Netflix kondigt erotische miniserie aan met Richard Armitage

Netflix kondigt erotische miniserie aan met Richard Armitage

Na de erotische 365 Days-filmreeks komt Netflix binnenkort met een heuse erotische serie: Obsession (2023). Niemand minder dan The Hobbit-acteur Richard Armitage is gestrikt voor de hoofdrol.

Ingewikkelde relatie

Armitage speelt William, die gevoelens krijgt voor iemand terwijl hij dit niet wil. Hij wordt namelijk verliefd op zijn aanstaande schoondochter Anna Barton. Maar zij wil zowel haar relatie met haar verloofde als met William proberen te behouden. De waarheid komt altijd aan het licht en iemand zal gekwetst worden…

Obsession (2023)
Kijk op Netflix • William wordt verliefd op zijn aanstaande schoondochter Anna, die beide relaties probeert te behouden, maar de waarheid komt altijd aan het licht en iemand zal gekwetst worden.

Van Peaky Blinders-producenten

Armitage kennen we als Thorin in de Hobbit-films en als Ray in Harlan Coben-serie Stay Close (2021). Anna wordt gespeeld door Charlie Murphy, niet verwant aan Cillian Murphy. De serie wordt onder anderen geproduceerd door Matthew Read, die eerder Peaky Blinders (2013–2022) produceerde.

In 2023 op Netflix

Obsession verschijnt in 2023 op Netflix. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Obsession in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Beeld: Still 'Obsession' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixObsession (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws