De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 3)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 3)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Fauda seizoen 4

8.3
Kijk op Netflix • Een gepensioneerde Israëlische topagent besluit alsnog op zoek te gaan naar de Palestijnse militant die hij dacht gedood te hebben en veroorzaakt een keten van chaos.

That '90s Show

6.4
Kijk op Netflix • Het is 1995 en Leia Forman, dochter van Eric en Donna, bezoekt haar grootouders voor de zomer, waar ze zich verbindt met een nieuwe generatie Point Place-kinderen onder het toeziend oog van Kitty en de strenge blik van Red.

Disney+

American Dad! seizoen 18

7.4
Kijk op Disney+ • 'American Dad!' is tot op zekere hoogte een satire op de aanpak van terrorisme van de VS. De serie gaat over de CIA-agent Stan Smith en zijn familie:

Idina Menzel: Which Way to the Stage?

7.1
Kijk op Disney+ • De populaire Tony Award®-winnares, actrice en zangeres Idina Menzel heeft veel successen op haar naam staan, waaronder iconische Broadway-rollen en haar legedarische vertolking van Elsa in Disneys Frozen.

HBO Max

The Last of Us aflevering 1

8.9
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.

Johnny vs Amber: The U.S. Trial

4.8
Kijk op HBO Max • Het inside-verhaal over het proces tussen Johnny Depp en Amber Heard dat het publiek wereldwijd fascineerde. Door toegang te krijgen tot de advocaten van Depp en juridische experts die dicht bij de zaak staan, geeft deze documentaire een forensisch verslag van de bittere juridische strijd van beide kanten.

Videoland

H3L seizoen 5

Angela Black

6.3
Kijk op Videoland • Angela zit gevangen in een relatie waaraan ze niet kan ontsnappen. Ze wordt onverwacht benaderd door Ed, een privé-detective, die de donkerste geheimen van haar man verklapt.

Prime Video

LOL: Last One Laughing Nederland

6.9
Kijk op Prime Video • Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren de nieuwe Nederlandse comedyserie 'LOL: Last One Laughing'. In de serie daagt Geubels tien bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken.

Crowhurst

7.0
Kijk op Prime Video • Een tragedie die zowel groots als zielig is. In oktober 1968 begon Donald Crowhurst, een 35-jarige ingenieur en vader van 4 kinderen, aan een van de laatste grote avonturen van de 20e eeuw.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Fauda' via Netflix

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws