, maar in gesprek met Variety gaf Stallone onlangs wel aan dat het een optie is om een stapje terug te zetten:

Het is enorm zwaar. Ik kan niet geloven dat sommige mensen dit voor vier, vijf of zes seizoenen gedaan hebben. Ik zal nooit meer zeggen dat het een 'zware shoot' was als het een speelfilm betreft. Als mijn vrouw en kinderen de set kunnen bezoeken, kan ik het misschien nog een keer doen. Maar het is een moeilijke beslissing.

Sylvester Stallone
Tulsa King (2022‑ )
8.1
Kijk op SkyShowtime • Sylvester Stallone kruipt in de huid van maffioso Dwight 'The General' Manfredi. De gangster uit New York City wordt na 25 jaar in de gevangenis door zijn baas verbannen naar Tulsa, Oklahoma.

Abonnementen dankzij Stallone

Het is voor de makers te hopen dat Stallone terugkeert, want het eerste seizoen leverde Paramount+ in de Verenigde Staten heel wat abonnementen op, (mede) dankzij de aanwezigheid van Stallone. Tot het zover is, kun je op SkyShowtime genieten van de verschillende series die de drukbezette Taylor Sheridan aan het aanbod heeft toegevoegd.

Beeld: Still 'Tulsa King' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series SkyShowtimeTulsa King (2022– )

Meer SkyShowtime

Meer SkyShowtime

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws