Actrice Danai Gurira hint naar spin-offserie van 'Black Panther'

Actrice Danai Gurira hint naar spin-offserie van 'Black Panther'

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat er een spin-offserie op Disney+ van de Black Panther-films gaat komen. In een interview bij The Late Show With Stephen Colbert geeft actrice Danai Gurira een veelbelovende reactie op deze geruchten.

Voorzichtig antwoord

Tijdens het interview confronteert Stephen Colbert de actrice met de vraag of de geruchten kloppen dat er een Black Panther spin-offserie op de planning staat, die om Danai Gurira haar karakter Okoye zal draaien. In eerste instantie lijkt de actrice geen antwoord te willen geven, maar geeft ons dan toch een hoopvolle reactie.

Mij is verteld dat ik zachtjes kan zinspelen op deze mogelijkheid.

Danai Gurira

"Dus ik zinspeel voorzichtig," voegt Gurira er behoedzaam aan toe. Een verbijsterde Colbert grapt dat voorzichtig zinspelen de 'Marvel-versie' is van een gehele bekendmaking. Wij hopen in ieder geval dat de spin-offserie daadwerkelijk gemaakt gaat worden.

Niet de enige spin-off

Naast een mogelijke Black Panther spin-off, kan Gurira wel open vertellen over de The Walking Dead (2010–2022)spin-off die momenteel in pre-productie is. Volgens de actrice gaat het een episch liefdesverhaal worden over haar karakter, Michonne, en Andrew Lincoln zijn kartakter, Rick Grimes. "We willen ze herenigen, maar we weten nog niet hoe," vertelt Gurira.

Black Panther en The Walking Dead zijn beiden te bekijken op Disney+. Op 1 februari zal ook Black Panther: Wakanda Forever hieraan toegevoegd worden.

Beeld: Copyright The Walt Disney Company, 2022.
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen CelebritiesBlack Panther (2018)Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws